КАУФЛАНД - тема 39

• 58 057
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Не знаех , че има бързи ленти.Кого трябва да обслужват те ?

# 436
  • оттам, откъдето започва България
Клиенти, които са закупили максимум 6 продукта.

# 437
  • София
Не знаех , че има бързи ленти.Кого трябва да обслужват те ?

Хора с малко продукти. Запомнила съм, че са до 8 броя, но може да се бъркам с някоя друга верига. А това, че минават и хора с много продукти зависи от ръководството на магазина. Наскоро мъжът ми беше много щастлив, че е минал през такава каса само с 1 Кока-Кола и не е чакал на опашка. Не разбрах в кой Кауфланд се е случило.

# 438
  • София
А ако е рехаво от клиенти и е празна касата - пак ли не можеш да минеш с... половин количка да кажем Grinning

# 439
А ако е рехаво от клиенти и е празна касата - пак ли не можеш да минеш с... половин количка да кажем Grinning
Не може, защото на бай Ганьо направиш ли му отстъпка почва да мисли следващата врътка - как да мине и при пълна каса. Да не говорим, че има дебили дето им казваш и те пак се редят. Не били с повече от 6 артикула а със 6 "вида" стоки. Тариката наредил по 3 кашона от всеки вид стока и с претенции. Ще зарежда магазин. Така е пробват се да дават "тълкувания" и накрая ще обезсмислят идеята, а идеята е 6 бройки, не 6 стека, 6 вида стоки и т.н. Като искат има стокови борси да ходят там. Само обират промоции. Промоциите са за да може повече хора да изпробват даден продукт. Другото си е разчистване на застояла стока и да го отбелязват по различен начин.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 02:18 от netman71

# 440
Важи с пълна сила: Ти па на мен ли ще ми кажеш"......
И другото - че на касиерки/ръководство не им дреме грам.
В РБ сме. За това е така...

# 441
Важи с пълна сила: Ти па на мен ли ще ми кажеш"......
И другото - че на касиерки/ръководство не им дреме грам.
В РБ сме. За това е така...
Където пазарувам касиерките предупреждават, но за да работи трябва и клиентите да си държат на правото. Наредил съм се с една кошничка с 4-5 продукта и пред мене с количката с кашоните е не става. Колкото до това дали са празни тези каси ами тотова е идеята. касите се пускат основно през голямото натоварване да могат хората с по-малко поръчки да минават. Управителя прецени ли правилно разпределението на хората ще работи добре и тази възможност. Нали целта е уж доволни клиенти.

# 442
Преди месеци или година, явно тамън като са се появили бързите каси се бях засилила и ме върна касиерката. И поне в този, в който ходим не съм виждала с много артикули хора.

# 443
  • София
Аз си взех 2 мрежи авокадо и ще го чакам да зрее. Краставиците бяха меки, но взех малко. Грейфрут, портокали...бяло вино. Имаше почти всичко което бях набелязала, а касите бяха с опашки до сладоледа.
А, като спомена меки, вчера лимоните бяха меки като дунапрен. Не мога да си обясня какво става в този магазин. Tired (София, Банишора)

Жал ми е за касиерките, които нямат вина, но вероятно имат наказания. Някой ако работи там, моля да ми каже те ли ги "отнасят" тези 3 лв.
Един път попитах на информация, докато си чаках въпросната компенсация и ме увериха, че не са за сметка на касиерите, защото не е тяхна вината. Друг е въпросът, дали наистина е така...
Благодаря, bradata, вече ще си ги искам. Ааа!

Тези бързи ленти където са ги обявили защо се обслужват клиенти с пълни колички. Веднъж се оплакахме на националния телефон, уж отношение щяха да вземат днес пак влизаме да пазаруваме и същата работа, работи си като обикновена каса.
Защото на Ганьо му е най-лесно да се направи на ударен. Нищо, че е написано на пет места, сложени са големи, червени табели. Whistling
Касиерите не смеят или нямат желание да се разправят и да правят панаири вероятно. Просто преглъщат. Само веднъж станах свидетел, как едно момче накара Ганьо да си махне нещата от лентата. Доводите на Ганьо бяха - "Не съм разбрал", "Вече съм ги наредил". Да, ама момчето се запъна и каза, че няма да го обслужи. Онзи го напсува, но все пак си събра нещата.

# 444
Евала на касиери които отказват да обслужат в този случай.
Но само да измърмори под сурдинка, пък после да го обслужи...си е отбий точно номер.

# 445
  • Бургас
Тъкмо от Кауфланд си идвам сега и бях загледала "бързата" каса. Имаше много народ и работеха само 2 нормални каси и една бърза. Ха познайте къде беше най-дългата опашка и дали във всяка една количка там нямаше не по 6, а по 26 продукта Close Там работеше една от главните касиерки май, защото при възмущението на един чичко към касиерката на  моята каса, тя кимна с глава посочвайки бързата такава и каза да се обръщаме към тази жена...
С чиста съвест си поисках компенсация за чакане, още повече че ми беше докривяло малко преди това. Дечко сега реши, че много, ама много искал албум за онези карти, а промото вече свършило. Надявах се да е като в Била, където дълго след края на подобни акции, разните му там карти, стикита и пр. се продават до изчерпване на количествата, но тук били прибрали всичко в склада за изтегляне Disappointed Дет се вика, късно е чадо, мандалото лопна Anguished  Друг път да си иска навреме пък! И момичето на информация май реши, че нарочно се заяждам за забавянето на касите, един вид реваншизъм от моя страна заради албума, и звъня да проверява нещо по телефона, а друг път не са го правили и директно пишеха протокола. Здраве да е и честит празник на имениците днес Yum

# 446
Аз направих забележка на един пазаруващ с преливаща количка миналата седмица и той се премести...продавачката беше нова и му каза да не мести....но си е въпрос на персонала да следи определено...

# 447
Обадила се е да те гледат на камерата. При мен така последният път ме гледаха на камера, и кокошката на информация отсече, че времето се брояло като стигна до лентата, не и зад нея Joy
Бях с детето, иначе щях да й обясня туй-онуй....но нещо напоследък с прости хора избягвам и да се разправям...

# 448
  • София
 Shocked Явно им е дошло в повече натоварването по празниците. Недоумявам, как е възможно от принципно вежливото им отношение и обслужване, да се превърнат в такива темерути. Дано се поправят скоро!

# 449
  • Варна
Леле, какви страшни работи чета за КФ. Joy
Скоро там не сме стъпвали, но като ви чета, някак и нямам желание даже. Особено щом и често липсват промоционалните стоки - нали заради тях ходим Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт