Виталег – почувствайте лекота в краката! Играйте и спечелете!

• 7 175
  • 313
  •   1
Отговори
# 90
имам проблем и много ми пречи, тежест,болка, крампи

# 91
  • Пловдив
Имам тежест и умора в краката, болки по-рядко. Доскоро тези проблеми бяха само през летните месеци.но сега са целогодишно:confused:

# 92
  • Горна Оряховица
Лятото когато се движа повече особено вечер

# 93
От много години имам разширени вени. Постоянно ми горят краката и имам болка и тежест, особено вечер. Проблема е постоянно, няма зима, няма лято.. Единствено се чувствам добре, когато съм в морето.

# 94
Имам ревматоиден артрит и краката ми отичат почти ежедневно. Ще бъде ли ефикасен този гел за такъв проблем.

# 95
  • някъде
Понякога усещам умора и тежест в краката

# 96
За съжаление, изпитвам. Случва се целогодишно, като най-силно ги усещам при прекалено много време прекарано пред компютъра в работа, без движение. Както и точно обратното - когато се претоваря прекалено много физически.
Ситуацията се беше обострила и по време на бременността и беше комбинирана с доста болезнени и продължителни крампи.

# 97
С натовареното ежедневие, което имам изпитвам и тежест, и умора, а доста често и болка. При мен проблема е по скоро целогодишен.

# 98
Усещам дискомфорт и тежест в краката всякаква вечер и нямам търпение да си легна, за да си отпочинат краката ми.

# 99
  • Някъде там
Усещам болки и тежест в краката почти целогодишно.

# 100
Да, случвало ми се е и по-скоро е през цялата година, отколкото сезонно.

# 101
Често имам тежест и умора в краката, обикновено след напрегнат ден.

# 102
Имам и тежест и болка и оток на краката.А имам и една доста разширена вена. Проблемът напомня за себе си през цялата година.

# 103
С годините усещам все повече тежест,  умора и подуване в краката. Имам нужда от този вълшебен мехлем.

# 104
  • Бургас
Усещам тежест и умора целогодишно

Общи условия

Активация на акаунт