Фермата сезон 5 тема 10

• 42 036
  • 992
  •   1
Отговори
# 360
Даа, вярно, че се тръшкаше на Митко,че и той отговаря вярно на въпросите. И после имала достойнство .
Етикета " многодетната майка от село Борима" , който гласа зад кадър повтаря , трябва да ни внуши , че тя е достойна за финал. Кофти , ако я добутат.
Как не спра да мрънка и да изисква ...досада.

# 361
Това, което измисли Митко ИТ с подаянието беше много показно, с цел да каже вижте колко съм благороден. Ако сега дадат пари на Веси и отрязват шансовете за голямата награда.
Гордостта не е его, а чувство за достойнство и самоуважение и не зависи дали си беден и богат. Дана искаше да унижи Веси с приказките си и успя. Това с подаянието си беше чист ПР на гърба на Веси - демек вижте ни колко сче благородни всички.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 03:47 от bonbonka6

# 362
Ей, това е, три месеца рева, че е бедна, че е нещастна, че децата и живели без ток, и после имала гордост... Каква гордост, бе момиче??? Като искаш да си жертва, поемай си последиците. И другото, което си мисля, що не помисли малко за децата си - те дали биха се зарадвали на нова стая, на някоя нова дрешка или играчка.
Абсолютно Веселка се издаде, че целия рев до сега е бил театър, за да я съжаляват. Вече няма да се учудя и ако не са толкова зле финансово, не е толкова наивна, на колкото се прави

# 363
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Толкова зле финансово са,достатъчно е да й погледнеш фейсбук профила.
Веселка всъщност не е казала,че децата й са живяли без ток...което е абсурд и въобще не го вярвам,защото всички знаем колко измислени са им визитките.
Тя каза,че е живяла без ток и вода 2г,не спомена деца.Може да е било,когато самата тя е била дете или тийн.Възможно е да бъркам,разбира се,но не мисля.

# 364
Хора, не си мислете че Веселка ще изкарва повече пари като купи коне. От доста време искам да го напиша. Това нейното изобщо не е печеливша работа. Както казват старите хора-"що изкараш, накараш
"
Тези коне трябва да се гледат. Един кон изисква много средства за отглеждане.Лично познавам хора занимаващи се с такава дейност. Много работа за нищо пари, повечето от тези пари конете си ги изяждат.Ама Веселка конете, та конете
И да прави са момичетата който казаха, че тя 3 месеца се жалва колко е бедна, а сега за пореден път обидена

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 08:56 от djoleva

# 365
  • Буркина Фасо
а ако "излежиш" наградата на някой остров дали ще искараш повече пари?

# 366
Веселка е от селото на баба ми, живеем почти къща до къща. Много сърцато момиче! Много се труди, помага и тн. Само хубави неща мога да кажа за нея Simple Smile

# 367
Радвам се, че Митко спечели. Не я виждам Весела фермер, другите щяха да й казват как да ръководи и какво да прави. И Митко не е зубър, Веселке, той просто е изключително интелигентен. Весела досега май не е вземала имунитет от ратайство, сега изведнъж знаеше всички отговори, ахъм..Парите от базара можеше да ги дадат за някое болно дете, малко ли има, ама не-на Весела къщата ще правят. Като толкова искат да й помогнат, няма лошо, ама излезте навън, там вече й помагайте, както искате. За мен Дана нямаше вина снощи в изказването си, излишно й скочиха всички.

# 368
Даа, вярно, че се тръшкаше на Митко,че и той отговаря вярно на въпросите. И после имала достойнство .
Етикета " многодетната майка от село Борима" , който гласа зад кадър повтаря , трябва да ни внуши , че тя е достойна за финал. Кофти , ако я добутат.
Как не спра да мрънка и да изисква ...досада.
Добутват я..дори на дуела с Бети игрите бяха направени така че припокриват силните качества на Весела-рязане с трион,целенето с прашките,''лазенето'' в тунела(тъй като я по малка и не така висока и дълга като Бети)където може да мине по-бързо...но каквото и да и помогнат продукцията няма да и налеят акъл.Какъвто и потенциал да е имала(веднъж с еизказа,че искала Право да учи) той не е развит и едва ли някога ще се...Тя завършила ли е средно като родила на 17?Съмнявам се..

