Фермата сезон 5 тема 10

• 40 534
  • 992
  •   1
Отговори
# 105
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
ако Елизабет разчиташе единствено на 4 и 5 игра трябваше умишлено да загуби третата, ако действително е разчитала на 4-та и 5-та игра. така щеше да играе силният си Алманах и петата игра, в която е била сигурна за победа.

И какво променя,  ако изгуби третата игра?И в двата случая и трябва да спечели петата игра,  а тя не можа.
тогава щеше да има Алманах + пета игра, която тя е поставила с 5т като най-сигурната и победа. това са разсъждения ако щяха да се случат преди да видим битката.
Единственият и шанс да спечели дуела,  беще ако беше сложила на алманаха 5 точки.
това са разсъждения след като знаем какво се е случило.

# 106
Пак теории на конспирациите - на Веселка трупите й били по-тънки и игрите като за нея направени и още подобни простотии прочетох. В тези битки или биеш или не. Оправдания много могат после да се намерят. Много се радвам, че Бети отпадна. Кравите ги мразила, не харесвала фермерската работа, ми какво правиш във фермата бе момиче. Стои си в офиса и интриганствай и се подмазвай там.

# 107
Кое точно и е добре на тактиката?
Доводите на тези които слагат 4 точки е,  че ако загубят първите три игри,  да вземат четвъртата и да се доберат до пета решаваща.Добре,  това са две оставащи игри.Ако си загубил първите три,  трябва задължително да спечелиш последните две,  без значение в какъв ред.Ако не можеш да спечелиш едната,  няма значение кой по ред е била.
Как ще е без значение в какъв ред? Играчът просто се надява да спечели, гаранции няма никакви, така че в хипотетичната ситуация, че може да изгуби първите три игри, е логично да сложи играта, в която се смята за най-силен за 4 точки, за да си осигури продължение на дуела.

Ами няма значение.Никой не го грее дали ще продължи дуела.Единствено важното е да спечели.А това може да стане единствено при спечелване на двете последни игри(при положение че е загубила първите три).При това положение е все тая коя е четвърта и коя пета.Само че ако спечели третата,  тогава вече има огромно значение.Да тя не знае предварително какво ще стане,  но може да проиграе възможностите.Трябват и да спечели минимум две игри.Най вероятно е да спечели тези с номер 3, 4, 5 защото нали затова ги е подредила поютози начин.Ако смята,  че е сигурната и е алманаха,  а другите под въпрос,  трябва да се запита при какви конфигурации ще спечели с един алманах и една друга игра.Даже и Веселка се учуди когато разбра на коя игра е сложила 5 точки.

# 108
Във визитката се мярка майка ѝ, има си типични ромски черти жената. Според мен обаче са от аспаруховите братя(джурели), които не са типичните цигани, не говорят ромски, но пък носят белезите на етноса. Аз още първият път писах , че ми прилича на такава.
Аз познавам много хора от тази група "цигани" и са много свястни, работни и изключително чисти.

# 109
  • София
Изоставам с 3-4 епизода, колко евтино Бетката се опитваше да повлияе на Веселка да не я избира. За думи като "ще я бия, ще я спукам, сбогувайте се с нея, аз съм терминтор", се иска самочувствие с покритие. Още от по-високо падна Бетката, напълно заслужено.

# 110
Изоставам с 3-4 епизода, колко евтино Бетката се опитваше да повлияе на Веселка да не я избира. За думи като "ще я бия, ще я спукам, сбогувайте се с нея, аз съм терминтор", се иска самочувствие с покритие. Още от по-високо падна Бетката, напълно заслужено.
Бети просто игра играта.Но беше сама с/у продукцията.Заблуждавате се ,че гледате риалити.Веселка е победител и сценария е направен така ,че тя да победи.Бети беше достоен противник ,но Веселка има голям съпорт ,Иван не успя да скрие това снощи

# 111
С кое е достойна да победи тази шизофреничка? Мрази кравите,фермерската работа и всичко останало,свързано с фермата.Иска да си дърдори английските простотии и да пие вино.Интригантка е и психически нестабилна.За ситуации,които не са и угодни си сменяше по няколко пъти мнението.Добре,че си тръгна,едвам я изтърпях вече.Смешно е как от един бърз поглед на визитка,давате крайни мнения,че са цигани.Пошло е.

