Нуждая се от ...

• 132 503
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Mediterraneo
От малко повече прозрачност относно ново начинание. Има доста неясноти, а времето минава.

# 1 936
Рошличка, пожелавам ти го от все сърце. Да бъде!

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 20:07 от Yellow flower 12

# 1 937
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Нуждая се от някакъв цялостен рестарт. Искам да легна на една маса и някой да ми ресетне мозъка.
Натрупаха ми се ПАК един куп гадости.
Чувствам се ужасно.
Искам малко светлинка в тунела...

# 1 938
  • София
И аз съм така. Проблем след проблем след проблем.
Искам някой да спре кранчето на проблемите!

# 1 939
  • France
Нов човек, за когото да бъда любима, той да е мой любим, и да можем да бъдем заедно, да сме семейство, в смисъла, който аз влагам в думата.
Пожелавам ти го Hug

# 1 940
  • Countryside
Казват, че е най-тъмно преди зазоряване, така че Цвете, Рокстар искрено ви пожелавам в най-скоро време да се оправят при вас нещата! Hug

Рошличка и на теб успех ти желая на любовния фронт Kissing Heart

От култура и разбиране у хората за другите се нуждая...просто да не правят, това, което не искат да им се случва на тях.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 23:16 от Г-жа Букет

# 1 941
Най-накрая стабилна работа мамка му ... Все нещо се обърква, а на тези години трябва да е стабилно вече.

# 1 942
  • при моите деца .....
Да хвана гората....
Краят на срока.... ми разказва играта 🤣

# 1 943
Повече сила да преживявам фактът, че отново не ми звъннаха обратно след поредното интервю... (пак за работа говоря). Краят на седмицата дойде, но ... няколко дни го бях надула този телефон до край, за да не изтърва обаждането. Еми продължавам напред, но малко "боли отвътре".

Общи условия

Активация на акаунт