Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 632
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Гледам много отговори. Мисля си ,че някакво намаление голямо има по сайтовете. Влизам да чета,а то няколко страници глупости.... Когато нещо не ви е харесало,просто го споделете,щом ви напира,не купувайте повече от съответния търговец  и край. Няма какво да се спори и убеждава.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 22:56 от sasi6

# 586
  • София
Търся Azzaro Pour Elle ,но го намирам само в fragrances.bg, дали да се доверя и да си го закупя или да търся в чужди сайтове?

И аз го търся, намерих го в сайта donbaron,  но нищо не изпратиха, вероятно го нямат в наличност.Писах им, но не отговориха, което намирам за непрофесионално.
А сайта, който сте посочили  e  надежден, но парфюмът не е наличен в тази версия, която търсите.

https://ishopbeauty.com/index.php?route=checkout/checkout
Тук е наличен,но нямам представа сайта дали е надежден и се чудя дали да рискувам

# 587
Здравейте, дали някой е пазарувал от senso.bg? И, ако да, останал ли е доволен?

# 588
  • Пловдив
Търся Azzaro Pour Elle ,но го намирам само в fragrances.bg, дали да се доверя и да си го закупя или да търся в чужди сайтове?
И аз го търся, намерих го в сайта donbaron,  но нищо не изпратиха, вероятно го нямат в наличност.Писах им, но не отговориха, което намирам за непрофесионално.
А сайта, който сте посочили  e  надежден, но парфюмът не е наличен в тази версия, която търсите.

https://ishopbeauty.com/index.php?route=checkout/checkout
Тук е наличен,но нямам представа сайта дали е надежден и се чудя дали да рискувам

Един път поръчвах от тях, бавиха ме 3-4 седмици и накрая като звънях казаха няма да могат да доставят😏

# 589
....
Два от тях даже ми миришат , след като поседят известно време на кожата ми , по един и същи начин.
Това пък изобщо не може да е критерий за фалшификат или ниско качество. Има толкова много такива парфюми. При това качествени, на престижни марки, а не имитации.

# 590
Здравейте ! Дали мога да намеря някъде където да се предлага он лайн S. Dali black sun ?

# 591
  • на брега
За любители на Molinard Les Elements Collection - с чудесни цени са в Парфимо. Старите лилави бутилчета, не новите.
Пуснах си смокията на цена 47 лв.
За протокола - от този сайт имам много покупки. Само червени точки от мен.
Днес ще прибера пакет от Нотино, поръчах на 12 декември. Много бързи.

bouquet

# 592
Скрит текст:
За любители на Molinard Les Elements Collection - с чудесни цени са в Парфимо. Старите лилави бутилчета, не новите.
Пуснах си смокията на цена 47 лв.
Скрит текст:
За протокола - от този сайт имам много покупки. Само червени точки от мен.
Днес ще прибера пакет от Нотино, поръчах на 12 декември. Много бързи.

lu4ia, за коя "смокиня" става въпрос, би ли подсказала? Flowers Hibiscus

# 593
# 594
# 595
Не сме пазарували от този сайт, не искаме ментета.

# 596
Пак се включвам за Elie Saab Royal от parfimo, ами различен е от този в Сефора ходих втори път да спрейвам, да не би да греша.

# 597
  • Sofia
За колко време идват нещата от Makeup ? Синът ми днес се сети , че в петък трябвало да прави подарък на момиче от училище .

# 598
За колко време идват нещата от Makeup ? Синът ми днес се сети , че в петък трябвало да прави подарък на момиче от училище .
Редактирам се. Последно за 4-5дн. до офис.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 19:59 от Dari_77

# 599
Мисля около 6-7дн. Бързо ги изпращат, ама идват май от Полша.

Имайте предвид и натовареността на куриерите. Вчера исках да направя поръчка от един козметичен сайт, и при въвеждане на адрес за доставка(системата им е вързана с тази на спиди) излезе съобщение, че доставката ще бъде след коледа. А иначе на сайта в условията си стоеше нормалният срок за доставка 3-4 дни, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт