Пари или оргазми

• 15 767
  • 478
  •   1
Отговори
# 135
Да бе, ама ако мадамата много бачка или не е в настроение, тоя екземпляр да не тръгне да обслужва други нуждаещи се...

# 136
Еми много ясно, затова ще е по-скоро любовник срещу заплащане.

# 137
Сирен, по-скоро логиката ми е, че с времето пари могат и да се изкарат (все пак не е зададено, че е тъп, освен, че е беден), ама да започне да ми докарва оргазми с времето, едва ли.

Всъщност се замислих, че това е от основните драми на тийн годините - разум или чувства Simple Smile

# 138
Абе аз не се съмнявам, че има хора-сухари, при които парите не носят кой знае какъв кеф. Та въпросът е дали е перспективен или опаричен към момента. Щото ако е опаричен в момента, но е депресар, това може да се промени, да. Или ако е "имотно момче", ма смотано та смотано.

Освен това от едно ниво нагоре парите не носят повече щастие - веднъж като почнат да стигат, след това голямото количество не е ключово. Та пита се тоя с оргазмите на какво ниво е - да стигат парите, или под екзистенц минимума.

# 139
  • Linz
Абе така е, ама нали знаете, че когато бедността влезе през вратата, от къде излита любовта...
Секса и оргазмите нито ще ни нахранят децата, нито ще ги облекат, нито жилище ще осигурят, нито на почивка ще ни заведат.
В момента, в който почувствам, че живея в мизерия, че цялата или по-голяма част от финансовата тежест пада върху мен и трябва да си правя сметката за елементарни неща, само ще ми е до секс...
Просто няма как да имам финансови проблеми, да трябва аз да издържам мъж и да имам желание за секс с него...изпаравя ми се на момента.
Каква финансови проблеми, Пепи пита за богат мъж. И няма деца в уравнението (не е пораснал толкова), темата е ограничена до секса.

# 140
Абе така е, ама нали знаете, че когато бедността влезе през вратата, от къде излита любовта...
Секса и оргазмите нито ще ни нахранят децата, нито ще ги облекат, нито жилище ще осигурят, нито на почивка ще ни заведат.
В момента, в който почувствам, че живея в мизерия, че цялата или по-голяма част от финансовата тежест пада върху мен и трябва да си правя сметката за елементарни неща, само ще ми е до секс...
Просто няма как да имам финансови проблеми, да трябва аз да издържам мъж и да имам желание за секс с него...изпаравя ми се на момента.
Каква финансови проблеми, Пепи пита за богат мъж. И няма деца в уравнението (не е пораснал толкова), темата е ограничена до секса.

Е, аз отговарям за себе си. Ако бях на 17 може би щях да избера секса, но сега вече не ми е приоритет номер 1, щото в моето уравнение има дете и съм осъзнала колко са важни парите. Нали иска откровени отговори Simple Smile

# 141
Та въпросът е дали е перспективен или опаричен към момента.

Това не го знаем, та, разсъждаваме общо Simple Smile

Навремето, като си избирах мъж го взех по оргазми и по смях. Да не слуша дяволът, но достатъчно години по-късно, не съжалявам. Пък и пари взе да докарва, та, не се оплаквам.

Но, още тогава, така си го търсех - в смях и радост лесно се живее, Кинтите, независимо от количеството, щастие не носят. Между другото, парите носят щастие, само, ако не достигат и ги получиш. Иначе, значение нула. дали са шест или девет нулите, знаеш за Джобс.

Не е като да не съм имала гаджета с кинти. Обаче жената трудно се заявява в такива изначални условия. Балансът пада жертва рано и после драма. Мъжът си взима украса, домакиня или родилка. Мъжете трудно изграждат партньорства с неравностойни. Природа, нема много за подскачане насреща. Говоря за устойчиви и перспективни връзки, в тях началният капитал не играе. И изобщо материалното, ако доминира за основа, после става много трудно, особено за жените. дето са предпочели парите.

# 142
  • Linz
Така е. Само бедните мислят, че парите носят щастие. Но оргазмите носят, ако са с правилния човек.

# 143
Така е. Само бедните мислят, че парите носят щастие. Но оргазмите носят, ако са с правилния човек.

Извинявай, но това е доста далеч от действителността. Къде си виждала безпаричен щастлив човек? В днешно време говоря?
Парите осигуряват по-високо качество на живот, а липсата им гарантира проблеми и скапани отношения.

# 144
  • Sofia
Наблюдавайки хората около мен – колкото по-заможен е даден човек, толкова по-алчен и фиксиран в парите е. Така че съвсем не бих казала, че богатите са заблудени, че парите не им дават нищо.

# 145

Извинявай, но това е доста далеч от действителността. Къде си виждала безпаричен щастлив човек? В днешно време говоря?
Парите осигуряват по-високо качество на живот, а липсата им гарантира проблеми и скапани отношения.
А, има ги. Просто са с различна ценностна система. Не казвам, че го одобрявам, просто е факт. Лошо е, като в двойката има различни ценностни системи.

# 146
Парите не купуват щастие. Купуват главно имоти. Ако са достатъчно, в имота и около него ти е хубавко. А от това доста често човек става щастлив.

# 147
Парите не купуват щастие. Купуват главно имоти. Ако са достатъчно, в имота и около него ти е хубавко. А от това доста често човек става щастлив.
Ако имотът е на твое име. Иначе пак ти е хубавко, но малко като на гости или на хубав хотел. Всеки момент може да ти кажат, че не си собственикът. От това хубавото преживяване олеква.

# 148
Е виж сега, ако имотът е подарен, на принципа "мезонет за държанки", е друго. Или плеймейтките, дето Хю Хефнър даже им взимал евтинджос матраци и чаршафи, като в общежитие, и имали строг режим да не хабят вода.

Но това са един друг вид отношения. Както казах, ако човекът е с пари, но ги ползва токсично, въпрос на акъл е да бягаш.

# 149
  • Linz

В една от най-бедните нации- Индия, живеят най-щастливите хора. А в най-богатите са най-много самоубийствата.
Нещастието е свързано със съвсем други липси.

Общи условия

Активация на акаунт