Фермата сезон 5 тема 10

• 42 093
  • 992
  •   1
Отговори
# 210
За акциите в БТВ съм го чула от някъде,не знам дали е вярно.. но не е изключено.

# 211
Можеха резерва да вкарат.
Да, но резервата нямаше да се занимава с Красимира Smile
 Имало е и в други сезони връщане, но чрез битка на няколко отпаднали, а сега Митето го върнаха без никаква заслуга.

С кого точно трябваше да се бие Митко, като само той беше отпаднал?Simple SmileПросто печели служебно:)

# 212
  • ново
Акциите на Митковия баща да не станат като тухларната на Митковите родители? 😃 Или като нероден Петко.

# 213
Скрит текст:
Можеха резерва да вкарат.
Да, но резервата нямаше да се занимава с Красимира Smile
 Имало е и в други сезони връщане, но чрез битка на няколко отпаднали, а сега Митето го върнаха без никаква заслуга.

С кого точно трябваше да се бие Митко, като само той беше отпаднал?Simple SmileПросто печели служебно:)
Ами точно, че нямаше с кой да се бие, най-правилното беше да вкарат резерва.

# 214
  • при късмета
Кога са обявявали резерви за фермата? Вярно, че не гледам от 1 сезон, но такова нещо не помня.
За мен връщането на Христина беше ненужно

# 215
Кога са обявявали резерви за фермата? Вярно, че не гледам от 1 сезон, но такова нещо не помня.
За мен връщането на Христина беше ненужно
Не са обявявали, но и досега не е имало избран участник, който да не е влязал отначало. След като изчакаха достатъчно, можеха да вкарат друг/не мисля, че не е имало и други подходящи от кастинга/, а не да се позовават  на това, че с цели два участника са по-малко и  да връщат Димитър "служебно".

# 216
И защо трябва да вкарват нов участник? От къде на къде? Старият поне е бил една седмица там и се е мъчил заедно с всички.

# 217
...Старият поне е бил една седмица там и се е мъчил заедно с всички.
 Несериозна аргументация. Че какво като се е мъчил една седмица? До вкарването  му отново мина време, през което той си почина, видя външен свят,  пък другите продължиха да се мъчат.

# 218
А някой ще ми каже ли  с кой се е дуелирал Митко и е отпаднал,и са го върнали?
Това съм го пропуснала

# 219
Татиното се скъса от работа, мъчения и лишения в тая ферма... от едната, на другата кълка...😱🙄😁

# 220
Със Станислав.

# 221
Това съм го пропуснала
Със Станислав.

# 222
Това съм го пропуснала
Със Станислав.
Ааааа,ясно !Явно това е било съвсем в началото.
Аз имах спомен само за Тихомир,че е върнат

# 223
 Несериозна аргументация. Че какво като се е мъчил една седмица? До вкарването  му отново мина време, през което той си почина, видя външен свят,  пък другите продължиха да се мъчат.

А да вкарат нов, както предлагаш?Той пък изобщо не се е мъчил.

# 224
Скрит текст:

А да вкарат нов, както предлагаш?Той пък изобщо не се е мъчил.
Е,  и какво като не се е мъчил първата седмица? Пак ще е по-малко от почивката на отпадналия Митко.

Общи условия

Активация на акаунт