Тествайте новия перилен препарат Lenor! Сияйната чистота вече има аромата на Lenor

• 33 026
  • 1 564
  •   1
Отговори
# 195
Качество, аромат, цена.

# 196
Качество , цена и аромат.

# 197
  • някъде
Перилен препарат избирам по три критерия- да пере добре, да е на добра цена и да има хубав аромат.

# 198
  • Пловдив
По принцип от години пера само с бомбички.Ползвам само и единствено Lenor и Dash бомбички!Добра цена,безкомпромисно изпиране и страхотен и дълготраен аромат.
В момента ползвам ленор лилавите ..Уникално изпират,цветовете на дрехите са по-свежи,а за ароматът да не говорим😊Страхотен е!
Аз съм си избрала с какво да пера и не ползвам други марки!

# 199
По качество на първо място и аромат след това.

# 200
Най вече да е качествен .Предпочитам течните  и капсули , добре да  изпират и  целият ми гардероб да  ухае приятно ,да има  невероятен и дълготраен аромат.

# 201
Качество,цена,аромат и да е течен или на капсули. Стандартен-гранулиран не използвам от години.

# 202
Качество и аромат.

# 203
Качество, аромат,  цена. Доверявам се на препоръки на приятели. Предпочитам течен препарат за пране

# 204
Първо избирам по аромат, след това тествам качеството. Винаги първо взимам малка опаковка, ако не ми харесва качеството, колкото и да ми харесва аромата го сменям. Дълго време бях си харесала една марка, но наскоро преоткрих друга и въпреки, че не съм свършила старата си взех от новата. Качеството все пак е на първо място.

# 205
Качество ,цена,аромат и препоръки от приятелка ☺.

# 206
Първо избирам качество , после аромат и накрая цена

# 207
Качество и аромат. Мога да направя компромис с цената, но не и с качеството. Важното за мен е перилният препарат да пере добре и да има приятен и дълготраен аромат.

# 208
Единствен критерий имам към перилните препарати-да изпира перфектно!

# 209
Критериите  ми при избор ма перилни препарати са : -цена ; -аромат и  препоръка от приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт