С какво ви дразнят свекървите? – 117

• 37 712
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Няма да е зле този раздел от психиатрията да се занимае и с горните етажи на жените, харесващи си такива синчета на мама.

# 91
  • София
Мда, съгласна. Аз защо не вирея около такива? Защото майка ми не ме е дресирала така.

# 92
  • София
Мм от млад тийн се е гледал общо взето сам. Пари, чистачка един-два пъти седмично и мама я се прибере тази седмица, я не. Вярно, че като го взех можеше три дни да яде в една чиния, но накрая той си я отсервираше и измиваше 😝 Много ми е самостоятелен, пу-пу. А майка му осъзнава, че не е била много "мама" и не претендира за награда за грижовност.

# 93
Ей, ей... И аз целувах крастави жабоци до принца. Не е идеален, но и аз не съм.

# 94
  • Насред хаоса
Няма да е зле този раздел от психиатрията да се занимае и с горните етажи на жените, харесващи си такива синчета на мама.
Съгласна съм, ама като гледам по темите тук, броят на такива мамини синчета нараства главоломно. Май скоро няма да останат от другите.

# 95
Като каза за ноктите, се сетих за една бивша проекто- свекърва.
Отиваме на море аз, тя и сина й / айде, там аз се натресох- поканиха ме просто/.
Лежим на плажа- той, аз, тя. И тя през мен се пресяга да му маже гърба с мляко. Ами, разреши й Мишето.
5 години по- късно- още е само, горкото.

# 96
Леле, Дари! Ти не си добре! На море с гадже и мама му?! Невър, та ако ще море до края на дните си да не видя!

# 97
Леле, Дари! Ти не си добре! На море с гадже и мама му?! Невър, та ако ще море до края на дните си да не видя!
И аз тъй...обичам морето, много, ама готова съм да се откажа форевър от него, ако трябва да го деля с други, освен с моя мъж и деца-като бяха малки.Сега, вече големи, ходят самИ.Слава Богу!

# 98
  • София
Щерка ми се залюби за кратко с младеж, който на 29 още живее с мама, татко, брат + куче. Хайде, това как да е, и тя е още при нас, което вече ме притеснява по обясними причини.
Отидоха на планина, впоследствие разбрах - целия катун. В понеделник - реве. Сдърпали се пред техните, тя не им пожелала "добро утро" и той рЕзко си променил отношението.
Дръпнах реч в най-добрия стил на форума и скоро след това се разделиха. Не спестих и на щерката няколко резки думи на тема възпитание и разправии пред други хора.
Всъщност за мен реалната причина е, че тя понякога преспиваше там, а след обидата явно е била нежелана. А аз лично съм против осигуряване на терен, в жилище 60 квадрата.
От друга страна - когато пътуваме, често виждам такива компании, дори сме били в обща компания с дете + гадже на приятел на ММ, та се чудя дали аз не съм прекалено крайна.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 16:13 от Cuckoo

# 99
Кукоо, това  става  като остарееш  и те съжалят младите да те вземат на кратко  няколко часово пътуване.Стара жена,   останала само повечето , че мъжовете все първи си ходят,  децата поне над 10 и  забавляват баба си,поне аз така си представям.Преди години малкия син ме води  из Варна ,там работеше да им покаже града и на МОЛ ме заведе за пръв път.Сега си мисля ,че да ме разсее от   неприятните   неща  и тъгата но в този  момент не бих го  ангажирала.
Бих отишла примерно с големия  и децата ако те  има работа и  да ги наглеждам  докато свършат, например  събиране някакво дето искат те да е така.И пак не съм убедена, че искам.
Дъщеря ти да почерпи за сигналните лампички.Може да е искал да я представи за одобрение например но нещо  издиша.
Всъщност има ползи ,да видиш в домашна обстановка някого и как реагира на команди.
На 29  би трябвало да се оправя  сам с проблемите си.

# 100
  • София
Този приятел на ММ, за когото споменавам, се е женил млад и на 51 има син на 30.
Беше смешно, че преди години синът му беше с нас на планина и довел гадже-ученичка , дето още казваше "мама това, тате онова",  ами то още детенце.
Не оправдавам дъщеря ми, ако се е държала като борсук и не ѝ го спестих.

Урааа, без да искам, открих къде е ѝ - т.е. И с ударение  

# 101
И аз го търся ,сподели...Принципно няма лошо децата да излизат понякога с родителите си навън-планина , забавление от удобен тип.Но до време   и това.С гаджетата, ама  ...не знам.Аз не бих излизала така.Време е да преосмисля  или да си отговоря защо-явно защото моите са  достатъчно големи хора.Повече мисля за такова излизане акто свекървата с тях и съм против.Май нямам мнение  и се чудя какво да бъде.Някак  ми е  странно...

# 102
  • София
И аз го търся ,сподели...
Принципно няма лошо децата да излизат понякога с родителите си навън-планина , забавление от удобен тип.Но до време   и това.С гаджетата, ама  ...не знам.Аз не бих излизала така.Време е да преосмисля  или да си отговоря защо-явно защото моите са  достатъчно големи хора.Повече мисля за такова излизане акто свекървата с тях и съм против.Май нямам мнение  и се чудя какво да бъде.Някак  ми е  странно...
Пиша от компютър на БДС, при мен се оказа, че е на буквата "ь", но с натиснат клавиш за главна буква, т.е. нямам главно "ь".
Все ми се струва, че гаджета на 3 месеца ще гледат да са си само двамата и далеч от всякакви родители.
Като се сетя аз какъв бурсук съм била и съм изпитвала ужас от всякакви родители, сега ме е страх да не изглеждам същата досада в техните очи.

# 103
Ь  аз имам за съжаление главна буква  ,нищо де и да науча ще забравя веднага.

# 104
  • София
Ь  аз имам за съжаление главна буква  ,нищо де и да науча ще забравя веднага.
Ако пишеш на фонетична е: английското Х /или на кирилица на същя бутон е написано й/ с едновременно натиснат shift. За главна буква първо натискаш caps lock. Ѝ ѝ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт