Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 305
  • 780
  •   1
Отговори
# 480
Аз преди около 3 седмици сложих ботокс само на гневната - за пръв път ми е и се получи идеално. Ще видя колко време ще държи.

# 481
  • Stuck in a moment
Днес в една чуждоезична група ми подана каналът на този лекар и съм впечатлена от информацията. Казва неща, които нашенските лекари няма да ви кажат. Надявам се и за вас да е полезен. Аз ще преслушам поетапно видеата му. Само днес изгледах няколко и научих много.
Весели празници ви желая! Simple Smile
https://www.youtube.com/user/viccosmeticinstitute/videos

Много благодаря, че сподели този канал, докторът е изключително детайлен! Определено е добре да се гледа, преди взимане на решение преди процедура.Flowers Hibiscus

# 482
  • София
Правих на корем,съчетано с режим и спорт. Твърдо не си заспужават парите според мен. Едно е да се дадат 20-30-40 лв за процедура,но тук вече е съвсем различна сумата,а за мен ефекта беше нулев. Същото ми е и мнението за криолиполиза. Lpg съм правила 3-4 процедури преди време и нямам мнение,честно казано.

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 17:40 от bubanka

# 483
Правила съм Vellashape 2 заедно с криолиполиза,а след това и самостоятелно вела. При мен имаше много добър резултат. Но си трябва поддръжка и режим. Целулита доста се поизглади от велата,а криолиполизата повлия една от най-трудно повлияемите зони (поне според мен) бридж.
Моето мнение е,че апаратните процедури могат успешно да се ползват като допълнение съм хранителен режим и спорт. Самостоятелно трудно биха имали много добър резултат.

# 484
Правих на корем,съчетано с режим и спорт. Твърдо не си заспужават парите според мен. Едно е да се дадат 20-30-40 лв за процедура,но тук вече е съвсем различна сумата,а за мен ефекта беше нулев. Същото ми е и мнението за криолиполиза. Lpg съм правила 3-4 процедури преди време и нямам мнение,честно казано.
Aз не съм открила такъв. Личния ми опит показва, че спорт( фитнес/ с тежести) и промяна на начина на хранене и живот действат най-много и имат множество ползи за организма, не само за визията. Но се иска постоянство, мотивация.

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 17:41 от bubanka

# 485
  • Стара Загора
Някой с отзиви за Бургас дерма?

# 486
  • при Arctic Monkeys
Каква е тази процедура?

# 487
Според мен е конци + Филър.

# 488
  • при Arctic Monkeys
Да, нити явно означава конци. Хич не ги харесвам като метод, но на снимката резултатът е уау.

# 489
Конци са.

# 490
  • Бургас
SBALEXIS при кой доктор ходи за процедурата?
Аз също търся апаратни процедури, с които да подобря състоянието на кожата.
Отказах се от филърите, първо защото съм с Хашимото и второ, защото ме е страх от страничните ефекти.
Аз от Вас разбирам, че имат странични ефекти. Може ли да споделите какви са?
Колкото до щитовидната жлеза-ако не го слагате в района на жлезата, няма как да окаже какъвто и да е ефект на жлезата. Аз лично съм с тотално отстранена шитовидна жлеза преди 23 год (бях на 13г). Хич не харесвам информация от рода "една баба каза".

# 491
  • София
Здравейте момичета!
Вчера бях на консултация при д-р Ванеска. Направи ми добро впечатление като цяло. За мен каза, това което и аз си забелязвам-хлътване под очите и леко отпускане на бузите в горната част. Всичко било "игра на мазнини". На някои места се свличала надолу (бузи), на други се изчерпвала (под очите). Препоръча Теосиал Реденсити 2-500 лв. за под очите и Аптос Екселънс Визаж с хиалуронова киселина-1400 лв. за бузите. Но за конците каза поне след година. Можело още да се изчака. Нищо друго не би правила по мен.
За устните аз сама попитах, нещо леко за хидратация, мек филър, каза че новият продукт на Tеосиал-RHA Kiss бил много хубав, мек и създавал пухкавост, само за устни-0,7мл.-380 лв. Коментирахме и тези топчета, които се получават. Трябва ако има остатък от предишен филър да се разгради напълно с продукта за разграждане и тогава да се постави новият, не защото ще се смесят различни филъри, а защото пак ще се образуват такива топчета, ако ги е имало преди, и ако ефекта не е на 100 % отминал. Трябва да е абсолютно чисто в устните, за да не се повтори същото. Тогава поставя новия филър с канюла и нямало да има нещо подобно.
Това е от мен. Ще се радвам ако някой ползвал продуктите по-горе, сподели...

Хубав ден Simple Smile

# 492
Анета, аз преди 11 месеца сложих Teosyal Redensity II под очите при Ванеска и, както и преди съм писала, съм повече от впечатлена и доволна от резултата! Имай обаче предвид, че цената, която са ти казали, е за 1мл, а вероятно може да е необходимо и повече - на мен мисля, че ми сложи към 1.5мл. Много естествено седи и много освежава лицето, забравяш за вечно уморения вид, който придават хлътванията под очите. А другият плюс - този филър е доста издръжлив. Както казах, при мина почти година, а все още изглеждам много добре. Струва ми се, че съвсем малко се е разградил. Вероятно още около година ще мога да изкарам преди да го подновя (но пък скоро съм замислила дали да не отскоча пак за устни и ще я попитам и нея за мнение).

# 493
  • София
РЕД не ми е ясно защо въпросът е към мен. Достатъчно информация има в Интернет. Аз не съм против филърите. Нито съм агитирала някой да си слага, нито да не си слага.
Достатъчно беше изписано в последните две теми за възможните рискове, даже имаше и приложен снимков материал. Не смятам да го коментирам. Всеки сам решава за себе си.
На сайта на почти всяка дерматологична клиника пише, какви са противопоказанията за поставяне на хиалуронов филър. Не се препоръчва при бременност, кърмене, автоимунни заболявания и т.н. На мен лично Ванеска ми го каза, при една консултация. Аз съм с автоимунно заболяване, прочела съм достатъчно и съм решила, че за мен това не е опция и търся алтернатива. Това ми беше въпроса и благодаря на момичето, което ми отговори!

# 494
  • София
Анета, аз преди 11 месеца сложих Teosyal Redensity II под очите при Ванеска и, както и преди съм писала, съм повече от впечатлена и доволна от резултата! Имай обаче предвид, че цената, която са ти казали, е за 1мл, а вероятно може да е необходимо и повече - на мен мисля, че ми сложи към 1.5мл. Много естествено седи и много освежава лицето, забравяш за вечно уморения вид, който придават хлътванията под очите. А другият плюс - този филър е доста издръжлив. Както казах, при мина почти година, а все още изглеждам много добре. Струва ми се, че съвсем малко се е разградил. Вероятно още около година ще мога да изкарам преди да го подновя (но пък скоро съм замислила дали да не отскоча пак за устни и ще я попитам и нея за мнение).

Здравей Butterfly90,
на мен относно количеството ми каза, че започва с 1 мл. за да не се прекали, за да види как ще изглежда и т.н. и след 3-4-5 месеца добавя при необходимост Simple Smile Каза, че издържа много, около 1,5 година. За конците също каза, че издържат толкова някъде.

Общи условия

Активация на акаунт