💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 198
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 160
Майко , то ще става по-зле 😳 за Господ ли се мисли тоя , не знам .... аз съм в пОтрес 🤦🏻♀
Този трябва да е директно отстранен от формата. Не знам как е издържал психотеста (ако въобще е имало такъв). На мястото на Ана Мария не бих се чувствала сигурна в едно помещение с него. Време е продукцията да се намеси.

# 2 161
Признавам и аз бях подведен от него. Да, в началото бе показал простотия да си пере чорапите в чиниите, но то всички славянски мъже се оказаха нечистоплътни.  иначе го играеше "патриарха" и "добрия лидер" . Обаче като се изметна за Амелия Мира и Марешка ми се отвориха очите и оттам нататък никой не можеше да ме убеди, че не е лицемер, подлец и сексист. Но едва когато от седмица АМ му наруши душевният комфорт лъсна ясно какво говно е и че освен всичко друго е и насилник. Такив като него трябва да са в затвора. За нещастие вместо това те стават политици

# 2 162
  • София

Игри на волята: България (29.11.2019)
                Епизод: 61

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Скрит текст:

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 02:03 от Mari_Mar

# 2 163
Майко , то ще става по-зле 😳 за Господ ли се мисли тоя , не знам .... аз съм в пОтрес 🤦🏻♀

Мисли се за красив и май за мъж Joy Joy Joy
За красив не знам, ма определено се мисли за мъж! Сигурно заради, как беше- рибока!

# 2 164
"Всички ние трябва да се боим от злите хора.
Но има и друг вид зло, от което трябва да се боим повече... И то е безразличието на добрите хора.
"
Това е за Томас и за Радостина, за Веско нямам какво да кажа...

# 2 165
  • Брюксел / София
Аз като гледам промото се чудя как ще определят кой срещу кого ще се бие, на какъв принцип ще са определени двойките.
И ми се струва, че пак има някакви номинации защото Алекс казва: “воините решиха да се изправите в елиминационен двубой” или нещо от сорта, цитирам по памет.

# 2 166
Момичета, имам 433 непрочетени коментара от вас, горе долу толкова и от майка ми(казвам и аз да си направи профил тук 😄)  и разбирам, че е станало нещо страшно с Веско? 🤔😣Какво е направил този селяк? Нещо е направил на Ана Мария и е казал след като се е върнал явно? Този тлъст 🐀

# 2 167
според мен, може да ги изправят един срещу друг и който победи продължава напред, а който загуби - отпада. Дано не е това, защото видях в промото, че Юлиян пада от противника си - мисля че беше Радостина или Венцислава, стори ми се, че е жена
Сигурно по някакъв жребий ще избират кой  с кого.

# 2 168
според мен, може да ги изправят един срещу друг и който победи продължава напред, а който загуби - отпада. Дано не е това, защото видях в промото, че Юлиян пада от противника си - мисля че беше Радостина или Венцислава, стори ми се, че е жена

Толкова бързо няма как да отпадат.

Може ли без сексизъм..., моля! Simple Smile

# 2 169

Толкова бързо няма как да отпадат.

8 човека --> жребий определя 4 двойки --> победителите от 4те двойки с жребий създават нови 2 --> победителите играят финал и спечелилия получава имунитет.
Как се определят  двамата номинирани за дуел на живот и смърт не е ясно.
Аз бих искал един номиниран от спечелилия имунитет и един от племето.
Но най-вероятно и двете номинации ще дойдат от племето ако се съди по думите на Алекс в промото.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 02:37 от Bengun

# 2 170
Тоя леопардов хит беше споменат, но не видях някой да го показа на снимка...

# 2 171
  • Sunshine state
Значи днес изгледах епизода два пъти, понеже и мъжът ми след работа си го пусна.. Голяма мъка беше пак да изгледам и изслушам тирадите на Веско. Да му беше казала абе я си е*и мамата (извинявам се за израза) и да се врътне, не да му се обяснява. Ужас и пострес.

# 2 172
И аз трябва да си призная,  че бях в грешка за тоя човек.     Flushed
Такова осиране никога от никого не очаквах.  Ако има зрителско гласуване, шансовете му са нулирани, а ако има гласуване от участниците - шансовете му са силно занижени след резила.

# 2 173
  • София
От промото мисля, че Добрин ще спечели имунитета.
Лорде, Добрин най-вероятно елиминира Юлиян,а не Венца или някоя друга жена. В това 1-то промо по Нова дадоха ясно дуел именно между Добата и Юлката и Добата направи уникален акробатски трик, а в това второ промо дават как прави салто, а обикновено той прави салта когато спечели.  Peace

Сега са 8 нали така? 5 мъже и 3 жени.
Онзи плажния сценарий не си спомням точно ама май за великолепната седморка ставаше въпрос. Т.е. по тази логика на дуел трябва да са Томас и Венцислава, ама аз не виждам никаква логика в такъв двубой. Да приемем, че Добрин има имунитет (но дори и да няма едва ли някой ще гласува за него), то защо не са номинирани Юлиян, Пламен, Веско??? Все силни играчи и най-опасни оттук-нататък? Защо Томас и защо Венцислава? А не Ана Мария например.
Нещо не виждам никаква логика в едно такова гласуване.

Всъщност да разиграя едно гласуване
Юлиян - Венцислава (отдавна и е вдигнал мерника)
Веско - Ана Мария (същото като горното, но още по-лично)
Радостина - ??? Веско/Юлиян ?
Пламен - ??? мазното петно Венца? или АМ?
Добрин - ??? виж той може да гласува за Томас. Останал съм с впечатлението, че не харесваше и Март и Томас и го е казвал
Ана Мария - Веско
Томас - и той ми е химера, може би пак АМ
Венцислава - Юлиян

общо взето мога да си представя 2/3 гласа за Венцислава, но Томас??? хммм
явно ще е разбъркан вот и всеки ще стреля по лични симпатии.
Но за пореден път ще лъснат, че не използват главите си. Изпращат на дуел Юлиян-Веско-Пламен и един от тримата излита.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 06:24 от Diavolo

# 2 174
Наистина не знам защо не са го изгонили още на момента.
Защо продукцията са допуснали да се компрометират като са го оставили?!
Смятам, че тоя примат има допирни точки с Домусчиев (собственикът на Нова) и е нареден за победител.

Общи условия

Активация на акаунт