Фермата сезон 5 тема 10

• 40 601
  • 992
  •   1
Отговори
# 120
Оф, ми дайте сега всички да се гръмнем, защото има бедни по света и у нас. Ми то сравнение с Бил Гейтс и аз съм бедна, дали той страда и ме съжалява Grinning
Сега сериозно. Бедността не е порок и никой не си избира къде да се роди. Но пък избира да роди, кога и по колко. Аз това не харесвам у Веселка - че е на 22 и има три деца, които все се оплаква, че няма пари да ги гледа. И другото, което не мога да и простя са тия цигари.. Не, не го разбирам, не желая да го разбера. Писала съм в други теми - спирали са ме за пари по улицата, хора, с цигара в уста.. Няма как да съжаля и да дам на такъв човек.

# 121
Всеки сам решава за какво да си дава парите. 4 цигари са 1 лев.

# 122
Добре, сам си решава, но да не ми вменява вина на мен, че аз имам 2 лв и видиш ли трябва да ги споделя с него, че няма пари за хляб, но за цигарки винаги има..

# 123
  • Вестерос
Хората в такъв случай си купуват тютюн и си свиват сами цигарите. Излиза много по-евтино. Веселка все пак работи.Няма как да работи с три малки деца. Затова ги гледа майка й сигурно.
Хората в такъв случай НЕ пушат просто...

# 124
Това , че няма пари за цигари не я прави герой, нали?
Звучеше като , че ли голяма жертва е направила за децата.
И това да родиш 3 душички, без да имаш възможност за нормален бит , също не я прави герой. И и А подценяват зрителите за пореден път .

# 125
  • при късмета
Някой да обясни, темата с раждането на деца, кога и колко, каква връзка има с предаването?
По нея всеки има мнение и виждане, но в друг раздел на форума

# 126
Е, как каква връзка има? Толкова, колкото се обяснявахме за веганите, за гейовете и за домакините. Нали коментираме участниците и техните образи. Веселка и продукцията само навират в очите на зрителя, това, че има 3 деца и кога и как ги е родила, ама няма връзка Grinning

# 127
1 лв е един пакет бисквити, 1 кофичка КМ , 1 банан или 3 вафли, 1 хляб , 2 памперса и сигурно още други неща, които могат да идат за детето.
Ако нямаш пари не пушиш. Това е. Sorry,but not sorry!

# 128
Някой да обясни, темата с раждането на деца, кога и колко, каква връзка има с предаването?
За мен връзката е , че И и А изопачават безотговорността на Веселка в  подвиг.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 16:48 от dany_nik

# 129
Е как да няма ма ко
То непрекъснато от самото начало, Веселка ни се представя от продукцията като "младата майка на 3 деца", "бедната майка на 3 деца"

# 130
  • при късмета
За мен връзката е , че И и А изопачават безотговорността на Веселка във подвиг.
Не помня ИиА да са коментирали кой, колко деца да има и кога и да са определяли кое е правилно и кое не. Имат друга кампания, свързана с бебета, за това често споменават деца.
[Е как да няма ма ко
То непрекъснато от самото начало, Веселка ни се представя от продукцията като "младата майка на 3 деца", "бедната майка на 3 деца"
Доста по-често я представят като конярката от Борино. Според мен много по-често така са я представяли, отколкото бедната майка на 3 деца
Е, как каква връзка има? Толкова, колкото се обяснявахме за веганите, за гейовете и за домакините. Нали коментираме участниците и техните образи. Веселка и продукцията само навират в очите на зрителя, това, че има 3 деца и кога и как ги е родила, ама няма връзка Grinning
Образите им, но в предаването. Красимира, Силвия и Паулина бяха разпънати защото в самото предаване имаха постъпки за коментари на личния им живот. Както и някои други. Те бяха критикувани, че изоставят семействата си, не мислели как на децата им се отразявали действията им, че преспали с не знам си кого, че отворената връзка на Сами не може да е правилна, все едно знаят по-добре от него и т.н. Веселка няма намерение да изоставя семейството си, с децата и мъжа си е критикувана защо има деца. Точно обратното. Смешно е.
Аз си мисля, че коментарите се дължат на завистта, че някой ще вземе едни 100 хил. и типично по нашенски, ако не се омаскари, няма да е същото. А спойлери може да излизат до тук, но финала не е минал и той ще е на живо. Финалиста за да си вземе парите, трябва и битките на жива да си вземе, че и гласовете на фермери и публика. Според мен е доста трудно да се нагласи, ако не друго, то Веселка да бие мъж, който и да е той и каквато и битка да им дадат. От останалите мъже не може никого да бие по презупция, огромен късмет трябва да извади за да се случи

# 131
  • Вестерос
Глупости, точно ще я омаскаряваме от завист, че може да спечели Grinning Grinning Grinning , айде моля ти се... Понякога ме изумяваш Grinning

# 132
Колко е злобен българския народ.Всеки може да си харчи наградата както си пожелае.Сами ако я спечели,ще я профука по островите с приятелката си,и питам аз защо?  Нито е в затруднено финансово положение,нито работи тежка физическа работа (каквато Веселка да) за да изкарва пари за храна.Вие сте ОК да я спечели всеки друг,но не и Веселка.Защо не обсъдите как ще похарчат наградата другите участници?

# 133
  • София
Изоставам с 3-4 епизода, колко евтино Бетката се опитваше да повлияе на Веселка да не я избира. За думи като "ще я бия, ще я спукам, сбогувайте се с нея, аз съм терминтор", се иска самочувствие с покритие. Още от по-високо падна Бетката, напълно заслужено.
Бети просто игра играта.Но беше сама с/у продукцията.Заблуждавате се ,че гледате риалити.Веселка е победител и сценария е направен така ,че тя да победи.Бети беше достоен противник ,но Веселка има голям съпорт ,Иван не успя да скрие това снощи

Мне, Бети си игра играта с новопридобитото фалшиво самочувствие, защото и двете си предни претендентки би за малко. Много се кефя как такива надувки падат. Не бяха кофти игрите, просто тя толкова си може.

# 134
Има един лаф - Внимавай да не паднеш от високо,че боляло Wink

Общи условия

Активация на акаунт