Пътят на честта - тема 6

• 36 939
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Като казахте преобличане. Калоян като запаса пищова беше със сако, а после със суичер.

# 721
Незнам колко тъп е сериала "Пътят на честта" както се коментира тук, но и Откраднат живот не е особено умен, скука и безмислици... поне според мен.
Преди това Полицаите от края на града, за мен най тъпия сериал.
Аз следя и двата сериала, но на ОЖ едва този сезон започнах да гледам по-старателно. От другите сезони само по една-две серия съм засичала. За мен има безумно тъпи ситуации в сериала, много неща ме дразнят (вече споменах д-р Кръстева тук), но също така забелязах, че във форума на ОЖ всички единодушно хвалят всички артисти, играта, сценария, всичко!!  Тук-таме има по някоя забележка, но както тук всички критикуват, там всички хвалят! 
Не смея нито тук да кажа нещо добро за сериала, нито там нещо лошо. Само чета и се опитвам да ви разбера.
 Това, което искам да споделя тук е, че трябва да се гледа на филма като на художествена измислица, а не да търсим съвпадения с реалността, защото ако имаше такива, нямаше да е много интересно Simple Smile Несъответствия съм намирала много и в американските сериали, но ги гледаме въпреки това.  Хубавото на филма е , че ни кара да се замисляме за  много неща, малко или много, въпреки недостатъците си.

# 722
  • София
При положение, че една женица до вчера седяла на рецепция на хотел и чистила стаите му, изведъж стана главен счетоводител на холдинг и то само с курс, защо Димитър да не вземе Холдинга?
Според мен се е пошегувал, но след фантасмагориите на Фуч неяма да се учудя кой знае колко ако и това е написала и то по действителен случай Wink

# 723
  • Варна
При положение, че една женица до вчера седяла на рецепция на хотел и чистила стаите му, изведъж стана главен счетоводител на холдинг и то само с курс, защо Димитър да не вземе Холдинга?
Ми женицата все пак шефът я нае доброволно. Митьо с какви средства точно ще придобие холдинг???

# 724
Бонка като говори с Мартинчо по телефона, му каза  да си дойде, че да му направила пълнени чушки.От нея явно Керка се е научила да ги прави Simple Smile
Тоя Мартинчо трябва да се втриса като чуе за пълнени чушки!

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 19:09 от Anhela_a

# 725
  • Euskal Herria
Това, което искам да споделя тук е, че трябва да се гледа на филма като на художествена измислица, а не да търсим съвпадения с реалността, защото ако имаше такива, нямаше да е много интересно Simple Smile
Е, да де, ама нали в началото беше "по действителен случай". Сега май няма такъв надпис.

# 726
Митьо с какви средства точно ще придобие холдинг???
Кире ще му завещае своите акции преди да иде при своя идол, за да дразни Калоян, защото знае, че се е заплеснал по Кера, а Митьо я мрази.

# 727
Като казахте преобличане. Калоян като запаса пищова беше със сако, а после със суичер.
Хайде сега, подробности.Joy

Абе щом го следим сериала, все има нещо в него, не е без хич. После какво ще гледаме, на мен ще ми липсва.

# 728
И за къв чеп му е изобщо на Митьо холдинга? Досега не е изявявал мераци да става бизнесмен Laughing

Нали казА, че искАл джип да си купува LaughingLaughingLaughing

# 729
Бона сменила стайлинга. Ама й гелат букли, всеки случай.
Киро с неговите теории за ближния какво се опитваше? Да настрои Монката срещу Жаки ли, що ли? Нещо не я разбирам Жаки. Уж голяма любов, голямо нещо към тоз ми ти Киро, а почти не се вижда с него. Като се видят - сумтят. Къде са пеперудите в стомаха? Къде?!
Новата социална работничка вече ми хареса. Далеч по-автентичен образ.

# 730
Жаки снощи нещо му бягаше по тъча на Киро - била заета, уморена, уговорила се  с приятелка и не знам какви още оправдания, само и само да не се види с него. Май сценарият клони вече към раздяла между двамата, Жаки трябва да се осъзнае и отдръпне, че Мариана вече не издържа и ще откачи.

# 731
  • София
Незнам колко тъп е сериала "Пътят на честта" както се коментира тук, но и Откраднат живот не е особено умен, скука и безмислици... поне според мен.
Преди това Полицаите от края на града, за мен най тъпия сериал.
Аз следя и двата сериала, но на ОЖ едва този сезон започнах да гледам по-старателно. От другите сезони само по една-две серия съм засичала. За мен има безумно тъпи ситуации в сериала, много неща ме дразнят (вече споменах д-р Кръстева тук), но също така забелязах, че във форума на ОЖ всички единодушно хвалят всички артисти, играта, сценария, всичко!!  Тук-таме има по някоя забележка, но както тук всички критикуват, там всички хвалят! 
Не смея нито тук да кажа нещо добро за сериала, нито там нещо лошо. Само чета и се опитвам да ви разбера.
 Това, което искам да споделя тук е, че трябва да се гледа на филма като на художествена измислица, а не да търсим съвпадения с реалността, защото ако имаше такива, нямаше да е много интересно Simple Smile Несъответствия съм намирала много и в американските сериали, но ги гледаме въпреки това.  Хубавото на филма е , че ни кара да се замисляме за  много неща, малко или много, въпреки недостатъците си.

На ОЖ му дадох няколко шанса и толкова. Най-интересното там е , че пише по идея на Евтим Милошев, а поне първите два сезона(след това спрях да гледам) бяха изкопирали всичко от един полски сериал Лекари, който сериал го даваха Нова, но в събота и неделя от 7ч, по Диема и след това изчезна. То не бяха сцени с пациенати, то не бяха семейни драми - взели сцената и вместо мъж сложили жена и готово, иначе творци големи това семейство Милошеви. Тожената пише, мъжа продуцира, а вече и режисира, децата участват във филма Wink
Та и там беше трагично, особенно със съветите дето всякакви пациенти ги дават под път и над път, но разбрах, че вече се ошлайфали и нямало толкова рецитал

# 732
Ааа, Отчаян Живот ми държи първенството за депресарска продукция. Още като му чуя началните акорди и се депресирам, докато с Пътя нямащ нищо общо с действителността, се забавлявам. Joy

# 733
Димитър от шизофрения ли страда или сценаристите не могат да решат дали да е добър или лош. Тъкмо започне с някоя загрижена реплика и рЕзко го избива на агресия.

# 734
"Откраднат живот" нямам нерви да го следя, имам чувството, че всички казуси с пациенти вече сме ги гледали в Спешно отделение, Доктор Хаус, Анатомията на Грей и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт