Фермата сезон 5 тема 10

• 41 958
  • 992
  •   1
Отговори
# 585
  • Sunshine state
Аз тази седмица малко я бойкотирам Фермата. Хубава им е каузата, ама пекалено "Веселско" ми стана и някак си не ме кефи.

# 586
MG18,всички твой коментари са груби!Винаги обиждаш някого,само с това правиш впечатление!
Значи не четете други коментари.Нещо си се фиксирала в моите коментари!
Даже съм много любезна ,вие не четете ли във фейаса фермата?

# 587
MG18,всички твой коментари са груби!Винаги обиждаш някого,само с това правиш впечатление!
Ооо, много грешиш. Чета всички коментари, но досега не съм попаднала на твой коментар, в който да си написала нещо приятно.

# 588
Ооо, много грешиш. Чета всички коментари, но досега не съм попаднала на твой коментар, в който да си написала нещо приятно.
Защото не четеш всичко,постарай се да бъдеш по обективна
Съжалявам ,ако си фенка на Веселка и татин Митко ,но всеки е свободен да си харесва и пише каквото мисли.
Много ли те натъжих?

# 589
  • Буркина Фасо
а стига де  #Cussing out

# 590
Хайде да се спрете, моля! Досадно е.

# 591
  • ново
Мирно! 😂
Взимайте повод от горните мнения.

Ау, Весето най-после си намери събеседник (Тити), с когото говорят на един език 😃

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 22:26 от Г&В

# 592
С повод или на каишка все тая Wink Анадънму 😎

Тази седмица понеже е финална на Игрите, та гледам тях основно и съм с епизод назад. А с темата - ми нямате изчитане.
Гледам пишете за Татинито. Ами някак повече го харесвам от ИТ-то. Иначе и двамата намирам за интересни и интелигентни хора, но ИТ ми е една идея подмолен. Татинито е так-так, понякога брутално откровен, но пък има добро сърце. Единствено ме дразни смехът му. Като хиените от Цар лъв е. Ама няма идеални хора.

# 593
Eee, Тити Папазов!

Има ли дете, което да не иска да му е или баща, или чичо!

Ако всички бащи бяха такива и учеха децата си на любов, светът щеше да бъде различен!

# 594
  • Сред мелниците
Защо не на Митко и Маргарита? Питам, не се заяждам. Интересно ми е.
Ако не сработи принципът най-добрият в  дуелите да победи,
то да е някаква победа на добротата. Тази, изчистената от опаковката.
По моите усещания Маргото и Митко 1 са най-назад с материала.
 Към Станислав също имам известни резерви.

Страхотен епизод с маратонеца и  ах, този Тити! Пропаганда на доброто!

# 595
  • София

Фермата - Сезон 5

Епизод 76 (04.12.2019)

# 596
Само един ли печели паричната сума, другите нещо за утеха не получават ли🤣?
Нещо Краси се “спече”

Мисля, че наистина Краси е променен . Спече ли се,  тези емоции около Поли и фалшивото бебе ли го подтиснаха......но дааа и аз  откривам друг Краси. Претърпял е метаморфоза, но за сметка на силата, която лъхаше от него в началото. Беше мотивиран, амбициозен , излъчваше физическа сила, а сега е като спукан балон,щом допуска, че Митко 2 може да го бие ....Това не прилича на реалистична оценка на ситуацията, а по-скоро  на психически спад и разколебаване. Жалко !

И  да ,  само един печели на финала. Поне официално.

# 597
Само един ли печели паричната сума, другите нещо за утеха не получават ли🤣?
Нещо Краси се “спече”

Мисля, че наистина Краси е променен . Спече ли се,  тези емоции около Поли и фалшивото бебе ли го подтиснаха......но дааа и аз  откривам друг Краси. Претърпял е метаморфоза, но за сметка на силата, която лъхаше от него в началото. Беше мотивиран, амбициозен , излъчваше физическа сила, а сега е като спукан балон,щом допуска, че Митко 2 може да го бие ....Това не прилича на реалистична оценка на ситуацията, а по-скоро  на психически спад и разколебаване. Жалко !

И  да ,  само един печели на финала. Поне официално.
да,знаеш ли емоциите може да те издигнат ,може и да те сринат.Чувството на безизходица или предателство както Пола му разказа играта.Аз не знам,тази жена много далече може да стигне,на такава 0 ,05 % не може да и вярваш,страшно е.Горкият Краси.Дано той или Станислав спечели.

# 598
Весенцето изведнъж много си повярва и почна да си показва рогцата,та с татин лигльо и със Станислав дружно се подиграваха на Митко 1.Доста долно от страна и на тримата.
Но татиното го оправдавам за всичката му злоба,грубост ,лигавене и мързел.Все пак никак не е лесно да си прост.

# 599
Ами как няма да се спече, това което му сервира Паулина е абсурдно . Егати цирка завъртя пред цяла България. Малко я псува Митко.

Общи условия

Активация на акаунт