Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 195
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 900
GIFT5P е кода , който ползвах аз и хвана . Видях го на заглавната страница на амазон.ук
Аз пък упорито ровя менюто на приложението и не намирам Your Notifications...

Само че при мен пише само, че доставката на последната ми поръчка закъснява. Нямам никакви отстъпки.

# 901
  • София
Епилаторът на Браун си го взех от черния петък и вчера го тествах за първи път, има голяма разлика с предишния ми (от най-евтините Филипс, с дискове) в положителна посока. Цената беше същата, сега е с няколко стотинки по-евтин.
Тези Celebrations в кашона на отделни кутии ли са или?

# 902
  • София
Не, в кашон са. Просто кашон, пълен с бонбони.

# 903
АЗ нямам такава опция в менюто

# 904
Това през приложението ли е?

# 905
  • София
Определено трябва да е инсталирано приложението, излиза и в двете версии,които аз ползвам. Ако само отваря през телефона, го няма.

# 906
момичета и момчета Simple Smile)))), малко тъп въпрос, ама ако продавачът и изпращачът са от страна извън ЕС, Китай примерно, в този случай нали важи правилото за 30 лева? Тоест ако е повече от тази сума, дължа ДДС и евентуално митница?

# 907
Да разбира се щом е извън ЕС митница над 30 лв, а като гледам и под 30 лв ги спират в България и си е  разходка до митницата извън София ако е за София.

# 908
ох, неприятна работа, ама търся нещо, което го няма с продавач Амазон. Гледах и в трите сайта Thinking , само китайци

# 909
  • Пловдив
Аз пък се ядосвам, с тая безпл.доставка до немския адрес...понеже ми трябват само едни резервни глави за ел.четки, които са далеч от 29Е и трябва да напоръчам още нещо...

# 910
Определено трябва да е инсталирано приложението, излиза и в двете версии,които аз ползвам. Ако само отваря през телефона, го няма.

Аз също ползвам приложение и при мен излиза. Не че има файда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 911
влезнах нормално през компа. и отворих браун епилатора приложих кода и ми намали 5 п.!!
 Демек работи кода

# 912
влезнах нормално през компа. и отворих браун епилатора приложих кода и ми намали 5 п.!!
 Демек работи кода
И двата кода работят,но не на всеки акаунт.

# 913
През приложението е . То иначе не изглежда така през страницата. А и нали издирваме къде е бонуса от пазаруването на черен петък през приложението.

# 914
  • София
През приложението е . То иначе не изглежда така през страницата. А и нали издирваме къде е бонуса от пазаруването на черен петък през приложението.
Да не ти е стара версията, при мен си го има, не че го ползвам де. Сега пак проверих.

Общи условия

Активация на акаунт