Вече усещаме празничния дух навсякъде около нас, а празниците са все по-близо. За повечето хора обаче празнуването и качването на килограми вървят ръка за ръка.
Обилните трапези, консумацията на алкохол и по-слабата физическа активност през тези дни правят все по-труден избора ни да останем верни на здравословния си режим.

Приемът на достатъчно количество вода е изключително важен през празничните дни. Питате се защо?
Водата ни помага за по-добро храносмилане, по-добър и здрав сън и хидратация на тялото, а хидратацията ни дава по-силен имунитет, от който имаме огромна нужда, независимо през кой период на годината е.По празниците ние си прекарваме изключително добре, но нашият организъм – не. Това е така, защото го претоварваме с вкусните домашни гозби, които сме приготвили, а много от нас се придържат към принципа на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече". Но… това е грешка.

Натоварваме стомаха и черния си дроб, който пък е главният отговорник за прочистването на нашия организъм от вредните токсини. Тук идва и ролята на неговия незаменим помощник –трапезната вода „Сердика“ на ,,Горна Баня" – с мек вкус и отлично РН=8,5. Пречистена по метода „обратна осмоза“ и озонирана, в нея няма налични бактерии или други микроорганизми, които могат да се открият в чешмяната вода например и които са вредни за здравето.

Водата има благоприятно въздействие върху организма поради липсата на минерализация и e подходяща за неограничена употреба от всички възрастови групи, като се препоръчва за ежедневна консумация от кърмачета, деца и бременни жени.


Посетете темата "Силата на водата", където имате възможност да спечелите страхотна награда - спортен сак.
Можете да се включите с коментар до 02 януари включително.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 13:14 от Pедактop