Фермата сезон 5 тема 9

• 50 738
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 320
  • при късмета
Да не говорим, че и финалните битки трябва да си вземе победителя. Това е водещото, чак тогава се прибавят точки според гласуването. На Веселка как според вас ще ѝ подредят битките на финала? Цепи и реже по-бързо от Краси или Станислав примерно ли? Какви битки трябва да сложат, за да бие мъж? Ако си ги вземе, значи е само благодарение на нея
Още на определянето на директния финалист да вземе гласовете на фермерите, ще е заслужено. С никого не е имала конфликт, не е правила интриги, нито конспирации и коалиции и си вършеше работата. Велислава никой не я понася, покрай нея и Дана изгаря на този вот. А Маргарита, освен Мариана не виждам кой ще подкрепи.
Не помня като влязат фермерите за вота за директен финал, трябваше да гласуват за един мъж и една жена или можеха за когото искат

# 1 321
За какво подбиране на битки пишете?Бети загуби дуела заради собствената си грешка да сложи на алманаха 4 точки.От кога разправям,  че няма по-голяма глупост от това да се слага най-сигурната игра за 4 точки,  а не за 5.Е този дуел нагледно показа защо е така.Какъв е смисъла да изиграеш 4 игри и да не играеш тази в която си най сигурен.Този дуел си го печелеше Бети,  при 5 точки за алманаха.Е как при това положение може да се твърди,  че игрите са нагласени?

# 1 322
Гледах дуела. Евала, подбрани игри, които са специално за Веселка. Искам някой да ми каже кога и на кой дуел 3 от 5 игри за с цепене и рязане? Да не говорим промяната на правилата в последната игра. За мен са принудили Бети да сложи тая игра на 5 точки. Други аргументи нямам, смятам че за два дуела си е дала сметка кое как се подрежда.

# 1 323
Само вижте, кой е бил редактор на "Фермата" от 2016 до миналата година... 🤣 Калина Паскалева

# 1 324
  • London
Как ще я принудят? Ужас, то може да я принудят и Веселка фермер да пише..., така тя отива директно на финал. Марго лесно ще бие Дана.

Колкото за снимката според мен някои фермери задочно са си дали гласа за някой фермер ( пращат камък ), но не отиват във самата ферма пак. Мисля е имало и други такива случаи, няма да е за сефте.

# 1 325
  • Вестерос
За мен битките бяха избрани ЗА Веселката изцяло....

И какво Митко АйТи и Станислав нарочно ги няма, сърдят се на продукцията, отпаднали са, ама нали пак трябва да са там, значи са отпаднали и заети явно.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 00:55 от Tiffany А

# 1 326
За мен битките бяха избрани ЗА Веселката изцяло....

Дори и да са били подбрани,  можеше ли Бети да си спечели дуела?Можеше!Никой не и е виновен,  че не може да си подреди игрите правилно.

# 1 327
Как ще я принудят? Ужас, то може да я принудят и Веселка фермер да пише..., така тя отива директно на финал. Марго лесно ще бие Дана.

Колкото за снимката според мен някои фермери задочно са си дали гласа за някой фермер ( пращат камък ), но не отиват във самата ферма пак. Мисля е имало и други такива случаи, няма да е за сефте.

За мен си е чиста принуда това, Бети е абсолютно наясно, че при Веселка можеше да стреля с 5 точки алманахО, но нали Веселка се гласи за победител и да. Мисля, че е абсолютно видимо за всички, малката развратница от село Борима или каквото е там да е победител, защото е най-бедна от всички. Ужас е това, с кеф искам да загуби ако стигне на финал.

# 1 328
Митко ИТ го няма на снимката. Дали наистина не се е скарал с Продуцентчетата?
Да,няма го .А Мариана,виждате ли я? Щото не я разпознавам.Май я няма !

# 1 329
Неприятно  ми е да гледам как постоянно се толерира простащината и мързела.
Тази весела е толкова неприятна мърла,сещам се за чирпака който уж трябваше да измие , го сложи в тенджарата.Изключително добре пазена да края на предаването.Според мен Краса и татин Митьо са обработени от продукцията да защитават и бранят Весела.Не мога да си обясня по друг начин тази закрила.Въобще тези двамата не ми се връзва да общуват в реала с тази проста жена.Та те нямат допирни точки.Особено с  онзи македонски лигльо,честно кажете той ще и обърне ли внимание и в реала
Весела е примитивно същество.Тези пари ще ги опука и пак ще си е  там от където е тръгнала!
Та тя няма среда, приятели, изумена съм, че толкова хора я харесват
Сетих се за един статус “-Не бързайте да вадите хората от калта,може това да е тяхната естествена среда”

# 1 330
  • London
И на мен ми се струва, че стигне ли финал сърце няма да им даде на продукцията да не спечели.... ще ги извъртят така нещата, че някак да спечели. Но ние не можем да направим нищо, та няма какво да се нервираме в случая. Да й е честито, аз казах догодина едва ли ще гледам... миналата ми засмърдя като Нури загуби от Дидо и според мен или му бяха казали така да стане или и аз не знам, но до ден днешен ми се вижда напълно нереално и невъзможно, сега също явно ни очакват такива неща.  До трети сезон включително мисля, че нещата вървяха според заслуги и настроения на публика оттам натам....

А фейса й е пълен с приятели цигани турчеещи се....бях гледала преди време, защото мислех, че е циганка и като видях другарчетата й във фейс продължих да си го мисля. За мен Митко 2....е човек на продукцията, ако не той баща му, сигурно водещите ходят на минерални бани там гратис.Bowtie

# 1 331
  • Вестерос
Aз като я видя Веселка и се сещам какви гюбеци хвърляше на няколко партита...

# 1 332
Аз съм доволна, в случая бях за Веселка. На Ленчето й беше време да си ходи, преди  да се е изложила още повече.
Даже и да са били подбрани като за Веселка игрите, винаги можеше да загуби. Взе си заслужено победата, защото  беше по- добра. Видях я на арената, ако са решили тя да спечели, поне знаем какво може.
Бети, чао!

# 1 333
Да питам тези, които мрънкат за игрите какво са очаквали? да поднесат победата на тепсия на Бетка ли? Тя имаше една сигурна игра(алманаха) и възможност да подрежда точките - трябваше й още една сигурна игра и тогава пък щяхме да мрънкаме, че на нея са й подарили победата. Според мен постъпиха много правилно, че подбраха игри, където Веселка евентуално има леко предимство, те все пак искат да бъде и интересно. А Бетито имаше напълно реален шанс да спечели ако беше сложила 5 точки на алманаха - недоумявам защо алманахаджиите на най-сигурната си игра слагат все по 4 точки, няма никаква логика - тази игра не може сама да ти докара победата, но ако удариш 3 или 4 точки от друга игра ти носи победа само от 2 спечелени игри, иначе задължително се играе трета игра. Тази идиотщина да дават 4 точки май ИТ-тито я измисли

# 1 334
  • USA
Хайде сега,три месеца стоя във фермата и пак не се научи...то цепенето на дърва и рязането с трион не изискват години академичен труд.Тр сила и правилно държане на брадвата и триона..уауу,колко сложно.
Веселка беше по-добрата и заслужено спечели.

Андрей каза в "Преди обяд",че е имало индикации,че Красимира ще напише писмо и ще се раздели с партньора си. Joy Joy И това ако не е нагласен сценарии,подаден от продукцията..чак Митко върнаха,за да им се върже историята. Stop
Сериозно ви казвам,отвратих се от това предаване и за другата година,мнооого ще си помисля дали да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт