Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 181
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 915
  • София
И при мен го има.
Имам въпрос - поръчах през smile.amazon.de , но не ми е отчело "даряването". Имам 2 поръчки през smile.amazon.de, едната е отчетена, другата е с доставка до БГ и не е отчетена. Случвало ли ви се е подобно нещо?

# 916
  • Сф
И двете ли са  eligible за програмата? Под цената пише дали могат да участват или не

# 917
Здравейте, някой закупил и ползващ,  може ли да ми препоръча дифузер за етерични масла.
Благодаря!

# 918
  • София
И двете са, да. Проверявам и това, преди да поръчам през smile. Ще питам чата, ако говорят английски...

# 919
  • София
Това през приложението ли е?
Определено трябва да е инсталирано приложението, излиза и в двете версии,които аз ползвам. Ако само отваря през телефона, го няма.

Аз също ползвам приложение и при мен излиза. Не че има файда Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз съм с приложение, но също го нямам.
Сетих се, че не съм го update-нала от... не знам кога-появи се.

# 920
Здравейте, някой закупил и ползващ,  може ли да ми препоръча дифузер за етерични масла.
Благодаря!
здравейте !
Скоро проучвах въпроса с дифузери масла, но не взех от амазон, мисля че продавачи са китайци. Ако решите да ви обясня повече по темата ми пишете на лс

# 921
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
https://www.amazon.co.uk/dp/B07KD7TJD6/ref=gw_uk_desk_h1_aucc_ck … 4978AB98561GFTBCV

Смарт устройство Алекса с екран (не съм сигурна, че така се казва).
В момента е на промоция и с GIFT5P кода става 45 лири.

# 922
Благодаря!
здравейте !
Скоро проучвах въпроса с дифузери масла, но не взех от амазон, мисля че продавачи са китайци. Ако решите да ви обясня повече по темата ми пишете на лс
Пусни тука линк ( дори и да не е от амазон,пак би било полезно на тези,които търсят ). Благодаря Simple Smile

# 923
Благодаря!
здравейте !
ако може на мен повече информация Simple Smile))) благодаря

# 924
Здравейте! Съжалявам, че нахлувам в темата, но моля за съвет по-напредналите. Имах нужда от тенджера под налягане и си купих Тефал 6л от Черния петък. Днес я получавам. Вярно, че съм си виновна сама и не прочетох реалните размери. Та, това чудо реално има размери на малко по-голямо канче за яйца. Полезният обем е точно 4л. Въпросът ми е следният. След като нямат реално никаква вина от Амазон, мога ли да върна тенджерата и по какъв начин? Какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително!

# 925
  • Сф
Да, можеш да я върнеш в 30дневен срок, но пощенските по връщането ще са за твоя сметка (освен ако не си в УК или ДЕш

# 926
Здравейте! Съжалявам, че нахлувам в темата, но моля за съвет по-напредналите. Имах нужда от тенджера под налягане и си купих Тефал 6л от Черния петък. Днес я получавам. Вярно, че съм си виновна сама и не прочетох реалните размери. Та, това чудо реално има размери на малко по-голямо канче за яйца. Полезният обем е точно 4л. Въпросът ми е следният. След като нямат реално никаква вина от Амазон, мога ли да върна тенджерата и по какъв начин? Какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително!
Е как така 6 литра ,пък канче за яйце? Я налей в 1 литър кана вода и сипвай и си го премери.То 8 литра съд ти трябва в такъв случай -то като казан.Не се подлъгвай по вида,премери си го.На 6 литра съд ,полезния обем е 5,5л. Пусни линк моля  ,интересно ми е какво те е притеснило.

# 927
Е как така 6 литра ,пък канче за яйце? Я налей в 1 литър кана вода и сипвай и си го премери.То 8 литра съд ти трябва в такъв случай -то като казан.Не се подлъгвай по вида,премери си го.На 6 литра съд ,полезния обем е 5,5л. Пусни линк моля  ,интересно ми е какво те е притеснило.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00RHK1A8W/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1 Ето я "хубавицата". Чертичката за максимум е точно до четвъртия литър. Това беше първото, което направих, да почна да я пълня с вода.

# 928
Ако търсиш алтернатива,инастант пот е добър вариант.Никога не съм мерила дали описаните литри са реални.Но има и 8 литрови .
https://www.amazon.co.uk/Instant-Pot-IP-80-Duo/dp/B07W6PVT97/ref … itchen&sr=1-4

Виж на чата какво ще ти кажат,реално си подведена от некоректно описание.

# 929
  • София

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00RHK1A8W/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1 Ето я "хубавицата". Чертичката за максимум е точно до четвъртия литър. Това беше първото, което направих, да почна да я пълня с вода.
На снимките си се вижда съвсем добре - написано е 2/3 , както и да го смяташ си е вярно.
Аз имам стара тенджера и при нея е така, 1/3 остава празно, за да ври спокойно.
Трябваше да попиташ тук, иначе можеш да я върнеш. 4 литра не е малко, но зависи за колко хора готвиш.

Общи условия

Активация на акаунт