# 112
Мен въобще не ме бърка циганка ли е или не,не ми харесва позата на жертва,това че лъже че си отглежда децата и се грижи добре за тях при наличието на мизерията в която живеят и цигарата,която не пуска от устата си.За Бета също не съжалявам,в другото предаване стана същата работа,като им беше неудобен и изкрейза Георги бързо го разкараха.За мен си нагласиха игрите като за Веселка,гредите не знам дали са били по сухи и лесни за цепене,но и самата тя сглупи при подредбата.Никоя жена не харесвам и подкрепям,искам Станислав да спечели.

# 113
На мен Веселка ми прилича по-скоро на помакиня, отколкото на циганка. Но факт - миналата година за Нури непрекъснато се споменаваше произхода му, а за Веселка - дори не е имало излъчен разговор между останалите за това каква е, а няма как да не са провели такъв.
На мен тя ми е по-скоро симпатична, но тази година никоя жена не ми беше голям фаворит.
При мъжете не е така - харесвам почти всички, най-много Митко 2 и Красимир, най-малко Станислав (от останалите). Не е отпаднал мъж, когото много да съм харесвала.

Въпрос за спойлер:
Скрит текст:
Може ли някой да ми пренапише спойлера с финалистите? Рових из страниците, но не успях да го открия. На финал са Красимир, Станислав, Веселка и Дана+Вили ли? Т.е. предстои да отпаднат Сами и Митковците?

# 114
Да й дават парите на Веселка и да се приключва, да има пари да си купува цигари, че много я мисля...... И да спрат да дават каква мизерница е, че ми се повръща. Изобщо не гледах дуела, защото знаех какъв ще е изхода. Май и финала ще пропусна.

# 115
Много неудобно да дават бедни нали? Нарушава ни душевния комфорт.

# 116
Много неудобно да дават бедни нали? Нарушава ни душевния комфорт.
Неудобно е постоянно да ми вменяват колко е бедна Веселка и да ни я натрапват, а фасът да не й излиза от устата и да ни разправя как пушила по 4 цигари на ден като нямала пари!!!

# 117
Бети просто игра играта.Но беше сама с/у продукцията.Заблуждавате се ,че гледате риалити.Веселка е победител и сценария е направен така ,че тя да победи.Бети беше достоен противник ,но Веселка има голям съпорт ,Иван не успя да скрие това снощи
Честито на продукцията, която подбра тези супер игри само с рязане и сечене! Спечели техния човек!

# 118
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Гласувах за Станислав и искрено се надявам да е на финал. Заслужава.

Скрит текст:
Нали има спойлер, че Сами ще е първи дуелист? Не ми харесва общата снимка от мината тела, където липсват Мариана, Димитър ИТ и Станислав.

Веселка мисля, че спомена, че е късала цигарите, за да й стигнат.

# 119
Веселка не е ли осъзнавала , че е бедна , преди да народи толкова деца...сега трябва да се съчувства и помага.Иначе сме коравосърдечни , егоисти ,etc. А тя горката жена до 4 цигари на ден е стигала , само децата всичко да имат.
Много се чувствам несъстрадателна към нея , всеки си взема решенията в живота, но не трябва да се парадира с ролята на жертва, когато последиците те застигнат.

И тия цигари , като се има предвид, че в последните години 3 пъти е била бременна и вероятно е кърмила, как се вписват незнам.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 21:48 от dany_nik

Общи условия

Активация на акаунт