Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 177
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Не мога да разбера Амазон ли не искат да ми съдействат, или наистина не могат да отзоват пратката. Пътува си към БГ и нищо не може да я спре. Писах си пак със съпорта, потвърдиха ми, че ще ми върнат парите И за пощенските, но не можели да я отзоват. Не се и опитаха де, предния поне се опита да се обади на UPS. Казаха, че по телефона не мога да я откажа, така че като дойде - да я откажа. Ако не мога да я откажа, да я приема и да им пиша да ми пратят етикети за безплатно връщане.
За пръв път се сблъсквам с това нежелание да ми помогнат, при все че не искам пари, искам да спестя едно разкарване напред-назад и на куриери, и на продукти.
Извинявам се, че пак ви занимавам, просто съм изумена. Във всеки друг случай съм била възхитена от реакциите на Амазон, не и в последните дни обаче.

# 871
В сделките днес е зъбния душ на Уотърпик, някой търсеше. Waterpik WP-662UK Ultra Professional Water Flosser, Black Edition (UK 2-Pin Bathroom Plug) https://www.amazon.co.uk/dp/B0725VRJ6J/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_MrH7DbQBJAPP6

Аз поръчах от немския на ЧП и още го чакам, за да дам отзив.

# 872
  • Тополовград
В сделките днес е зъбния душ на Уотърпик, някой търсеше. Waterpik WP-662UK Ultra Professional Water Flosser, Black Edition (UK 2-Pin Bathroom Plug) https://www.amazon.co.uk/dp/B0725VRJ6J/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_MrH7DbQBJAPP6

Колко беше на ЧП.

# 873
  • София

Колко беше на ЧП.

54-55 euro

# 874
За бонус при топ ъп и гифт карта за Италия има ли някой линк?

# 875
Не мога да разбера Амазон ли не искат да ми съдействат, или наистина не могат да отзоват пратката. Пътува си към БГ и нищо не може да я спре. Писах си пак със съпорта, потвърдиха ми, че ще ми върнат парите И за пощенските, но не можели да я отзоват. Не се и опитаха де, предния поне се опита да се обади на UPS. Казаха, че по телефона не мога да я откажа, така че като дойде - да я откажа. Ако не мога да я откажа, да я приема и да им пиша да ми пратят етикети за безплатно връщане.
За пръв път се сблъсквам с това нежелание да ми помогнат, при все че не искам пари, искам да спестя едно разкарване напред-назад и на куриери, и на продукти.
Извинявам се, че пак ви занимавам, просто съм изумена. Във всеки друг случай съм била възхитена от реакциите на Амазон, не и в последните дни обаче.
Аз не разбирам какъв е проблема, ще ти върнат парите, казали са ти да я откажеш, като дойде тук и получиш смс от куриера, звъниш и я отказваш. Не знам дали всички пратки ги доставят със Спиди, но днес си получих пречиствателя за въздух от италианския Амазон със Спиди, в линка към съобщението има опция отказ от пратка.
Търся си нещо за добавка и попаднах на това Palmers Coconut Body Oil Spray Bottle, 50 ml https://www.amazon.co.uk/dp/B00ZFWJLTY/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_Wdr7DbB0S5PES
Нещо нереално изглежда.

Горните кодове при мен не хващат.
Продуктите на Палмърс са евтини, вероятно са допуснали грешка при въвеждане на основната цена на продукта на сайта.

# 876
anbibian, какъв пречиствател поръча и на каква цена?

# 877
  • София
https://www.amazon.it/b?node=20227262031&ref_=IT_Incent_ASV_ … E_Desktop_PB_80-6

# 878
  • София
И от мен един за италианския:
Amazon.it Top Up €5 / €50

# 879
  • София
Вече писах какъв е проблема - желанието ми да откажа пратката още преди да е изпратена, да спестя разкарване на куриери и продукти, и да си осигуря възможност да разполагам с парите си по-рано.
Както и да е, вече ми звъннаха от UPS, отказах пратката и вече е отбелязана като returning to seller. Сега остава да следя движението на пратката по обратния път и да си чакам парите (по Коледа някога).

# 880
Много благодаря за линковете за ИП и кода за 5-те паунда за английския амазон Flowers Hibiscus Поръчах ИП и ми излезе 55 паунда

# 881
Трябва да купя такава екстра : airpods+i9s+tws за Android!
Може ли да ми препоръчате , нищо не разбирам , а имам едно писамце от белобрадия старец?
Много благодаря!
Airpods i9s са евтина китайска реплика на оригиналните Apple AirPods(доста скъпи). В Google като напишеш  airpods i9s tws ще ти покаже много сайтове, откъдето да ги купиш. Иначе хубава китайска марка на такива безжични слушалки е QCY.

# 882
  • ВАРНА
Дайте идеи моля какво вземате от Spar-Abo абонамента от немския амазон, кое си струва в момента,че имам да допълвам 2-3 позиции ...

# 883
Здравейте !

Получих повреден продукт , писах и ще ми върнат парите . Но картата с която съм плащала при поръчването вече е преиздадена . Дали ще има проблем с връщането на парите по новата карта ? За виртуална карта става въпрос ако има значение .

Благодаря !

# 884
Здравейте !

Получих повреден продукт , писах и ще ми върнат парите . Но картата с която съм плащала при поръчването вече е преиздадена . Дали ще има проблем с връщането на парите по новата карта ? За виртуална карта става въпрос ако има значение .

Благодаря !

Картата е обвързана със сметка, от която излизат парите. Няма значение коя е картата, а само да не е закрита основната сметка към която е картата.

Общи условия

Активация на акаунт