Фермата сезон 5 тема 10

• 40 479
  • 992
  •   1
Отговори
# 90
Когато баща ми се лекуваше в националната кардиология, лекуващ лекар му беше една млада ромка. Ама страхотна. Та произходът не е най-определящото. Има и много бедни, и много нечистоплътни българи. Веселка не я знам каква е, изглежда ми разхвърляна и неорганизирана. Но не знам дали има връзка с това, какви точно са родителите й

# 91
Ама то така и аз мога да родя 3 деца-майка ми вкъщи, гледа ги, готви, чисти. Да се бие в гърдите, ако си ги гледат сам сами. То с баба вкъщи всеки може. Голямото геройство.

# 92
За, Веселка най голямото геройство като майка е че е пушила по 4 цигари. Загриженоста и се измерва в количеството цигари. Мен това ме потресе.
Значи къща нямаш, бедна си, три деца, ама сигурно пуши по 2 кутии.
Ако и мъжът и пуши така е как ще имат.

# 93
Хората в такъв случай си купуват тютюн и си свиват сами цигарите. Излиза много по-евтино. Веселка все пак работи.Няма как да работи с три малки деца. Затова ги гледа майка й сигурно.

# 94
  • София
Кое точно и е добре на тактиката?
Доводите на тези които слагат 4 точки е,  че ако загубят първите три игри,  да вземат четвъртата и да се доберат до пета решаваща.Добре,  това са две оставащи игри.Ако си загубил първите три,  трябва задължително да спечелиш последните две,  без значение в какъв ред.Ако не можеш да спечелиш едната,  няма значение кой по ред е била.
Как ще е без значение в какъв ред? Играчът просто се надява да спечели, гаранции няма никакви, така че в хипотетичната ситуация, че може да изгуби първите три игри, е логично да сложи играта, в която се смята за най-силен за 4 точки, за да си осигури продължение на дуела.
Е два поредни дуела най-силната игра на участника избиращ подредбата не се играе... Страшна тактика.
Алманах на 5 точки и дуела вчера приклюваше. Много правилно й каза Веси, че изобщо не можа да си подреди игрите. Абе Опука си я Mr. Green

# 95
  • Буркина Фасо
аз не съм чул вчера Елизабет да казва, че Алманаха и е най-силната игра.
по нашата логика ако третата игра беше Алманах (като най-сигурна), а петата игра беше третата пак щеше да победи. ама погледнато от страни  Laughing

# 96
Абе каквото било било.За мен това е ББ във ферма

# 97
Аз не разбирам хората, които нямат пари и пушат цигари - честно, не мога да си го обясня.

# 98
Точно така, но кое е похвалното в случая с Веселка? Че има 3 породени деца, които видимо растат в мизерия? Че тя работи и не си гледа малките деца, защото не им достигат парите и буквално бедстват? Всеки се оправя както може, но това постоянно "навиране", целящо вероятно състрадание от И&А е абсурдно. Еми не, не я съжалявам. Принципно първо се мисли, после се действа, а не обратното. Типично по български най-лесно е да го играем жертва.

# 99
  • London
Не по български е това, а по цигански. Хората, ако са наясно за етноса никой няма да гласува за нея. За мен лично има значение...

# 100
ако Елизабет разчиташе единствено на 4 и 5 игра трябваше умишлено да загуби третата, ако действително е разчитала на 4-та и 5-та игра. така щеше да играе силният си Алманах и петата игра, в която е била сигурна за победа.

И какво променя,  ако изгуби третата игра?И в двата случая и трябва да спечели петата игра,  а тя не можа.Единственият и шанс да спечели дуела,  беще ако беше сложила на алманаха 5 точки.

# 101
Оо и аз го забелязах това, че на Веселка трупите бяха по-различни отколкото на Бети на втората игра. Отсече ги за отрицателно време, чак невероятно. Помня, когато Вили беше на дуел и на същата битка и отне доста повече време да ги разсече, а тя беше невероятно добра.

# 102
  • при късмета
За всеки различен етнос има значение. Аз на Нури не харесвах натрапването на неговите виждания и молитви. Беше ми безкрайно противен. Справяш се с работата, но не беше единствен, а така го изкарваше.
Веселка никой не я преценява по това, което показва кота играч,  а всички мнения са базирани на предположения какво би направила с парите, че и живота си. А това няма как да се знае.
Аз също не съм й фен, но на фона на останалите жени, нито една не се представи по-добре от Веселка.

# 103
Не по български е това, а по цигански. Хората, ако са наясно за етноса никой няма да гласува за нея. За мен лично има значение...
Как разбрахте,че е ромка ?  Аз видях ''катуна'', в който живее, но  не ми хрумна ...Просто ожалих мъничките.

# 104
Според мен не е циганка Веселка.

Общи условия

Активация на акаунт