Фермата сезон 5 тема 10

• 42 079
  • 992
  •   1
Отговори
# 180
  • Калгари, Канада
При 3:3, ако играят 4 игра и единият я вземе, може да си удари пръстите, навехне крака или просто да се изтощи максимално физически и/или психически и тогава другият да вземе 5 игра и да спечели дуела. Тъй че не е без значение дали ще играят 4-тата игра, всичко се случва.
на практика и при 0:0 когато се играе първата игра това да се случи. и се е случвало. и пострадалият да е побеждавал накрая.
и при някои видове спорт е така.

Така е, просто извинението, че 4 игра не е решаваща и прескачат затова на 5 е невалидно, може човек да се изтощи на 4 игра и да няма сили за 5, пък ако не е играл 4 да има и да си победи на 5.
А ако има някой стратегия да се скатава на 4, ми хубаво значи е помислил човека.

Леле, ако Велислава е отвращаваща, то какво остава за момчета с лак и пола. 😂😂😂

# 181
  • ново
Отвратих се от предаването, но повече се отвратих от някои коментари тук🤐 Толкова злоба и жлъч се излива.

# 182
  • Вестерос
Ясно, какво да кажа, в 21 век такива анадолски разсъждения ми са в повече, но ок, това ти е мнението. Кючеците не са за хора с ВКУС за музика, а не както си писала...

# 183
  • пак там
Някои изказвания минават просто в графата тъпи, да ме извинявате.

На едната й се сторило, че щом до 26 години не е родила деца - значи е гей. .

На другата й се сторило, че щом не ходи на токчета и си връзва косата - значи е гей.

Не сте в ред нещо.

# 184
Велислава не е открила женствеността в себе си. Има много комплекси. Един от тях беше роклите, но видяхме, че след 2-3 ден с носия и се отпусна и с пусната коса я даваха 1-2 пъти.
Има ужасно ниско самочувствие за външния си вид това момиче и се крие зад мъжките дрехи и мъжкото поведение.
Според мен е бисексуална с повече афинитет към жени, но това няма никакво значение. В 21 век всеки е свободен да си ляга, с когото си поиска.
Както казва Майли Сайръс - "Да живее пансексуалността".

# 185
Митко IT ще е фермер и изпраща Краси на дуел, който дърпа Митко татин. Така големият Митко прави страхотна услуга на Краси, защото знаете, че е в минус, финалист да бъде човек, които не е минал през голямата арена. В същото време Краси все още има възможност да се изправи срещу слаб играч. На мен той ми е фаворит, ще се радвам много ако спечели.

# 186
Сия, можеше това да сложиш в спойлер все пак. Някои хора не искат да знаят какво предстои...

# 187
Това са само предположения.Не мисля, че за това трябва спойлер...

# 188
  • при късмета
И аз продължавам да смятам, че Веселка и да е на финал, няма да е победител. Ако се съди по коментарите във ФБ има подкрепа, но преди да се отрази подкрепата на фермерите и публика, трябва да минат битките. Не, че няма изненади, но е малко вероятно да бие двама мъже на тях.
Според мен изобщо правилото да отиват равен брой мъже и жени на финал, не е справедливо. Ето, този сезон например, няма нито една жена, която да заслужава да е на финал. Само заемат мястото на по-стойностни играчи, а това, че всичките са мъже е пропуск на кастинга

# 189
Ами не са баш предположения, ама хайде.

# 190
При 3:3, ако играят 4 игра и единият я вземе, може да си удари пръстите, навехне крака или просто да се изтощи максимално физически и/или психически и тогава другият да вземе 5 игра и да спечели дуела. Тъй че не е без значение дали ще играят 4-тата игра, всичко се случва.
на практика и при 0:0 когато се играе първата игра това да се случи. и се е случвало. и пострадалият да е побеждавал накрая.
и при някои видове спорт е така.

Така е, просто извинението, че 4 игра не е решаваща и прескачат затова на 5 е невалидно, може човек да се изтощи на 4 игра и да няма сили за 5, пък ако не е играл 4 да има и да си победи на 5.
А ако има някой стратегия да се скатава на 4, ми хубаво значи е помислил човека.

След всяка игра, дуелистите имат достатъчно време за почивка и възстановяване за следващата. А и те не знаят как ще се развие дуелът до третата игра. 5 игри се играят при всички други резултати, освен при равенство след третата и  спечели 4 игри от единия дуелист. Така че не е решаваща 4 -та при равен резултат.

# 191
Митко ИТ и на мен ми е фаворит, едва ли се стане, но надеждата умира последна Satisfied
Това, което прави впечатление от минали сезони, че игрите на финала нямат нищо общо с тези, които са сега. Няма усещане за голяма битка, а основно гласуване, подкрепа от отпадналите......
Това не ми харесва.
Всъщност такива са и последните дуели, с които се определят финалистите.

# 192
Любезни дами, някой знае ли името на фирмата на Митко АЙ ТИ, респективно - седалището и т.н. Днес, говорех с колеги, когато ме прекъснаха с точни и ясни питания(като изявен фен на предаването, сред тях), относно фирмата му . Но аз, или не съм обърнала внимание на това инфо, или не е споменавано  тук, в темата . Та, ако знае някой нещо - моля, кажете ! Също, попитаха и за Калайджиев, но и за него нямам представа.

# 193
  • Варна
Любезни дами, някой знае ли името на фирмата на Митко АЙ ТИ, респективно - седалището и т.н. Днес, говорех с колеги, когато ме прекъснаха с точни и ясни питания(като изявен фен на предаването, сред тях), относно фирмата му . Но аз, или не съм обърнала внимание на това инфо, или не е споменавано  тук, в темата . Та, ако знае някой нещо - моля, кажете ! Също, попитаха и за Калайджиев, но и за него нямам представа.

https://www.era.bg/staff/dimitar-kalaydzhiev-20545

https://bg.linkedin.com/in/dimitar-karaivanov

# 194
  • при късмета
За АйТи не знам, но Калайджиев е на франчайз към Ера, ако не се лъжа. Това е агенция за недвижими имоти.
А вече са го написали

Общи условия

Активация на акаунт