Фермата сезон 5 тема 10

• 40 522
  • 992
  •   1
Отговори
# 690
Дана не пропусна да се прояви.
да,злобее малко повече отколкото е нужно.Ем утешава Веселка ,че е била на нейното положение и знае какво е,ем злослови за детската стая,че парите билимного.По мои груби сметки да са събрали 3 бона и половината отиват за стаята.Като си представя каква мизерия е ,как трябва се бояидсва,евентуално подова настилка,обзавеждане (не от скъпите) и парите са хвръкнали,пък и да останат излишък част от тях в което се съмнявам може да се закърпи нещо друго из къщата.Не защитавам Веселка,нито я харесвам,но се надявам да не и дадат парите кеш защото тя половината съм сигурна че ще ги изхарчи.Дано продукцията се погрижат подобаващо да осъществят благородния план.

# 691
  • София

Фермата - Сезон 5
Епизод 77 (05.12.2019)

# 692
Какво са 1500лв. в днешно време?До никъде няма да стигнат.Ако се сменя дограма,  замазва,  боядисва,  изолация,  подова настилка и са до никъде.Да не говорим за мебели.

# 693
Краси и  Митко 2, бяха трогателни ! Мъжката петорка, беше очарователна ! Играят ли го, искрени ли са - незнам, но им се получи (поне за мен). Развълнуваха ме !

# 694
  • Вестерос
Мабошкебе!!! ЖДНБ!!! Най-моралните жени от всичкия форум са се събрали в тази тема!
Това да видите жена да целува мъж по бузата, па недей Боже да му седне на скута!!!! Плюйте през рамо да не ви се случи да видите такова чудо наживо!!! Ужасужасужас! Пропаднала работа. Така да се предлагат!!!
Grinning Grinning

Не съм гледала, видях, че Митката е дуелист, емии Краси ще го бие, ясно си е.

# 695
  • ново
MG, дано не ти наруша спокойствието, ама Митката е в София, не е в Благоевград. 😃
Страхотни бяха мъжете снощи. Караиванов колкото и да е сухар се вписва в общата компания. Мисля, че бяха искрени, личеше, че се забавляват от сърце.
Дана ми стана още по-неприятна.

# 696
Дана в България ли живее или в Германия? Ако и двете живеят в Германия, може да няма представа кое колко струва в България.

# 697
Ако не знае цените, редно е да не коментира.

# 698
  • при късмета
В Германия живее Дана, но това не е оправдание. Ако искаше да е обективна, можеше да се поинтересува колко струва и тогава да прави изводи много ли са, малко ли са, достатъчно ли са. Да не говорим, че в предаването има фирма за ремонти и строителни материали, която е спонсорирала изпълнението на доста задачи и е раздала дрехи, справката няма да е трудна. Просто мрънка и натяква, нещо което от самото начало прави и никога не се разправя тя, а подковава другите. Изрази несъгласието си още когато се вземаше решението, беше единствената несъгласна и е редно да приеме решението на абсолютно всички останали

# 699
Аз мисля,че мъжете са искрени,а също така съм съгласна,че между жени това е по-скоро невъзможно.Да,всяка от нас има няколко "бест френд форевър",но ние май си задиряме за дребни неща.Мъжете са някак си над нещата,затова им се получава по-лесно приятелството.
   За мен сядането в скута на мъж е гадно.Колко от вас седят в скутовете на семейните си приятели?
Възрастта на Велислава изобщо не ми е оправдание-на 26 г е.Отдавна трябва да е минала пуберските изцепки.Не одобрявах отношениети и с Венци,неведнъж съм я "оплювала" тук в темата.Повече не ми харесва,отклокот ми харесва като характер и поведение.Снощи ,например,каза,че от Байер Леверкузен я искат,ще живее в Кьолн,ако добре съм запомнила.Иска да използва футбола за трамплин към нещо друго.Браво за това!
    Хареса ми,че Дана попита за сумата,която ще бъде дадена на Веселка.Никой не го направи досега,не обсъдиха никакви подробности,или поне не са излъчили.А е редно да се направи.Колкото са по-изчистени нещата и има яснота,толкова по-добре.
   Станислав не ми харесва.Досега бях на кантар за него,след снощи не искам той да печели.В разговора с Митко АЙТИ просто затвърдих мнението си,че изобщо няма идея ако спечели парите  какво да ги прави.Той не  прави разлика между печалба,оборот,активи.И това,че неговите приятели вече нямало да работят за 1000 лв,ако той имал такъв бизнес....Пълна глупост.Приятелите са си приятели,ако имат качества в определена сфера и заслужават съответно заплащане окей.Но само поради факта,че са ти приятели да ги вземеш на работа и да им плащаш заплата е тъпо,тъпо,тъпо.
   Аз смятам,че Маргото е такъв характер,че не си позволи да има приятелки вътре.Тя и навън сигурно няма много такива,на такъв човек ми  прилича.

