Тествайте новия перилен препарат Lenor! Сияйната чистота вече има аромата на Lenor

• 32 978
  • 1 564
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, купувам предимно течен перилен препарат с хубав аромат и качество

# 106
  • София
Използвам само гел за пране, отдавна не купувам прах. Капсули взимам само когато са на много добра цена, защото удобството да хвърлиш капсулата вместо да излееш необходимото количество в отделението за пране, според мен не оправдава по-високата цена. Самите капсули, разтварящи се във водата са чиста химия. Смятам, че толкова сме заобиколени с химия и пластмаса, ще поне това може да си спестиме.
Преди години се отказах и от омекотителите-сушилната прави кърпите достатъчно меки.
Търся био продукти за пране, но за съжаление избора в магазините е много малък. Държа гела за пране да изпира качествено на ниска температура и да не изхабява дрехите.

# 107
  • Сф
Избирам по качество и аромат.Цената не ми е водеща т.е .готова съм да заплатя повече, но да ми харесва аромата и изпирането.Напоследък се насочих към капсули.

# 108
Основните критерии за мен са да изпира качествено, да има приятен аромат и да е на приемлива цена.

# 109
Цена, качество и аромат.

# 110
  • Велико Търново
Избирам първо по марка, за да съм сигурна в качеството. На следващо място е ароматът- аз купувам течни препарати и си ги отварям и помирисвам в магазина, за да си избера

# 111
Да е качествен, да е на изпитана марка, да не е безумно скъп, да мирише хубаво. Това е в общи линии Simple Smile

# 112
Критериите по които избирам перилните препарати и омекотители са качество на изпиране, аромат и цена.

# 113
Педпочитам течни перилни препарати, като тези под форма на капсули са ми по-удобни за ползване. Пера всекидневно, защото с трима активно спортуващи тийнейджъри планината дрехи за пране трудно намалява. Важно ми е качеството на изпиране и при бяло и при цветно пране. Важен ми и също така и ненатрапчивия , но свеж аромат след изсушаване на прането.

# 114
Качество,цена и марка.

# 115
Предпочитам течна формула и капсули, качество, аромат, цена 😉

# 116
Качество, престижност на марката и аромат.

# 117
По какви критерии избирате перилни препарати?

- сила на изпиране
 - аромат
 - цена

# 118
Качество, цена, аромат.

# 119
Качество, аромат, цена, а често и по препоръка от приятел или хубава реклама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт