Фермата сезон 5 тема 10

• 42 012
  • 992
  •   1
Отговори
# 480
Точно като на улицата, ако предложиш храна те гледат на криво. Кеш е целта.

# 481
Много грозно... искахте да вземе парите и да била благодарна, иначе да ѝ вземели децата - взе парите, пак сте недоволни. Вие просто искате да си злобеете. Направо ужасни неща се пишат. Няколко от потребителите тук са по-зле и от цигани.

# 482
На Веселка нещо много и порасна работата, то са коментари, то е чудо...... и преди не я харесвах, но в момента направо не я понасям. Тържествено заявявам, че ако тя спечели, няма да гледам повече това предаване.

# 483
Много грозно... искахте да вземе парите и да била благодарна, иначе да ѝ вземели децата - взе парите, пак сте недоволни. Вие просто искате да си злобеете. Направо ужасни неща се пишат. Няколко от потребителите тук са по-зле и от цигани.

Е, ти правиш ли разлика между поведението на Веселка вчера и днес Grinning Защо вчера беше този цирк, а днес ги взима?

# 484
Няма смисъл да се обяснявам - никой няма да разбере, а и никой не се опитва.

# 485
НИЕ НЕ ИСКАМЕ НИЩО.НИЕ СЕ ОКАЗАХМЕ ПРАВИ,ЧЕ Феселка иска кеш и няма против дарения,но реши д се направи на достойнса.Просто не сме наивни и изказахме всичко каквото мислим,а тази вечер Весека го доказа.

# 486
Да й вземели  децата? Нещо съм пропуснала.
Не ми харесват обидите. Не харесвам Веселка, но отчитам положителното в нея. Никой не е само бял и само черен. Не толерирам обидите.

# 487
И аз не съм видяла пост, в който някой апелира да и се вземат децата.

# 488
Вили може ли да стои с вдигнати крака на масата до майка си???

# 489
Самито  се изказва за фокусирането в сериозна връзка. Направо се разплаках Joy ей тук ми се прииска да сложа епитет.

# 490
Ето това е коментара, в който потребителят казва да се намери друго семейство на децата

Веселка ако наистина толкова обича децата си, ще загърби гордостта си и ще приеме подаръка, който е за тях. Но явно повече обича себе си. Разбира се че се оплаква Веселка - не проси директно милостиня, но си се оплаква стабилно и ефективно. И да - не понасям горди хора, неоценяващи помощта на благодетелите и втълпяващи им чувство за вина понеже искат да помогнат на нуждаещите и се деца. Съвсем сериозно смятам, че ако не преглътне гордостта си и не приеме помощ трябва да се намери друго семейство за децата. Не я слушайте кво говори, а гледайте как живеят децата и - то е очеизвадно. Щом всичките и съфермери, които много добре я познават, са преценили, че тия деца имат нужда от помощ, явно наистина е така, нищо че тя го представя различно на публикаъа. Еми не е. И да - съдя я, че не позволява да се помогне на децата и.

# 491
Много грозно... искахте да вземе парите и да била благодарна,...........
Или пък да ги откаже , а не да мрънка нечленоразделно през сълзи от яд.
Ремонт на детска стая е обида , наранява крехкото достойнство.
Кеш от гост на фермата не е обида , подаяние, дарение , т.н. Даже си е много приятно.

# 492
Евита,  който е писал това... много крайно. Изказване тип последна инстанция.

# 493
Представете си, че тя е напълно наясно, че има нужда от тези пари, но изпитва вина, тъга, срам...предполагам и вие сте изпитвали такива чувства. Веселка а абсолютно първосигнална, тя не може да скрие никаква емоция. Може да е размислила, може да е решила да приеме жеста.. не знам защо толкова я нападете, наистина. Аз не съм фен на Веселка, но се опитвам да гледам през нейната камбанария. Съгласна съм с един коментар по-горе, че имаше възможност да се поучи от другите, но тя не го направи.

# 494
Не бива да да се стига до крайности - да й се вземат децата и т.н. подобни глупости. Да се правят обобщения за това как си гледа децата на базата на откъслечни изречения. Мисля, че Веси е добра майка, която си обича децата. Каролев и даде парите по много фин начин, без да и натяква, че им липсва нещо или не ги гледа добре.

Общи условия

Активация на акаунт