Кафеавтомат - заслужава ли си? /тема 2/

• 50 385
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
След като работи добре, няма какво да му мислиш.Чак като издаде багажа се огледай за варианти Simple Smile

# 406
Здравейте на всички. Има ли някой кафе автомат Delonghi Autentica? Имам я от няколко дни. Направих някои настройки, но не смея да пипам настройката на мелачката, а кафето все още не е по вкуса ми. Вероятно значение за плътността и каймака има и кафето освен настройките. Колко грама е нормално да тежи една доза кафе след като машината я изхвърли? Ако може да се включи някой ще съм много благодарна.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 10:25 от deni_den

# 407
  • в 1001-та нощ
Какъв е проблемът с настройките на мелачката?

# 408
Няма проблем, просто кафето е рядко и няма хубав каймак. Търся съвет как мога да подобря това. Вероятно и кафето трябва да сменя.

# 409
Няма проблем, просто кафето е рядко и няма хубав каймак. Търся съвет как мога да подобря това. Вероятно и кафето трябва да сменя.

Същият проблем имах и аз , когато започнах да ползвам кафеавтомат.
Истината е в кафето.

# 410
  • в 1001-та нощ
И настройката на мелачката има значение - и кафето също. Ако харесвате кафе с хубав аромат и мек вкус - препоръчвам да пробвате лешниковото на Бианчи. За по-остро, силно -  lavazza tierra intens (зелена опаковка).

Аз харесвам силно кафе с плътен вкус, затова съм изненадана колко ми харесва Бианчи - без да е остро, горчиво, режещо. За мен е нов вкус Simple Smile

# 411
a.l.e.n.a бихте ли показали или дали линк към Бианчи с лешников вкус, благодаря!

# 412
Уникален боклук е това кафе, от сорта на 3в1. Вкуса е изкуствено добавена есенция, с него замаскирват най-долното качество кафе което използват..

# 413
  • в 1001-та нощ
Тази оферта поръчах 3+1. https://bianchi.bg/promo-3-1-bianchi-origins-hazelnut-250-g Първият пакет е към края си и може би утре ще заредя от шоколадовите на Дъбов Simple Smile Ще споделя как са Simple Smile

# 414
Защо са нужни толкова остри квалификации? Боклук или не, на нея и харесва. И само това е важно.Пък и защо да е най-големият боклук - все пак 100% арабика е. Как оцени, че е боклук? А и няма начин да няма по-лоши робусти.

# 415
  • в 1001-та нощ
Няколко мъже тук си правят реклама на онлайн магазините ... по доста неделикатен начин и не за първи път си позвоялват да обиждат своите уж потенциални клиенти. И определено ги подценяват.

# 416
Защо са нужни толкова остри квалификации? Боклук или не, на нея и харесва. И само това е важно.Пък и защо да е най-големият боклук - все пак 100% арабика е. Как оцени, че е боклук? А и няма начин да няма по-лоши робусти.

Не видя ли защо и снимка има.
Смяташ ли, че едно кафе може да е хубаво когато има добавена есенция вътре?
Без значение каква е есенцията, кафето и марката.
Друг е въпроса щом ви харесва пийте го, това и чака производителя.
Очаквах след като кажа какво има вътре  да сте доволни, а то наобратно.

Няколко мъже тук си правят реклама на онлайн магазините ... по доста неделикатен начин и не за първи път си позвоялват да обиждат своите уж потенциални клиенти. И определено ги подценяват.

Наистина те подцених, права си.
Не знам някой да си прави реклама на магазини, аз поне не съм срещал.

Бъдете здрави

# 417
Не видя ли защо и снимка има.
Смяташ ли, че едно кафе може да е хубаво когато има добавена есенция вътре?
Без значение каква е есенцията, кафето и марката.
Друг е въпроса щом ви харесва пийте го, това и чака производителя.
Очаквах след като кажа какво има вътре  да сте доволни, а то наобратно.

Не, не ми харесва и няма да го пия, но на нея и харесва. Това беше първата точка от моята позиция - за вкусове не се спори и не може да нападаш някого заради вкуса му.

И второ, не се измятай - сега казваш, че щом има есенция кафето е лошо. Принципно съм ОК с това, но преди каза друго "замаскирват най-долното качество кафе което използват". Тоест ти директно квалифицира самото кафе, а не есенцията. И аз те попитах как разбра само от етикета "100% арабика", че е най-долното качество, толкова лошо, че трябва да се замаскира? След като робустата е по-долнокачестено кафе по принцип.

# 418
Ако беше хубаво нямаше да има есенция, това е пределно ясно.
Това е като с разни домашни вина смесени с лимонада понеже не могат да се пият без нищо.
Не се отмята, кафето е боклук. Дори да предположих, че не е ит най-гадните като е добавена есенцията е станало такова.
Едно е да се коментира вкус на кафе, нали темата е такава, друго разни есенции.
Малко като обичам ром Савой, нищо че не е ром, а спирт с есенция

# 419
  • München, Deutschland
Аз ако попадна в магазин (на живо, де) и някой продавач започне да ми обяснява колко му била хубава стоката без да го попитам, директно ще подмина магазина.

Също и ако вляза в магазина, кажа да ми предложат вино от Бордо и започнат да ми обясняват как Бордото било смотано, що не си купя Кот дю Рон, колко било по-хубаво, при положение, че експлицитно съм казала, че търся/харесвам другото...

То това не е търговец, а маркетинг специалист, работещ за съседния магазин...

Направо антиреклама стана тази тяхната.

Общи условия

Активация на акаунт