# 369
  • при късмета
Веселка се обиди именно на изказването на Дана. Начина, смисъла и целта ѝ да я унизи. И с право. Защо не се обиди на Краси и Станислав? Защото ѝ го поднесоха по съвсем друг начин. Замислям се, че момчетата имат добро отношение към Веселка и вероятно има защо, все пак лично контактуват с нея, а това е от голямо значение. Дори чорбаджиите, които не са с нея от началото. Маргарита също не беше много ентусиазирана, но заради тях се съгласи. Дана и Велислава обаче проявиха чиста завист, че съфермерите мислят за някого от тях и това не са те. По-скоро се усетиха, че нямат никого зад гърба си в това състезание, но изобщо не им идва на ума, че сами са си виновни. Даже Маргарита вече не е с тях, защото се усети. Дана и тя драматизира с реакциите на съфермерите, ама никой не ѝ се върза.
Митко съвсем безкористно го предложи според мен. Малкия Митко е предлагал и друг път помощ на Веселка и за кон и за психолог и затова пръв и много ентусиазирано прие идеята и той е безкористен според мен.
Не могат да чакат да излязат и навън да ѝ предлагат помощ, защото Иван каза, че до края на седмицата трябва да са решили какво ще правят с парите. Въпреки, че са техни, продукцията на края ще вложи парите в каквото са решили.
Добре, че Каролев си тръгва довечера, много ме напряга

# 370
Интересен феномен наблюдавам при Веселка- пускат ни субтитри, понеже говори неразбираемо, в следващия момент, когато говори сама пред камерата, мисълта и тече гладко и няма нужда от субтитри...

# 371
Много е лошо децата ти да са нуждаещи се, но ти да не го виждаш, да го отричаш и да не приемаш помощ. Веселка е сляпа за реалността. Вместо това е фокусирана в да се доказва как може да отгледа колко си иска деца без чужда помощ и да циври, когато някой се опита да и отвори очите. Каква е тази дивотия - дни наред се чудят какви думички, различни от буквалните, да намерят за да не я засегнат с помощта си и да я убедят да я приеме. Това между другото е типично българско. Българите много обичат да ги молиш да си хапнат, да ти приемат подаръка и т.под. По света няма такова нещо - подаваш ръка, ако не я искат си я прибираш без обяснения и се приключва с кейса. Тук цял пленум направиха за как точно да и помогнат без да я засегнат. А тя с това сърдене, цупене, неуместна гордост и криворазбрано достойнство ги върти на пръста си като последните глупаци. Леле как ме изнерви. Майка ми се държи по същия начин. Изключитлено уморително е да живееш с хора, които вместо да са ти благодарни за желанието да им помогнеш, те карат да се  чувстваш лош и виновен. Абе тя дали изобщо ще приеме тия 100 000 ако ги спечели при положение, че няма нужда от тях. Представям си как я гонят по сцената с чека и тя реве и тропа с краче, че децата и не са лишени от нищо и не може да приеме това унижение. Ще ги накара и тях да и се молят да и дадат парите. Егати натоварващото същество

# 372
  • София
Ако наистина е трябвало да решат къде да отидат парите от фермерския базар, естествено, че сега му е времето да го кажат. Не разбирам къде е драмата. За толкова години, макар да имаш работа, децата ти нямат нормални условия за живот. Ми естествено, че ще си загърбиш гордостта.

# 373
Тук е в сила мисълта да не се прави непоискано добро. И освен това има разлика между подарък и помощ.Дарява се нещо от сърце, така че другата страна да не се чувства унизена.

ми то е от сърце. Просто Веска е психопат, затова се чувства унизена. На такива не трябва да се помага - да идват социалните да и вземат децата да види баба си. Аааа ма ха - децата трябва да страдат заради малоумната им майка.

# 374
  • Стара Загора
Предлагането на помощ пред камера не е ОК Коколина. Изчакай, излез пък на 4 очи с тоя човек намери начин я като му отвориш работно място, я със заем, я под друга форма да му помогнеш. Така по тоя начин за мен лично не е ОК, това съвсем не значи, че на мен Весела ми е приятна, даже никак..... Също ми е странно защо не й даде дуела Караиванов, уж искал да й помогне..., ако я беше оставил фермер да е, тя щеше да е на финал?! Той за какво още се бори там точно, не ми е ясно на мен предвид изказванията му....
Ама Вие сериозно ли ?

Общи условия

Активация на акаунт