Фермата сезон 5 тема 10

• 41 989
  • 992
  •   1
Отговори
# 465
Ми ето, за ремонт на детска стая Веселка рева и се обиди, парите от Каролев прие без проблем и без да реве.

# 466
Айдееее,тия дето зашитиха Веса-песа да си върне думите назад.Дадоха и парите и тя каза''че ссе развълнува и не се обиди'' и веднага ги гранба от Каролев.А някои потребители тук бяха готови да се хвърлят в битка да я зашитават тая сополана и да и съчувстват на ДОСТОЙНСТВОТО! Между другото на тая пари не тр да и се дават,че дет вика един потребител ше идат за цигари и ракия.Е,видяхте ли драги ми защитници каква е тая сополана

# 467
Аз не гледам, но съм "много изненадана" от този развой Grinning Grinning
Напомня ми на циганетата, дето не искат да им купиш закуска, а да им дадеш пари, иначе са много гладни...

# 468
Татин Митьо ,освн оигав е и тарикат ,прави опити да шикалкави тази мъжка Бети.
Двуличен лигльо.За него може без правила,за другите трябва да се спазват

# 469
Аз не гледам, но съм "много изненадана" от този развой Grinning Grinning
Напомня ми на циганетата, дето не искат да им купиш закуска, а да им дадеш пари, иначе са много гладни...
тя е такава ,не проверихте л профила и в фейса ...но аре да не сме ''рейсист'' и да я потупаме по рамото .

# 470
Не знам колко чалга има във фермата, но тук прелива.

# 471
Според мен не беше много редно продукцията да определя какъв ще е дуела. В крайна сметка, именно участниците би трябвало да са тези, които да определят развоя на играта.
Това променя хода на събитията чрез вмешателство отвън.

# 472
Мисля, че Каролев ще даде повече пари. Ще видим довечера.

Правя бях - 300 за Фермата и 700 за Веселка.

аз сбърках - не се изложи Каролев. Ама глей как с усмивка Веси прие подаръка - друго си е да ти бутнат кеша и да грейнеш. Колко цигарки са това братче...

# 473
Ами, цирк за ефира беше снощи. Сега няма проблем, не се обидила на Каролев за 700 лв/ които са за нея/

" Предлагам да дарим другата част на дом за сираци"- я, каква дума използва сега Веселка, а вчера как невинно мигаше ,  като онези двамата я залъгваха с подарък, който  всъщност си е синоним на дарение.

# 474
Не знам, но за мен е много грозно да се обижда с такива епитети - сополана, цигане и т.н. Веси не е циганка и децата й са белички. Чак ми е неприятно да пиша вече в тази тема, защото не прекъснато се обижда по много грозен начин. Аз също не харесвам определени участници, но съм тръгнала да ги обиждам.

# 475
  • русе
Митко с този смях,пълна отврат е😡😡😡

# 476
  • София
Видях й профила на Веселка. Не ми прилича да е от етноса. Затова пък е написала няколко потресаващо неграмотни поста на шльокавица - само с малки букви, без начало и край на изреченията. Истински ужас!

# 477
И на мен не ми прилича на циганка, а и не ме интересува каква е по етнос, важното е за мен какъв човек е и как се държи. Въобще не желая да я обиждам "на циганка", просто такова поведение "не искам ремонт, но искам пари" си е типично  за "братята", което не значи, че и българин, германец или индонезиец не може да се държи така.

# 478
bonbonka6, аз също не съм ок с епитетите, но с тая разлика, че не само лепнати на Веселка, а на всички участници.
Но хората си пишат, каквото си искат и решението е прескачаш.

# 479
Ами да знаете, че ако вземе наградата Веселка ще профука парите. Значи пари в кеш взема, ама  за ремонта се обиди. Дали ако и другите пари бяха в кеш щеше да се обиди.

Общи условия

Активация на акаунт