Пари или оргазми

• 15 570
  • 478
  •   1
Отговори
# 390
Толкова сте сладки. От мен да го знаете - оргазмите са най-хубави, когато наоколо има бутилка шампанско, стриди и задължително омари.
Мразя и трите.
Предпочитам пържоли, картофки и торта.
Никак не ми пречат на оргазмите.

# 391
  • Варна
Миличка, колко точно ще ти напълнят стомаха дузина стриди? И две чаши шампанско?

# 392
  • Варна
Толкова сте сладки. От мен да го знаете - оргазмите са най-хубави, когато наоколо има бутилка шампанско, стриди и задължително омари.
Мразя и трите.
Предпочитам пържоли, картофки и торта.
Никак не ми пречат на оргазмите.

Предполагам и бира?

# 393
Преглъщането на дузина стриди могат да убият либидото ми за около десетилетие напред. Относно стридите съм гига-плебс и простакеса и от мен имат едно голямо NOPE!

# 394
Тука сте все от Голямото Добрутро.

Опитвали сте стриди, дори сте решили, че не ви харесват. Аз на Черноморски мидички, така, скромничко си карам.

# 395
  • Sofia
Откога стридите са резервирани само за хайлайфа? newsm78 Съвсем нормална храна са си, макар да не съм им чак такъв фен.

# 396
  • Варна
Преглъщането на дузина стриди могат да убият либидото ми за около десетилетие напред. Относно стридите съм гига-плебс и простакеса и от мен имат едно голямо NOPE!
Забрави да добавиш, че и La Perla е тъп китайски полиестер.

# 397
Това е едно от нещата, които не бих опитала, пък нека съм проста. Да преглътнеш живо нещо ми стои малко като от наръчника на ЦРУ за разпит и пречупване на волята.

Богиньо, ма сега ти ли ще показваш гащи? Твоите са плетени от грива на еднорог, нали?

# 398
  • Варна
Откога стридите са резервирани само за хайлайфа? newsm78 Съвсем нормална храна са си, макар да не съм им чак такъв фен.
Именно. Някои си падат по попара, други по хайвер.

# 399
Аз обичам Стела Артоа. Има следи от продуктово позициониране.

# 400
  • Варна
Не, моля ви се, не се чувствайте длъжни да правите неща, които не са ви присъщи. Това е убийство за либидото.

# 401
  • Пловдив
Аз искам пица с газирана вода вместо стриди с шампанско. И съм си плебс по принцип, хич даже не правя уговорка, че, видите ли, е само по отношение на стридите.
Към Сирената: само не разбрах кой трябва да е изял стридите, за да убият либидото ти - ти, зорлем, или любовникът?

# 402
  • Sofia
А, сега, де... Аз, като най-много от всичко на света обичам пица и шампанско (поотделно, разбира се), в коя социална прослойка се позиционирам? Laughing

# 403
Не знам, стридите са ми в зоната на забранения садомазохизъм, както и да го погледнеш.

# 404

Откакто ги няма в магазините и суперите, от които аз пазарувам. Поне аз не съм виждала. Черен хайвер има тук-там, но не го понасям.

Именно. Някои си падат по попара, други по хайвер.
Ужас! Кой не мрази попара. Моята беше с гаден липов чай, който не пипвам от дребните си годинки.

Общи условия

Активация на акаунт