Диета за две седмици

• 3 149
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Ясно, но това сигурно се случва при пълно изключване на вх за дълго време. В тази диета все пак има някакви вх, вчера например цял ден на картофи.
 Обаче главоболието си го имам, крампи някакви също, но те мисля са от ПМС. Друг страничен ефект мисля, че е безсъние. Събуждам се към 3-4 и не мога да заспя, много ми къркорят червата нещо...
Но е факт, че се отслабва. 2 кг си отидоха за три дена.

# 46
Добро утро Simple Smile

Отчет за днес - 55,2 кг. /-500 гр. от вчера/ - общо 1,9 кг. за два дни. Доволна съм. Минуса си беше добре, макар че сгреших малко /хапнах няколко парчета много солен, пържен бекон/. Ако не бях прегрешила минуса щеше да е по-голям, ама нищо. Днес - ден за риба.

# 47
Браво, Лейди, супер резултат!
Аз днес минус нямам, хем си бях стриктна, въпреки главоболието ядох пържолите без сол, пих доста вода, вечерях рано, ноо минус няма. Нищо, продължавам напред, днес и аз на риба.

# 48
Здравейте пак. Да не се отказахте?
Аз минавам за дневния отчет след вчерашния втори рибен ден с прегрешение чаша бяло вино - 54,1 кг /- 400 гр/ и общо свалени за 4 дни точно 3 кг.

# 49
Не съм се отказала, продължавам, стриктна съм, но нямам минуси. Закотвих на 65 и не мърдам.
Днес ми е ден 7 и досега съм само минус 2 кг. Ще продължа днес на пиле, вчера си изкарах на яйца.

Лейди невероятен резултат, хем имаш малко за сваляне, браво!
Аз ще изкарам 10 дена, иска ми се още едно кило поне да махна, ще видим...

# 50
  • Пловдив
Момичета, има тема за водене на дневник по отслабването, препоръчвам ви да пишете там. Не е нужно да има няколко спамо - чат отчетни теми.

Ще помоля още веднъж да преминете за споделяне в "Дневника"!

https://old.bg-mamma.com/?topic=1156971;topicrefid=19

Общи условия

Активация на акаунт