Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 687
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
  • София
А roses greedy как е на твоята кожа, Menerva?
Силен ли Simple Smile
Бубанка ще ме извинява, просто понякога в хода на разговор се явяват кратки въпроси ^^

# 196
  • BG-DE
Ами относително траен е но ми седи близо до кожата, обаче много ми хареса и дори бях готова и от Германия да си го взема ама като знаех, че ще си идваме все ми се свидеше да дам 150 евра 😜

# 197
black , изписано с малки букви Hug
Продължава да не действа при мен този код, как ли не пробвах и продукти сменях и не става. Писах им мейл, нямам отговор. Ще пропусна явно намалението

# 198
  • Sofia
Пробвай да го копираш от банерчето, при мен само  така стана.

# 199
Не го копирайте, а го изписвайте ръчно щрак-щрак с нокътчетата си. 5(пет) букви са. Grinning

# 200
  • София
И гледайте да няма празен знак. Кода е чувствителен.

Аз съм си много доволна от Монтала от Елинор. Вчера го носих на Тома Неверни, моя много близка приятелка парфюманка  Laughingда го тествам и види, че и тя все няма вяра. Ами ..замая и се главата и на нея от парфюма и всички следи на съществуващо недоверие бяха заличени. Flutter Grinning

# 201
Който на каквото иска да вярва, или не.
Хората са неинформирани и неокултурени за много неща, плащат си, като попове, аз казвам, като будали. Парфюмите са само малка част от картинката.
Продуктът, който поръчах, ми стъпи на 96 лв. + 4.90 лв. доставка. Бях си казал бюджет за въпросното 100 лв. и го получих, знаейки колко върви обикновено без "намаленията".
В Нотино идваше - 130 лв. + 6 лв. доставка.
В Дъглас 232 лв. + безплатна доставка и то с "15% off", като е "намалено" от 270. Mr. Green

Как си ги определят тези цени, много ми е "странно и интересно". Ясно е, просто будалите биха дали долната крайна retail цена "на сигурно". Grinning

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 09:39 от FragranceFanatic

# 202
Не го копирайте, а го изписвайте ръчно щрак-щрак с нокътчетата си. 5(пет) букви са. Grinning
За 100 и кусур проби всеки възможен начин и дава промо кода е невалиден

# 203
FragranceFanatic, сподели какво си поръча, много си потаен. Grinning
Аз пък вчера си поръчах и Dupont Be Exceptional Gold от мейкъп, да знам че съм приключил с парфюмите за тази година.

# 204
И при мен днес не хваща кода в Елинор, а вчера хвана. Много е дразнещо.

Редактирам се. Писах им във Фб и веднага оправиха проблема и успях да поръчам с намалението, така че ги похвалвам за бързата реакция. Сега чакам парфюма Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 11:07 от cvetinkka

# 205
FragranceFanatic, сподели какво си поръча, много си потаен. Grinning
Аз пък вчера си поръчах и Dupont Be Exceptional Gold от мейкъп, да знам че съм приключил с парфюмите за тази година.
Не съм потаен, просто обичам първо да получа, да видя, тествам, и тогава, ако трябва и снимки прилагам, но досега не се е налагало, оплаквания не съм имал.
Mon Guerlain EDP 100 мл. първият, за подарък на близък човек. Достойно ще замести и допълни Chanel Coco Mademoiselle EDP, на въпросния човек. Следващите в списъка за първоначален "гардероб" са Chanel Chance EDT, по-свеж и лек, и вечерната съблазън YSL Black Opium EDP.
Понеже питаш.  Sunglasses Mr. Green

За себе си в близко време искам да си взема нещо в стил "oldschool barbershop", за през деня, за мен си, офисно, работно, ще тествам интензивно всичките Dior Eau Sauvage, Guerlain Habit Rouge и Heritage, и всичко от мейнстрийма на Guerlain пак, да си ги припомня, без L'instant, че съм го имал и анасонът в повече ми идва. Platinum Egoist и Egoist на Chanel не са моите, предпочитам Allure серията.

Като дойде Mon, ще се отчета с коментар кое какво. Не мисля, че ще има "изненади".

# 206
При мен пък в Нотино с кода излиза най-ниската цена, която мога да намеря за парфюма, който искам.... Така де, с 2лв повече от Парфимо, но последните някак си не ги харесвам особено. И се чудя....

# 207
Йеееее, стана най накрая, идея си нямам как, но кодът на Елинор сработи!Такава сага беше, доволна съм, сега остава и Chanel N 5 l'eau да ми хареса Flowers Hibiscus

# 208
Йеееее, стана най накрая, идея си нямам как, но кодът на Елинор сработи!Такава сага беше, доволна съм, сега остава и Chanel N 5 l'eau да ми хареса Flowers Hibiscus

Ако харесваш взрив на цитруси пълни с алдехиди ,нероли и иланг,плюс малко мускус и кедър ще го харесаш,а иначе е прекрасен, лек, стилен аромат,но не бих носила това зимата!

# 209
Здравейте, дали някъде сте засичали изгодно да се продава Versace fraiche, bvlgari men, или някой с подобно ухание на добра цена, може и тестери Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт