СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 7

• 33 651
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Регалия ли беше школата, където ПИ се доближаваха най-много до реалните изпити? Мисля да пусна набора края на април на още едни ПИ, но ми се иска да е място, където трудността да е сравнима с  НВО, така че Междучасие отпада.

# 106
Да, Регалия, Бултест. Регалия упражняват и близки преразкази Simple Smile

# 107
  • София
Как така третокласници по МАТ и седмокласници по БЕЛ в една стая? 🙄
Надали са се явили чак толкова много деца, че да заемат всички стаи в сградата. Пък ако са толкова много, ще ги разделят в различни дни или часове.
Тогава какво? Пести се от хонорари за квестори?

# 108
При нас в СМГ също е било шумно. Третокласниците са задавали постоянно някакави въпроси, не е имало достатъчно места и са внасяли столове от вън, закъснели са с времето и квесторката дори се е объркала, та накрая е дала доста повече време от предвиденото. Дъщеря ми казва, че организацията в "Междучасие" е била много по-добра и отказва за в бъдеще да ходи в СМГ.
Аз го приемам, като трупане на опит за матурата - може и калпав квестор да се падне - да не дава господ!

# 109
Много неща могат да се случат на НВО, но не и третокласници да са в стаята на седмокласниците. Имам спомен, че миналата година поне един от пробните протече по идентичен начин.

# 110
Някъде имаше таблица с паралелките и бал за 2 класиране от миналата година. Не ме пращайте на ужасния сайт на Руо. Може ли някой да ми я прати Hug

# 111
Да, Регалия, Бултест. Регалия упражняват и близки преразкази Simple Smile
Регалия и Бултест едно и също ли е? Сега нанесох датите на Бултест в календара ни и виждам, че повечето съвпадат с тези на Регалия.

Да, в СМГ и м.г. си беше 3 клас със 7ми клас БЕЛ, а 4-ти клас и 7ми клас мат. Но явно 4-ти клас са малко по-осъзнати и не е имало чак такъв шум. Дечицата непрекъснато са питали разни неща и са си говорили. Включително не са знаели как им се казва учителя и квесторката е казала да пишат поне при мъж или при жена са Simple Smile)))))))))

Хепи, точно съм я отворила, че Ния ме пита за бала на ФЕГ. Пробвах, но не се справих да ти пратя ексел. Дидева беше правила онлайн, предполагам е активна още, но нещо съм загубила линка.

# 112
Бях го разпечатала преди време, ама съм го забутала ...

# 113
http://ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentspriem/spr … kamimakpar2kl.pdf
Само да уточня, че в нея е посочен балът на класираните само на второ класиране, т. е. минималният бал за дадена паралелка може да е по-висок от този на първо класиране.

# 114
maria, не са едно и също. Регалия провеждаха в 119-то, работите пак там. Бултест в 35-то, работите се вземаха някъде в центъра до  Графа.

# 115
Пробвах да споделя една моя с краен бал.
Я вижте можете ли да я дръпнете:
https://dox.abv.bg/download?id=d352f940d2#

# 116
Благодаря!

# 117
  • у дома
Много неща могат да се случат на НВО, но не и третокласници да са в стаята на седмокласниците. Имам спомен, че миналата година поне един от пробните протече по идентичен начин.
А да има математика и бел едновременно пък абсурд...

# 118
Светле, не дърпай дявола за опашката, че да не се сдобием с единен изпит на бърза ръка. Joy

# 119
  • София
Е, хора, кажете честно - как 3 и 7 клас в една стая, два различни предмета и всичко това в така възхваляваното СМГ? И за този цирк и пари са взели за пробния, срамота...Кое не им стига - стаи ли, квестори ли, това да не е училище в Долно Нанагорнище? Това е крайно недопустимо, нелоялно, некоректно.

Общи условия

Активация на акаунт