Фермата сезон 5 тема 10

• 41 968
  • 992
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Няма смисъл да се обяснявам - никой няма да разбере, а и никой не се опитва.
То няма какво да обясняваш, всички я видяхме Весито.

# 496
За мен Веселка си гледа децата. Ама била по горите, зарязала ги. Ми не е, работи, изкарва прехраната. Или щом не е в офис на заплата, не става? Не харесвам поведението й на жертва, с което стигна този етап от играта, защото не я виждам като такава.

# 497
  • ново
Не успях да гледам и тази вечер. Кои са ратаите?

# 498
Краси и Сами.

# 499
  • Вестерос
Самито отива на дуел според мен и ще дръпне Митката

# 500
Евита,  който е писал това... много крайно. Изказване тип последна инстанция.

Аз съм го написала и пак ще го напиша ако трябва  - не съм си променила мнението и имам причина да го кажа. За мен тази не е добра майка. Но въпреки всичко както не веднъж казах, искам да вземе тя наградата защото се надявам поне малко да я усетят и децата. Очаквам поне като е казала че иска къща да я покаже един ден, че я има и че живеят добре. Да не ги яд хората че са я избрали. Радвам се че взе парите с радостно изражение. Просто ми направи впечатление двойния стандарт - на Дана се сърди, а на Каролев съвсем различна реакция. Ако пък е заради кеша - поредното падение. На ремонт повече би трябвали да се зарадва щото струва повече от 700 лв. За мен тази жена е обиграна манипулаторка и лъжкиня

# 501
Да,Сами ще е дуелист въпреки че Краси не е ходил.Станислав ще спечели имунитета сигурно и татиното е пътник.

# 502
И според мен Митко2 е пътник.

# 503
  • London
Тя явно не е наясно, че след месец от финала на Фермата никой няма да я помни...… все едно Агонцевата някой я споменава, помни и коментира в наши дни.
Кой както си го направи... Мегз също тръгна от риалити, но после не остави да я забравим. Grinning

Аз лично я знам много бегло, та.... явно е до човек и помненето.
Satisfied

# 504
Стига с Веселка, да сменим фокуса.
Калайджиев направо изнасили Каролев в ефир с неговите психологически напъни. Големи заключения, респект! 😁 Добре, че имаше камери, иначе Каролев щеше да му сипе порядъчно.
Мите, две неща от мен, брат. Първо - психолозите имат кабинети.  Там посрещат хора, отишли доброволно и съзнателно. Усетили,  че ги стяга обувката, запазили си час и отишли.  Психолозите не търчат да правят непоискани портрети. 
Второ, брат, кога искаш думата ти да тежи, не пристъпяй нервно от крак на крак, като че ли ей сега ще духнеш от полесражението. За езика на тялото иде реч, не ти е силата. Издаваш неувереност.  Гледай си недвижимите имоти, брат, не кради хляба на Владимирова. Wink
Изтрещя народа, ей! Едни - адвокати искат да станат, други - психолози...
Митака, впрочем, нали бил израснал покрай хотелите на баща си и много работа бил отхвърлил там. Тази вечер сам си каза, че две крушки бил сменил през живота си. Хайде сега да се диагностицира сам, хем безплатно ще му е!.😁

# 505
  • При семейството си
Точно като на улицата, ако предложиш храна те гледат на криво. Кеш е целта.
Не съм гледала епизода, но ако е така, не съм сбъркала в преценката...абсолютен маргинал, от тези, с които трябва да сме политкоректни, да не ги наричаме “циг@ни”, а “роми” и да съобразяваме “помощта си”. Отвратително. Да бяха дали тези или каквито и да е пари на някоя майка с тежко болно, хронично или дете с увреждане. Те са си преглътнали, плюли на гордостта, “просят”, взимат и дарения, и помощи, и подаръци, пък и не могат 3 месеца да секат дърва, да реват и да оставят децата си, за да “спечелят достойно”  100 000!

# 506
Кой както си го направи... Мегз също тръгна от риалити, но после не остави да я забравим. Grinning
Аз лично я знам много бегло, та.... явно е до човек и помненето.
Satisfied------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La Catrala , много се извинявам, че проявявам очевидна неинформираност за някои бълг. реалита(преди за Сървайвър, сега, за някое друго), но моля,  кажете ми, Мегз откъде е тръгнала ?

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 23:21 от Лейди Годайва

# 507
Татиното няма никакъв шанс в този дуел за имунитет и е чао.
Промото за утре.
https://fermata.btv.bg/video/videos/utre-vecher-vav-fermata-koj- … -rozhden-den.html

# 508
  • София

епизод 75      2019/12/03

# 509
.....Мегз откъде е тръгнала ?
  От Къртицата.

Общи условия

Активация на акаунт