Фермата сезон 5 тема 10

• 42 118
  • 992
  •   1
Отговори
# 225
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За мен има.Отвращавам се от начина й на обличане като мъж и държанието - също мъжко.Много пъти е споменавала,че не си е пускала дълга коса,че никога не е искала да бъде с дълга коса.Сиреч разбираме,че тя се харесва с мъжки прически и облечена в мъжки тип дрехи.
Нищо подобно не е казвала, сиреч само ти разбираш нещата по начин, който ти харесва. Каза, че има фобия от коса, затова я държи винаги вързана. Та тя дори в момента не е с къса коса, още по-малко пък е с мъжка прическа.

# 226
Скрит текст:
А някой ще ми каже ли  с кой се е дуелирал Митко и е отпаднал,и са го върнали?
Това съм го пропуснала
Със Станислав.
Ааааа,ясно !Явно това е било съвсем в началото.
Аз имах спомен само за Тихомир,че е върнат
След първата седмица, с първия ратай и дуелист отпадна Митко. На Тихомир и Милин спретнаха дуел още с влизането.

# 227
  • Sunshine state
Татиното се скъса от работа, мъчения и лишения в тая ферма... от едната, на другата кълка...😱🙄😁
То пък и останалите толкова се измъчиха, че..

# 228
  • Вестерос
Можеха резерва да вкарат.
Да, но резервата нямаше да се занимава с Красимира Smile
 Имало е и в други сезони връщане, но чрез битка на няколко отпаднали, а сега Митето го върнаха без никаква заслуга.
Не е вярно, Михо и Жълтите гащи  без битка ги върнаха в 2 и 1, в три върнаха Яни без битка, само в 4 се биха няколко и Хрисата спечели.

Резерви във Фермата не са показвали, нито използвали. Бъркате с ББ.

# 229
Ако не бяха върнали Митко, Краси имаше реален шанс да е финалистка. Разсея се жената, а такава заявка даде...

Бети не знам дали грешно или умишлено нареди така битките си. Не ми се влиза в конспирации. Знаеше, че прекали, може и да е искала да приключи с участието си. Личеше, че не играе с хъс и настървение. Тъжно е, че толкова много неграмотни българКи(предимно) я обиждаха с безумно грозни епитети в мрежата Smiley

# 230
  • Вестерос
...Старият поне е бил една седмица там и се е мъчил заедно с всички.
 Несериозна аргументация. Че какво като се е мъчил една седмица? До вкарването  му отново мина време, през което той си почина, видя външен свят,  пък другите продължиха да се мъчат.
Вземи изгледай сезон 1,2,3 и 4 и тогава ще говорим за връщане и т.н. От коментарите ти е ясно, че не си запозната.

ОЩЕ В СЕЗОН 1 И и А казаха, че по правило се връща първият участник, който реално е отпаднал след 1,2 седмици някъде. Така че няма какво да коментираме защо Митката е върнат.

# 231
Скрит текст:
Можеха резерва да вкарат.
Да, но резервата нямаше да се занимава с Красимира Smile
 Имало е и в други сезони връщане, но чрез битка на няколко отпаднали, а сега Митето го върнаха без никаква заслуга.
Не е вярно, Михо и Жълтите гащи  без битка ги върнаха в 2 и 1, в три върнаха Яни без битка, само в 4 се биха няколко и Хрисата спечели.

Резерви във Фермата не са показвали, нито използвали. Бъркате с ББ.
Не гледам ББ, та не знам какво правят там. Възможно е да е така, както казваш за 1 и 2/ нямам точен спомен/, но Яни не са го върнали без битка. Той се би на арената с Владо Николов и последният го победи, но му предостъпи победата и това беше негово решение,  не на продукцията.

Знаем, че не са използвали резерви, но този път можеха/това казваме някои/, след прецедента с невлязъл участник.

# 232
  • при късмета
Скрит текст:
А някой ще ми каже ли  с кой се е дуелирал Митко и е отпаднал,и са го върнали?
Това съм го пропуснала
Със Станислав.
Ааааа,ясно !Явно това е било съвсем в началото.
Аз имах спомен само за Тихомир,че е върнат
След първата седмица, с първия ратай и дуелист отпадна Митко. На Тихомир и Милин спретнаха дуел още с влизането.
Който и да беше на Митко на мястото, щяха да го върнат. Не са го върнали защото е Митко, както се опитваш да го изкараш

# 233
  • Вестерос
savovas, Tи не четеш и себе си май..

Яни е отпаднал СЛЕД битка и върнат БЕЗ битка
Митко е отпаднал СЛЕД битка и върнат БЕЗ битка
Асен е отпадна СЛЕД битка и върнат с уж някаква битка смешна, не помня подробности.
Михо е отпаднал СЛЕД битка и върнат БЕЗ битка, гласуваха уж фермерите да се върне, както за Тишо сега, но го направиха седмица май след отпадането на Михо.

Христина е единствената, която върнаха СЛЕД отпадане от дуел С битка!

Нямам време да се обяснявам повече, ако пак не си разбрала, здраве да е.

# 234
  • София
То и при Христина имаше битка, защото имаше и други жени отпаднали. Сега като нямаше други мъже, нормално беше директно да го върнат.

Стискам палци за Краси да победи, много ми е симпатичен, простоват, но готин, с лек характер и работи здраво.

# 235
За Митко Не са гласували фермерите да се върне.

# 236
savovas, Tи не четеш и себе си май..

Яни е отпаднал СЛЕД битка и върнат БЕЗ битка
Митко е отпаднал СЛЕД битка и върнат БЕЗ битка
Асен е отпадна СЛЕД битка и върнат с уж някаква битка смешна, не помня подробности.
Михо е отпаднал СЛЕД битка и върнат БЕЗ битка, гласуваха уж фермерите да се върне, както за Тишо сега, но го направиха седмица май след отпадането на Михо.

Христина е единствената, която върнаха СЛЕД отпадане от дуел С битка!

Нямам време да се обяснявам повече, ако пак не си разбрала, здраве да е.
Много се палиш. Чети внимателно какво пиша/ в други сезони, а не във всичките/ и не е нужно да викаш в част от текста си. По-горе написах, че нямам спомен за 1 и 2 и че можеха да направят прецедент.

# 237
  • при късмета
За Митко Не са гласували фермерите да се върне.
И това не е задължително. Гласуваха за Тихомир, но другия отбор, на чорбаджиите останаха с двама човека по-малко по непредвидени обстоятелства и затова трябваше да върнат някой и при тях. Митко беше едничкия вариант и друг не съществуваше, как по-ясно да ви го обясним?
 savovas, защо е нужно да правят прецедент, като връщането на участници се е случвало и друг път? Защото ти си мислиш, че има конспирация и никой не е съгласен с теб? Върни се на последното към предишния цитат. Друго обяснение няма

# 238
  • Вестерос
Нито се паля, нито викам. Капса може да се използва и за наблягане. Уатевър.

Миналата година беше друга работата, бяха останали без жени, затова предложиха на всички отпаднали жени да се състезават.

# 239
  • София
Тъй като не съм гледала предишните сезони на предаването, може ли някой да ми каже-с какво точно Райно е бил любимец на публиката?
Гледах го като гост в един от епизодите и на първо четене- не открих в него нещо впечатляващо, но може би е така, защото не съм била пряк свидетел на фермерството му.
Ще се радвам, ако някой сподели с няколко думи..

Общи условия

Активация на акаунт