Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 181
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 930
И Инстант пот си взех и той е 6 литра. Там се ориентирах по размера 5-7 души. Щом сама си поемам разходите, на тенджера за 80 лв., половината ще са пощенски разходи в двете посоки. Просто не си заслужава да я връщам. Свърших я като кучето на нивата. Ще ми е за урок.

# 931
  • гр. София
И Инстант пот си взех и той е 6 литра. Там се ориентирах по размера 5-7 души. Щом сама си поемам разходите, на тенджера за 80 лв., половината ще са пощенски разходи в двете посоки. Просто не си заслужава да я връщам. Свърших я като кучето на нивата. Ще ми е за урок.
Ако си взела тенджерата с директна доставка до БГ, връщането в рамките на 1 месец е безплатно. Ако си ползвала превозвач, тогава си плащаш транспорта до там. В самото описание никъде не пише, че се ползва макс. 4л. Ако искаш пробвай се с чата какво ще ти кажат. Може да ти върнат част от парите, заради некоректно описание.

# 932
Сега говорих с тях и ще я пратя все пак до Англия. Спирам да ви занимавам с моите глупости. Благодаря на всички, много сте мили!

# 933
  • Сф
Принципно от майка ми знам, че тенджера под налягане никога не се пълни до горе, за да не експлодира. Моята също е на ТЕфал, почти същата като твоята. Ползвала съм я веднъж. Направо ми продъни ушите. Нашите живеят в къща и я ползват в лятната кухня, та на никой не пречи, ама в апартамент си е направо наказание.

# 934
# 935
  • София
Днес е отчетена поръчката ми от smile.amazon.de, която вчера все още не беше. Странна работа, поръчах на 06.12., но вчера получих нещата. Може би това са чакали.

# 936
Сега говорих с тях и ще я пратя все пак до Англия. Спирам да ви занимавам с моите глупости. Благодаря на всички, много сте мили!
някои превозвачи предлагат транспорт до Англия,виж дали няма да ти е по изгодно така. Но как ще стане изпращането там до Амазон не знам. Попитай.

# 937
Имате ли отзиви за обувки на тази марка? Харесах тези боти и ми се струват на добра цена (37 е.) с кода за отстъпка. Виждам първоначалната цена, но не съм запозната с марката и не мога да се ориентирам колко е реална (да не е надута просто).

https://www.amazon.de/gp/product/B07C9PZ4RN/ref=ppx_yo_dt_b_asin … mp;th=1&psc=1

# 938
  • София
Имате ли отзиви за обувки на тази марка? Харесах тези боти и ми се струват на добра цена (37 е.) с кода за отстъпка. Виждам първоначалната цена, но не съм запозната с марката и не мога да се ориентирам колко е реална (да не е надута просто).

https://www.amazon.de/gp/product/B07C9PZ4RN/ref=ppx_yo_dt_b_asin … mp;th=1&psc=1

Марката е добра, спомням си я от времето, когато имаше Джавари. Обаче, дали не бяха умалени - нещо такова ми изниква като спомен.

# 939
Виж долу снимките в отзива..

# 940
Епилаторът, който вчера беше в на промо цена, дали е тооолкова добър!? Имам браун от предишните серии и съм доволна. Сега го поръчах за подарък на дъщеря ми, но се опасявам, че многото добавки към даден уред просто са търговски трик за оправдание на високата цена.

# 941
  • София
Момичета, може ли малко помощ за немския Амазон?
По някаква причина не мога да ползвам търсачката за търсене на неща в Subscribe & Save (Spar-Abo) категорията. Отпред ми е избрана категория Subscribe & Save, пиша думата, която търся и ми дава: Showing results from All Departments, No results for ... in Subscribe & Save. Или в най-добрия случай дава 1-2 резултата за марка, която всъщност има много повече продукти със Subscribe & Save. Ползвам английския вариант на сайта, но сменях езика и когато е на немски, търсачката пак не работи.
Някой има ли идея защо се получава така? Thinking

# 942
  • София
Една идея за подарък за мъж. Пише, че има bluetooth колонка в комплекта: https://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Speaker-Shampoo-Shower-Antipe … NJ86E6CTPK1ZF4NQR

# 943
  • Варна
Принципно от майка ми знам, че тенджера под налягане никога не се пълни до горе, за да не експлодира. Моята също е на ТЕфал, почти същата като твоята. Ползвала съм я веднъж. Направо ми продъни ушите. Нашите живеят в къща и я ползват в лятната кухня, та на никой не пречи, ама в апартамент си е направо наказание.

Аз имам тази WMF Perfect Pressure Cooker 4.5L , за 32 лири съм я купувала. Ползвам си я доста често, не разбрах за шума ... шума е като на аспиратор на ниска степен, т.е. не внася дискомфорт.

# 944
  • ВАРНА
Има доста добри предложения в Subscribe & Save на хранителните добавки на Vitabiotics - в БГ са на двойни цени,а са много добри като качество.

https://www.amazon.co.uk/s?k=Vitabiotics&i=drugstore&s=p … 4&ref=sr_pg_1

Общи условия

Активация на акаунт