Лакове за нокти - 133

• 36 991
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Лейди, и ти се наЧайни😸, много е хубаво.

# 211
  • В полите на Пирин планина
Аха и аз. 😘 Много са хубави Чайните. Нанасят се лесно и глитърчето е трепач.

# 212
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Zoya Cola

# 213
# 214
Започнах с коледните/зимните маникюри
 https://www.instagram.com/p/B50qmcoAPxv/?igshid=1319e8r40cc54

# 215
Любим мой лак- Флормар фул калър Bright Azalea. В шишето е леко по-блед сякаш, но на ръцете ми не остава незабелязан Joy Брокатът е на Перфект. Счупих леко нокът и се наложи всичките да ги подкъсявам и оформям....

# 216
Долче, ама ти ставаш все по добра и по добра. Толкова ти се радвам. Ноктенцата ти изглеждат чудно, а с този лак и декорация са много сладурски. Много приятен цвят и ти отива. Heart Eyes

На Пени пингвинчето и то много сладко. Heart Eyes

И нали си знаете - всички сте прекрасни. Heart

# 217
Долче, загряваш за печатите със сърца и панделки май Grinning
Аз днес май вече ще слагам златното.

Някой има ли налесно линк от Али за хубави коледни ваденки? Но да не са за цял нокът, а отделни. Не за тази Коледа, ясно е Grinning Мисля в перспектива Grinning

# 218
Долче, ама ти ставаш все по добра и по добра. Толкова ти се радвам. Ноктенцата ти изглеждат чудно, а с този лак и декорация са много сладурски. Много приятен цвят и ти отива. Heart Eyes

На Пени пингвинчето и то много сладко. Heart Eyes

И нали си знаете - всички сте прекрасни. Heart
+1 👌

# 219
Момичета, опитах да заостря максимално формата. Не знам дали се справих и дали това имахте предвид, но това успях да постигна:

Скрит текст:

# 220
  • При децата ми
Скрит текст:
Арабеск, много готино.
Аз днес си пощраках Bowtie

Скрит текст:

Голяма красота!:heart_eyes:

Никога, никога не съм имала такива нокти! Моите се чупят, делят и цепят веднага щом израстат съвсем малко. И да се оплача от топ лака на "Голдън роуз" - ами, не е добър. Още с първото нанасяне на на нокътя и четката се оцвети в червено, отделно няма такъв блясък, както с топ лака на "Catrice" например. Само с него мога да сравня и с такъв на "Перфект", но него го ползвах много отдавна и не си спомням как беше.

Леми, кой е топ лака тук?

Джаста, преди ми харесваше в пъти повече.

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 11:46 от Hrispa76

# 221
Джаста, аз точно това имах предвид. Сто пъти ДА! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
Хриспа, благодаря ти!
И моят топ на ГР се оцвети, направо по четката има лак. Топа на маникюра горе е Пош Bowtie
Джаста, и на мен ми харесва. Ако решиш да пробваш нещо ново по нататък ще ми е интересно да те видя с малко по заострени.

# 223
Не съм се включвала скоро,ноктите ми се разделят от известно време и режа до дъно.
Джаста тази форма е страхотна и лично на мен ми харесва повече.Стоят по нежно и елегантно.

Макар ,че на моите нокти не я възприемам .

# 224
Джаста, благодаря ти за милите думи! Hug Всъщност, всички в темата сте ми голямо вдъхновение Heart Eyes И аз като Леми те харесвам много с тази форма, а си те представям чудесно и с още по-заострени ноктенца. Heart
Арабеск, Hug Чакаме златното Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз по-нататък ще си търся някакви по-малки ваденки, че сърце не ми дава да режа ваденките за цял нокът Grinning В бг онлайн магазин има ли такива?

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 15:07 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт