Брекети – къде, какви, за колко? -тема 13

• 65 151
  • 831
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте отново, бях на преглед при д-р Дилкова. Благодаря на mama Yoana за препоръката Simple Smile
Досега съм била при 2ма ортодонти и определно след срещата ми с нея съм сигурна, че ще я избера за лечението. Изключително внимателна, много обстоен преглед 30мин. ми обяснява кое как ще се случва. Има възможност за разсрочено плащане. Изготвя се подробен план и се следи на всеки 2 месеца горе-долу как протича лечението с алайнерите. Явно е доста заета, имаше малко свободни часове, но някой се беше отказал от преглед и ми записаха час за преглед от петък 7.02 за понеделник(днес). Странно, но не бях срещала нейното име въпреки цялото ровене из форумите през последните месеци.

Мари* Може да отидеш на преглед при нея да видиш дали ще ти допадне и какви цени ще ти предложи. Работи с метални и естетични брекети, както и с алайнери Инвизалайн също.

# 151
Здравейте отново, бях на преглед при д-р Дилкова. Благодаря на mama Yoana за препоръката Simple Smile
Досега съм била при 2ма ортодонти и определно след срещата ми с нея съм сигурна, че ще я избера за лечението. Изключително внимателна, много обстоен преглед 30мин. ми обяснява кое как ще се случва. Има възможност за разсрочено плащане. Изготвя се подробен план и се следи на всеки 2 месеца горе-долу как протича лечението с алайнерите. Явно е доста заета, имаше малко свободни часове, но някой се беше отказал от преглед и ми записаха час за преглед от петък 7.02 за понеделник(днес). Странно, но не бях срещала нейното име въпреки цялото ровене из форумите през последните месеци.

Мари* Може да отидеш на преглед при нея да видиш дали ще ти допадне и какви цени ще ти предложи. Работи с метални и естетични брекети, както и с алайнери Инвизалайн също.
Радвам се,че съм помогнала☺️Д-р Дилкова е уникално мила и внимателна ортодонтка♥️

# 152
Здравейте! Търся си добър специалист във Варна. Преди няколко години се бях спряла на ОД Майя Грашкина. Някой знае ли, дали все още  мога да се обърна към нея? Понеже звънях доста настоятелно на телефона, който намерих в Интернет, но никой не ми отговаря. От предните коментари се спрях на ОД Мила Стоянова, но въпреки това ще се радвам да получа още предложения, за да имам избор. Благодаря Ви предварително! Simple Smile)

# 153
  • Варна
Здравейте! От вчера съм с берекети, но имам чувството че когато ям нямам сцепление на дъвкателните зъби... Нормално ли е?

# 154
В предната тема писа съфорумка с големи поразии от нейното лечение и на сина й.
Има доста специалисти вече в града, защо да се лекувате при някой, който е "приходящ" и не е на разположение?

Преди няколко страници коментирахме варненски од, аз избрах д-р Стефанова, но все още не съм започнала лечение.

Здравейте! Търся си добър специалист във Варна. Преди няколко години се бях спряла на ОД Майя Грашкина. Някой знае ли, дали все още  мога да се обърна към нея? Понеже звънях доста настоятелно на телефона, който намерих в Интернет, но никой не ми отговаря. От предните коментари се спрях на ОД Мила Стоянова, но въпреки това ще се радвам да получа още предложения, за да имам избор. Благодаря Ви предварително! Simple Smile)

# 155
Нормално е. Впоследствие ще имаш сцепление все между различни зъби и дори от разлините страни. Аз от 4-5 месеца насам дъвча само от ляво , в дясно така и още не са ми се наместили дъвкателните.

# 156
Скрит текст:
Вземете и второ мнение най-добре, аз лично бих Ви препоръчала нашия ортодонт, не само заради титлата му, но е много знаещ и можещ и като Ви погледне ще каже и цени, и варианти.
Такова сложно лечение изисква наистина много добър специалист.
Кой е той уотърпруф?

Аз вече писах малко по-назад - доц. Владимир Петрунов. Приема в София, кабинетът е на Гурко.
А каква е цената за преглед?

# 157
Здравейте отново! Искам да Ви попитам, дали само с брекети е възможно да се намести кучешки зъб, който е в небцето или има и други варианти? Вече си записах час за ОД, но сега още повече започнах да го мисля...🙄

# 158
Здравейте,
След 19 месечно лечение, съвсем скоро махнах брекетите. Искам да отбележа, че никога не съм имала жестоки болки както и  те никога не са ми пречели, даже с лека тъга ги свалих.
Бях вманиачена да имам здрави зъби по време на лечението. Тази моя мания ме обогати, тъй като си дадох сметка, че всичко каквото съм правила за зъбите си до момента на брекетите , е било кръгла нула.
След свалянето им имам префектни зъби, но ако сте мислили , че носетето на брекени е кошмар, след свалянето им започва истинския кошмар.
Цената на красивата усмивка е висока и трябва непрекъснато старание. Сега по цял ден се опитвам да се сдобия с навика, за носенето на всичките принадлежности  , но всичко си струва.

# 159
Чак кошмар не бих го нарекла, но и за мен носенето на брекети беше по-лесно в сравнение с живота след свалянето им. Сега имам чувството, че полагам още повече грижи, за да ги държа в позиция  с помощта на ритейнъри. Вече им свикнах, де. Но като цяло ми е по-трудно от преди.

# 160
Наистина грижите за зъбите след свалянето на брекетите не са малко. Но за мен нямаше по-хубаво чувство от това да дъвча и усещам храната с истинските си зъби,  без нищо да ми пречи. Когато махнах брекетите усетих огромна лекота. А за усмивката въобще няма да коментирам. Всички положени усилия си струват. Грижите продължават завинаги.

# 161
  • Mediterraneo
Отлепял/ падал ли ви е брекет? От вчера дъщеря ми усеща единия брекет много свободен. Днес ще отидем да го видят. Но бяха казали, че ако се случи, се "поправя" за 2 минутки. Интересно ми е случва ли се често.

# 162
Здравейте
Нова съм в групата и ми предстои тепърва да си слагам брекети. Проблема при мен е отворена захапка, но понеже съм в чужбина още не съм ходила на преглед 🤷♀ Въпроса ми е дали може да ме ориентирате за цена и да ми препоръчате специалист във Пловдив

# 163
Имай предвид, че отворените захапки се лекуват най-трудно, в смисъл такъв, да, лекуват се, но после бързо се връщат.  Доста упорити са.

# 164
Отлепял/ падал ли ви е брекет? От вчера дъщеря ми усеща единия брекет много свободен. Днес ще отидем да го видят. Но бяха казали, че ако се случи, се "поправя" за 2 минутки. Интересно ми е случва ли се често.

На мен в началото ми се отлепяха много, въпреки че не съм яла твръди храни... за да се залепи обратно си плащах, а ако се отлепеше отново си плащах за нов брекет + залепяне.
Но не разбирам как може да се усеща хлабав

Общи условия

Активация на акаунт