Брекети – къде, какви, за колко? -тема 13

• 64 247
  • 831
  •   1
Отговори
# 765
За София. Извинявам се,че не уточних.

# 766
Някой има ли мнение за д-р Парушева от Варна и д-р Катя Керанова от Шумен? Ще Ви бъда много благодарна, ако споделите някаква информация за тях! ☺️
Моята временна ортодонтка има кабинет и в Шумен. Д-р Николова Ем дент

Защо е временна и доволна ли сте?
За Керанова...нещо се разколебах аз лично. Клиника Искрови ми препоръха там, работещи с Деймън кю брекети.
Изчаквам да отмине малко този вирус и започваме и ние търсене на нашия ортодонт. Шумен, Варна или Русе търся и аз

# 767
Някой има ли мнение за д-р Парушева от Варна и д-р Катя Керанова от Шумен? Ще Ви бъда много благодарна, ако споделите някаква информация за тях! ☺️
Моята временна ортодонтка има кабинет и в Шумен. Д-р Николова Ем дент

Защо е временна и доволна ли сте?
За Керанова...нещо се разколебах аз лично. Клиника Искрови ми препоръха там, работещи с Деймън кю брекети.
Изчаквам да отмине малко този вирус и започваме и ние търсене на нашия ортодонт. Шумен, Варна или Русе търся и аз
Временна е защото лечението ми е в Македония,но впредвид създалата се ситуация с Ковид ,се наложи да търся временно решение,докато се оправи положението.Доволна съм,добра е и внимателна.Аз съм с Деймън Кю,и без проблем ми продължава лечението

# 768
raja_nikol, защо се разколебахте за д-р Керанова?

# 769

Ами разбрах за случай, при който се е стигнало дори до увреждане на зъб, и повторно поставяне на брекети. Вие имате ли отзиви?

# 770
Преди да сложа брекети четох и гледах клипове, за да знам за какво става въпрос. Попаднах на една млада девойка в ютуб от Шумен - Изабел. Разказа историята си с въпросната ортодонтка Керанова и ми се запечата в главата не знам и аз защо при положение, че не съм от Шумен и не ме интересуваше докторката. Ако някой от там проявява интерес може да чуе момичето какво разказва.
Аз вече три месеца съм с брекети и да ви кажа честно не виждам почти разлика. Имам застъпване на предните зъби. Освен, че този, който е отгоре се повдигна и леко фъфля заради него, друга разлика не виждам. На сестра ми зъбите също бяха застъпани и в трети месец изглеждаха много по-добре. Явно аз съм по-кофти случай, но нетърпението ми е голямо, цял живот съм имала комплекс от тия криви зъби. Миналия месец ми сложиха пружина, за да раздалечат зъбите и за да могат да закачат зъба, който стои отдолу в редицата на дъгата, но грам разлика не виждам.

# 771
Вярно, че дъщеря ми спомена нещо за тази Изабел- доволна ли е или не всъщност?

# 772

Ами разбрах за случай, при който се е стигнало дори до увреждане на зъб, и повторно поставяне на брекети. Вие имате ли отзиви?

Аз лично мнение нямам за Керанова, тъй като още дори преглед не съм минавала при нея. Разбрах от познати на познати, че взима много евтино и са много доволни. Но видях и един много негативен коментар за нея в друг форум и това ме накара да искам мнение за нея тук от Вас.
Много искам да си сложа брекети, но колкото повече ходя на прегледи при различни специалисти, толкова повече губя доверие и се разочаровам...

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 16:26 от ..::Only.One::..

# 773
Вярно, че дъщеря ми спомена нещо за тази Изабел- доволна ли е или не всъщност?
Не е доволна. Тя и нейни приятели са ѝ били клиенти, носили са брекети по 3-4-5 та чак до 6 години. Махнала ѝ брекетите не както трябва, оставила ѝ лепило по зъбите, без да полира, без нищо. Държала се е лошо по време на лечението , както с нея така и с приятелите ѝ. Правила ѝ рани в устата и още други неща обясняваше, но съм забравила цялата история. Това все пак е нейно мнение, колко е обективно не знам. Просто много ме втрещи с това, че много хора носели по 4-5-6 години брекети, въпреки че зъбите били наредени, тя не ги махала ..

# 774
Здравейте 👋🏻
Изчетох доста ат коментарите тук, защото най- накрая събирам смелост ( и имам финансовата възможност) да сложа брекети, та въпросът ми към вас е да ми препоръчате добър специалист в Пловдив.
Също да ви върна към промяната в лицето, за което някои са писали - издължаване на лице при всеки ли се наблюдава? Това малко ме плаши, защото имам дълго лице и не ми се иска да си издължава допълнително 🥴
Благодаря предварително 🤗

# 775
А дали има някой с поставени брекети от д-р Иван Хаджийски? Не мога да открия много информация за него в Интернет. Изобщо, по какви критерии избирате ортодонта си, освен по препоръка от познати? Аз например нямам много познати с брекети, само 1 момиче, но нейната ортодонтка ми е далече. В голямо чудене съм.

# 776
Здравейте 👋🏻
Изчетох доста ат коментарите тук, защото най- накрая събирам смелост ( и имам финансовата възможност) да сложа брекети, та въпросът ми към вас е да ми препоръчате добър специалист в Пловдив.
Също да ви върна към промяната в лицето, за което някои са писали - издължаване на лице при всеки ли се наблюдава? Това малко ме плаши, защото имам дълго лице и не ми се иска да си издължава допълнително 🥴
Благодаря предварително 🤗
Имам приятели които се лекуват при Вальон Дакай,резултатите са страхотни.Другият ,който също е много добър е д-р Захманов.

# 777
Има ли някой с тази система за дълбока захапка : https://youtu.be/HJwudJ3Re4Q  Не се сещам точното име на български - нещо като дестилайзери. Вече втори ортодонт ми я предлага за корекция на захапка преди брекети или алайнери , но така лечението се оскъпява с 1000 лв, а не знам наложително ли е .

# 778
За първи път виждам такова нещо и поразгледах клипчета. Реално поставят ластици да вършат работата по избутване долната челюст напред или прибиране на горната назад. Такива ластици ми слагаха, като носих метални брекети, и ми обясняваха, че са за решаване на захапката клас 2. Но пък тази година приплана залечение ми обясняваха, че ако се прави при завършен растеж, както аз като бях на 22, ефектът бил временен...

# 779
Aз също носих такива преди 10 години с деймън кю и отново има регресия на захапката . Просто се поставяха на определени “закачалки”.

Общи условия

Активация на акаунт