Ако имаме Николинки,Николчовци,рибари и банкери в темата-честит празник!Бъдете здрави!

# 700

защо ти стана неприятна? Защото и стиска да си каже мнението по даден въпрос, с което рискува да стане неприятна на такива като теб ли ?

# 701
  • при късмета
марулета, обсъдиха го още когато Митко го предложи и другите се съгласиха. Още вчера писах, че още тогава, на място се разбраха да е половината сума и затова Митко още в първия ден от фермерството ги събра с думите "знаем какво ще правим с половината сума, сега трябва да решим какво ще правим за другата половина". Значи всички от самото начало знаят за какво става дума, само Дана хем не разбрала, хем използва случая да унизи Веселка и то на базата на неразбрала, хем продължава да мърмори. Вчера като попита всички на масата ѝ отговориха, значи са го обсъждали и всички са наясно. И си го излъчиха

защо ти стана неприятна? Защото и стиска да си каже мнението по даден въпрос, с което рискува да стане неприятна на такива като теб ли ?
Тя си изрази мнението когато трябваше. Не са взели решението без нея. По-неприятна става, защото е единствената несъгласна и не се съобразява с общото решение. Като си малцинство, по-скоро единствен за нещо, е хубаво да зачетеш мнението на всички останали и не може да се тръшкаш, че всички трябва да си променят мнението по твоето

# 702

Хареса ми,че Дана попита за сумата,която ще бъде дадена на Веселка.Никой не го направи досега,не обсъдиха никакви подробности,или поне не са излъчили.А е редно да се направи.Колкото са по-изчистени нещата и има яснота,толкова по-добре.
   Станислав не ми харесва.Досега бях на кантар за него,след снощи не искам той да печели.В разговора с Митко АЙТИ просто затвърдих мнението си,че изобщо няма идея ако спечели парите  какво да ги прави.Той не  прави разлика между печалба,оборот,активи.И това,че неговите приятели вече нямало да работят за 1000 лв,ако той имал такъв бизнес....Пълна глупост.Приятелите са си приятели,ако имат качества в определена сфера и заслужават съответно заплащане окей.Но само поради факта,че са ти приятели да ги вземеш на работа и да им плащаш заплата е тъпо,тъпо,тъпо.

Напълно подкрепям.
Според мен въпросът на Дана беше свързан с това, че 50% дават за 1 стая и също толкова за цял дом за деца, а не толкова, че ще дадат много пари за Веселка.
Да не говорим, че гостите дават пари  лично за Веселка, които едва ли ще влязат в общата сума.

Станислав и Красимир изобщо не разбраха какво им говори Димитър, чуваха само цифри. Направи ми впечатление и лицето на Димитър 1.

# 703
Какво има да пита Дана, след като се разбраха половината от сумата за Веселка, а другата половина за дом за сираци. Прави се на дръж ми шапката, как пък не знае колко е Х:2? Направи го нарочно. Хубаво, че Маргото не й се върза, а тушира нещата. Много ниско ниво показа Дана.

# 704
А защо да не пита?При положение,че не е била съгласна,както казвате?Защо да няма право да пита?Аз не я харесвам като цяло,но смятам,че трябва да се пита.Това няма да спре изпълнението на решението.

Общи условия

Активация на акаунт