Жена ми изневерява

• 23 898
  • 430
  •   1
Отговори
# 300
Но като изключим това, иначе е съвсем очаквано и нормално тя да изневери при положение, че мъжът й не се справя.
Тъй ли? А не беше ли по-нормално просто да се разведе? Ама не, друго си е да дои баламурника.
А най-нормално би било изобщо да не създава семейство с такъв мъж. Ама балами, дето ще я носят на ръце и ще й търпят фасоните, няма много.

# 301
  • Sofia
Ми не всеки иска да се разведе и да си тормози децата заради единия секс. Според мен е доста по-разумно да си намериш секс навън и да продължиш да си гледаш семейството. Ако само това ти липсва. Естествено, редно е да го правиш без да нараняваш никого. Та според мен грешката й не е, че го е направила, а че не си е направила труда да го скрие. Това е елементарно уважение към човека до теб.

# 302
Ми не всеки иска да се разведе и да си тормози децата заради единия секс. Според мен е доста по-разумно да си намериш секс навън и да продължиш да си гледаш семейството. Ако само това ти липсва. Естествено, редно е да го правиш без да нараняваш никого. Та според мен грешката й не е, че го е направила, а че не си е направила труда да го скрие. Това е елементарно уважение към човека до теб.

Савина, ти не беше ли психоложка?

# 303
  • Sofia
Опазил ме господ. Не съм.  Mr. Green

# 304
Опазил ме господ. Не съм.  Mr. Green

ОК. Има много причини хората да се самосаботират и да си пречат сами, да не казват какво искат директно, да не знаят какво искат и т.н.

За да направи изневярата по този начин си има причини. Но темата не е за нея...

# 305
Естествено, редно е да го правиш без да нараняваш никого.
Е те това просто не се случва. Винаги се разбира, винаги има наранени. Дали нараненият ще предпочете да си затваря очите по други причини е отделен въпрос. Но е илюзия да се вярва, че такова нещо може да остане в тайна, особено ако е продължително.

# 306
Чак пък и на ръце я носили, айде, моля ви се. Сам авторът си призна за "пробойните" в брака им, които са съществени, сексът е капката, която е преляла. Не одобрявам, че го е направила в дома им, но иначе е било логично да се случи.

Имам вина, че доста години улисан в работа не и обръщах достатъчно вншмание /за което изпитвам вътрешна вина/ пренебрегвах я, забравях за дребните неща, като гледах дамо големите. За секса е имало пъти от главата за краката, без дори са а целуна. Въобще имам и аз вина за да направи това със сигурност.

# 307
Не, това са просто оправдания. Когато човек има проблем с партньора, той го решава заедно с партньора, ако трябва със специализирана помощ. Не постъпва подло или гнусно, не го лъже и прави на маймуна.
Поне така прави почтеният човек, който заслужава любов и доверие. Подлеците и егоистите имат други представи за решаване на проблемите.

# 308
Авторе ,   такива работи не се прощават лесно.
  Тоя е е..бал жена ти ..Как може да си говориш с тях , като че ли нищо не се случило. Направо са се подиграли с теб .
Те с жена ти даже сега ти се смеят и подиграват , като те гледат , че нищо не правиш , ТИ достойнство нямаш ли !
Първо намери начин да счупиш , кокалите на любовника .
Задължително си хвани любовница ,  такива работи не се прощават лесно ,без възмездие !

# 309
Интересно, ако някоя жена беше писала, как улисана в работа не е обръщала достатъчно внимание на мъжа си и той, горкият, незадоволен и пренебрегнат, си води любовница вкъщи,  щяхме ли да го оправдаем?

# 310
Чак пък и на ръце я носили, айде, моля ви се. Сам авторът си призна за "пробойните" в брака им, които са съществени, сексът е капката, която е преляла.

За теб може да е нищо, но за много жени е носене на ръце. Не всяка си шета на вагината- много хубав лаф от форума. Идва време да сложиш децата си пред нея.

# 311
  • София
Интересно, ако някоя жена беше писала, как улисана в работа не е обръщала достатъчно внимание на мъжа си и той, горкият, незадоволен и пренебрегнат, си води любовница вкъщи,  щяхме ли да го оправдаем?
Охооооооооооу, тогава таквиз "моми" като Савина_тридесет и трети набор (Grinning Grinning Grinning) веднага щяха първи да наскочат да го наплюят яката Simple Smile

# 312
  • Sofia
Естествено, редно е да го правиш без да нараняваш никого.
Е те това просто не се случва. Винаги се разбира, винаги има наранени. Дали нараненият ще предпочете да си затваря очите по други причини е отделен въпрос. Но е илюзия да се вярва, че такова нещо може да остане в тайна, особено ако е продължително.
Случва се, случва се. Първо може да го правиш години без да те хванат, ако полагаш необходимите усилия. Не толкова усилия да се криеш (които също са важни), колкото усилия да не пренебрегваш домашните си. Във всяко отношение - битово, емоционално и т.н. И второ не всеки е наранен, когато хване половинката си в изневяра. Много зависи от това за каква изневяра става дума. Дали е само секс, дали е еднократно, дали е дълга връзка, има ли любов, няма ли, това са важни подробности. И освен това има хора (макар че са рядкост), които по природа не са ревниви и са либерални. И не биха се наранили от секс с комшията. Признавам, че не са много, но ги има.

# 313
Без да се обиждаш, но всичко това са глупости.
1. ОК, години, но все пак ги хващат. А да не ти разправям колко си знаят и си траят по материални съображения. Което не значи, че не страдат.
2. Изключителна рядкост са хората, за които има някакво значение дали са им сложили рогата само със секс или имало и лИбоф към секса.
Да, може да не бъде наранен рогоносецът (мъжки и женски род), ако въобще не му пука за съпружието. Но то стигне ли се до там, какво семейство е това изобщо? Просто двама съквартиранти. Е, в този случай дори не може да се говори за изневяра. И нищо не пречи двамата да се споразумеят открито всеки да си търси кефовете навън. Иначе какво се получава? Единият получава бонус след бонус, а другият стои прецакан и блокиран в скапани отношения, въобразявайки си, че "гради семейство". В крайна сметка всеки трябва да има правото на информиран избор.

Както и да го въртят кръшкачите, това, което правят, е гнусно, подло и разрушително. Иначе не биха се крили.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 17:49 от Анонимен

# 314
  • Sofia
А какво семейство е това, в което единият години наред не получава внимание и такъв секс, от какъвто има нужда? По принцип човек, за да стигне до изневяра значи нещо много сериозно куца в семейството. От там нататък двамата преценяват могат ли, искат ли и заслужава ли си да спасяват това, което е останало с цената на компромиси или искат "всичко или нищо".

Общи условия

Активация на акаунт