Животът ми е съсипан ...

• 9 852
  • 215
  •   1
Отговори
# 180
  • София
При мен стана така. Намерихме фирма да ме запише.

# 181
И пак да кажа, гледай да си уредиш майчинството. Когато те запишат фиктивно и излезеш в болнични, ще взимаш пари за болничните, фирмата нищо няма да дължи за теб, освен 20лв здравни на месец, ти ще ги поемаш.
А този, бащата, говори с него каква месечна издръжка ще ти дава, все пак не е беден.

Не знам дали този вариант е възможен. За да получава майчинство трябва да има поне 1 година осигурителен стаж, не само за пенсия и здравно, но и за ОЗМ. Аз останах с впечатление, че авторката няма такъв и е безсмислено да се назначава проформа някъде защото остават 2.5 месеца до излизането по майчинство.

Относно ситуацията, в която се намира - да, тежка е, но не е безнадеждна. През цялото време говори за своето семейство, а къде са приятелките и, нима няма такива покрай нея, те не и ли помагат?

Почти съм сигурна, че темата е пързалка. Авторката получи конкретни съвети и предложения за помощ, на които не отреагира. Обясненията на гинеколога са меко казани странни, а и това, че е разбрала толкова късно е изключително наивно (имплатационното зацепване е съвсем бледо - 1 ден, а при отлепването на плацентата кървенето е силно, а и продължава да се чисти минимум 20-ина дена), ако човек държи на здравето си би трябвало да посети гинеколог и при двата случая.

# 182
То и за квартира да се оглежда,преди да и личи,щото не всеки си дава имота на семейства с деца.

# 183
То и за квартира да се оглежда,преди да и личи,щото не всеки си дава имота на семейства с деца.
Е, в 6 месец изобщо не си личи. Никой няма да забележи. Има-няма към 1 литър околоплодни, 2 кг бебе, стомах, черва......изобщо не мож позна. Плосък си е корема.

# 184
Авторката, спри да си търсиш проблеми и започни да търсиш решения. Ти разбра ли изобщо какво майчинство ще взимаш? И какво значение има ти какво детство си имала, кой е казал, че детето ще има същото? То може и да има, ако прибереш наркоманчето. Стегни се малко. Взимаш майка ти у вас и след 2ри-3ти месец, ако нямаш пари, тръгваш на работа, докато майка ти гледа бебето. Толкова ли е трудно? Ти и без нейна помощ пак ще се справиш, но защо да се мъчиш? За първите месеци можеш да изтеглиш малък кредит, ако нямаш финанси. Пиши го за по-дълго време и вноската ще е нощожна. В крайна сметка няма да си оставиш бебето без дрехи и количка. Помоли вашите за помощ, приятели и роднини все ще дадат по някоя дреха, някой даже може количка и легълце да има. Какви са тия вайкания от теб, започвам и аз да си мисля вече, че си измисляш. Наркоманът щом не се е сетил да ти купи количка още, хич не се и надявай на него. Това са елементарни неща. Аз имах до преди два месеца едно излишно легълце, вече нямам за съжаление, но може някой тук да има примерно. Или пък някой съсед или роднина? Разбирам, че за теб това е нещо ново и страшно, много жени се чувстват така дори и при налични бащи. Но веднъж като родиш ще видиш, че нещата ще са ок. И пак ти казвам, че не е добра идея да оставаш в неговия град, не се знае какво ще му хрумне на човек, зависим от наркотици.

# 185
Авторката нещо зачезна. Интересно ми е, писа ли на желаещите да и помогнат.

# 186
През цялото време авторката се обяснява и отговаря на всеки, няма нужда от отбранителен режим.
Темата е написана по-скоро за "изливане на душата " , а не да се търси реален изход от ситуацията.
Времето тече толкова бързо, че с това психично състояние и бебе скоро не виждам кога да се действа, ако не СЕГА.
Приемете предложената помощ, отвориха Ви очите за опциите, които имате.
Не е дошъл края на света, колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-добре за Вас.
Изход има, време е и Вие да си отворите очите и от създадената каша да изградите нещо красиво и добро.

# 187
През цялото време авторката се обяснява и отговаря на всеки, няма нужда от отбранителен режим.
Темата е написана по-скоро за "изливане на душата " , а не да се търси реален изход от ситуацията.
Скрит текст:
Времето тече толкова бързо, че с това психично състояние и бебе скоро не виждам кога да се действа, ако не СЕГА.
Приемете предложената помощ, отвориха Ви очите за опциите, които имате.
Не е дошъл края на света, колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-добре за Вас.
Изход има, време е и Вие да си отворите очите и от създадената каша да изградите нещо красиво и добро.
Точно.
Авторката е поредната, очакваща някакъв изключителен катарзис от наркомана...като види бебето, изведнъж да му се превключат "чакрите" и да се превърне в любящ съпруг и баща, отдаден на нея и детето.
Което никога не става обаче, за съжаление...от толкова прочетени теми тук, в една нямаше "прераждане" на боклука в диамант.
Вари го-печи го, боклука си остава боклук.
И колкото по-бързо го проумее всяка жена, забъркала се с такъв, толкова повече нерви ще си спести и ще посвети живота си на нещо полезно, градивно и пълноценно.

# 188
Ако има някой да те води на работа , а ти да плащаш нужното , за да взимаш майчинство . За какво ти е тоя , цени се малко , тоя е пълна утайка , не го чакай за баща . Кажи  , че си го загубила , той дори не го иска , ще те кара на нелегален аборт .
Ще имаш дете  , ще ти дойде акъла ...

# 189
Тя така и не отговори колко стаж има. За да и с епомогне за майчинство...
Пързул, пързул....

# 190
Тя така и не отговори колко стаж има. За да и с епомогне за майчинство...
Пързул, пързул....
Още ще тупа топката......
Имаше едно време един скеч за няк'ва сапунка и в 1545 епизод, когато.....всички тръпнат в очакване, изведнъж се оказа : Изаура не е бременна. Просто се обадила от град Бремен, Германия.

# 191
  • София
само знам, че моето дете не заслужава майка като мен
Тогава знаеш какво да направиш...

# 192
  • Пловдив
само знам, че моето дете не заслужава майка като мен
Тогава знаеш какво да направиш...

Това прилича на склоняване към аборт или изоставяне.
Жената в момента е объркана, най-добре да не се влияе от написаното тук и да попита интуицията си!

# 193
  • София
Интуицията й казва да се самоубие.
Дали?

# 194
  • Пловдив
Интуицията й казва да се самоубие.
Дали?

Това не е интуицията, а страхът и желанието да избягаш за "по-лесно"!

Общи условия

Активация на акаунт