Фермата сезон 5 тема 10

• 40 530
  • 992
  •   1
Отговори
# 675
И аз имам добро мнение за Вили, единствено не ми харесва това, че се пали много за излишни неща и поведението ѝ към майка ѝ понякога е грубо.
Малка е,ще отмине и този период с възрастта

# 676
И аз имам добро мнение за Вили, единствено не ми харесва това, че се пали много за излишни неща и поведението ѝ към майка ѝ понякога е грубо.
Малка е,ще отмине и този период с възрастта
Да, вероятно е от това Wink

# 677
Хора, ако Ви кажа, мен какво ме подразни... то е просто абсурдно, но е факт. Знам че, Веселка е един от участниците и правата са й еднакви с другите. Знам ! Но, в мига, в който започнаха да обясняват дарителската си инициатива - Веселка взе думата и от името на всички, започна - така ще направим, това, онова. Обясняваше с апломб, със самоувереност и самочувствие, какво щели те да правят .  Иии в  този момент, ми стана нещо много особено ! Тя щяла да дари ! Чак ми е неудобно, че изпитвам такова неуместно чувство.Само си мислех - Мълчи, бе жена, мълчи.По - добре другите да говорят. А кажете ми, какво ми става ?!
Лейди,и аз те подкрепям.Тя дори нямаше идея за кой дом да дарят парите..нали Митк о я пита и тя каза,че нИ знае и той и каза да помисли  и да каже и че на нея оставя отговорноста да избере за кой Дом за сираци ..Тя ей така пуска думи във въздуха и даже не мисли като говори ми се струва.
Даа, вкараха й отговорността за това и тя би трябвало да участва, но аз изпитвам нещо по-лошо, kokolinka, нещо от което се срамувам и не мога да си обясна. Сякаш, точно тя - няма право да говори, сякаш точно тя, да мълчи и да е признателна, че е изобщо в предаването. Казвам Ви - нещо сбъркано ми става.
Аз изпитвам същото, Лейди...
И другата сцена, която няколко пъти хванаха камерите и също ме смути  - Веселка с химикал в ръка пресмята ли, пресмята сумата, която гостите трябва да платят...

# 678
ХайдЯ новият епизод,новите трепети. Да видим какви ще ни ги сервират тази вечер?

# 679
Да ви кажа честно, тази седмица ми е много скучно предаването. Само гости, гости, нещо не ми е интересно.

# 680
И аз гледам финалната седмица на Игрите и само превъртам после интересните моменти тук.Татин и Веселка не мога да ги търпя,въобще и не ги слушам.
За мен Вили не е толкова малка,че да и е оправдание възрастта,просто характера и нрава са и такива,ще улегне явно по късно.

# 681
Вили все повече ми харесва.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 22:16 от gerka

# 682
Айде Митко ще се завърне в Благоевград ,Отдъхнах си👌🏽

# 683
Дана не пропусна да се прояви.

# 684
Хрумна ми, че можеше да го направят по-интересно. Вместо да ги разделят на бедни и богати трябваше да ги омешат от самото начало и да не е ясно кои са бедни и кои богати и да им е забранено да говорят за статуса си. Може да си споделят кой с какво се занимава, но без подробности. И зрителите не трябваше да знаят. Да видим дали от поведението им ще си проличи кой какъв е и кой с кого ще си пасне.

# 685
Хрумна ми, че можеше да го направят по-интересно. Вместо да ги разделят на бедни и богати трябваше да ги омешат от самото начало и да не е ясно кои са бедни и кои богати и да им е забранено да говорят за статуса си. Може да си споделят кой с какво се занимава, но без подробности. И зрителите не трябваше да знаят. Да видим дали от поведението им ще си проличи кой какъв е и кой с кого ще си пасне.

Някои хора, като Венци, Веселка, Вили, Марго, нямаше да издържат дълго без да мрънкат и да оплакват колко са бедни и нещастни..

# 686
Забелязахте ли как Миргирита отявлено показа,че не се е сприятелила с никого и няма да се 'обади''на никого.Тя е другият дразнител Grinning  Преди ме кефеше ,но после видях доза безпардонност и лелско мрънкане(което няма значение годините а по-скоро поведението).Толкова студена жена,с кого се сприятели така да и е по -близък..по едно време с Красимира но то защото плюеха по Силва.Мисля,че от ударите в живота е такава.Напомня ми за бивша колежка ,която смятах за приятелка и ми заби нож,верно че много труден живот е имала но има и добри хора в тоя свят,не само пошли...

# 687
Не вярвам тежкият живот да превърне иначе добър човек в гад. Много хора на пръв поглед може да ти направят добро впечатление или лошо ама има приказка Човек се познава в ситуация - тогава се вижда кой реално какъв е, а не каква роля си е избрал да играе.

# 688
Айде Митко ще се завърне в Благоевград .Отдъхнах си👌🏽

# 689
Защо си фиксирана така в Митко? Повтаряш едно и също до втръсване. То не остана човек в темата да не е разбрал за твърде личното ти отношение към Митко. Но ако той си тръгне, означава ли,че можем да се надяваме да го последваш?
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт