Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 918 019
  • 2 912
  •   2
Отговори
# 540
Ето: http://www.bda.bg/bdias/285d.pdf

Само дано да имаш Акробат рийдър.

# 541
..колко време след започване на приема се появява подобрение, ако причината е алергичен ринит....
Специално на мен ми действа за 10-20 минути.Но за няколко часа най-много би трябвало да се усети ефекта му.

# 542
Благодаря на ХиТкО,да успях да прочета информацията.

# 543
Дидке поздрави на градЪТ !

# 544
  • В средата на времето
Ходихме на лекар. Бронхиолит. Изписа Вентолин за кашлицата и АБ, но за сега ще изчакам с даването на АБ. Чета тук във форума обаче , че Вентолина винаги се комбинирал с отхрачващи сиропи  newsm78..а на нас педиатъра нищо такова не каза.. ooooh! Трябва ли да купувам и друг сироп или мога да давам само Вентолин?

# 545
Вентолина разширява бронхите.Не е за кашлица.

# 546
  • В средата на времето
Вентолина разширява бронхите.Не е за кашлица.

..т.е да си самоназнача сироп за кашлицата.. Rolling Eyes..а какъв е подходящ за дете на 1 год. и 3 месеца? Кашлицата не е суха..

# 547
ACC Kid, Fluditec 2% , но не го давайте повече от 2-3 дена.Освен това се консултирайте с лекаря по някакъв начин, да не би нарочно да не ви е изписал сироп.

# 548
  • Пловдив
Можете ли да ми кажете нещо повече за Ентеросан-Д?
Благодаря предварително

# 549
Изписан ми е антибиотик Клацид.
Мога ли да го заменя с Фромилид /от гледна точка на по-ниската цена/?
Знам, че съставът е един й същ. Освен фирмата производител и цената, друга разлика /главно в ефективността ме интересува/ има ли?

# 550
Няма никаква разлика.

# 551
# 552
Сина ми пие тиоридазин 5мг. , в различни дневни дози- от 1-3т. вече 2,5г. Моля СЕРИОЗЕН коментар за странични ефекти или за привикване към него! Също така приема и мелатонин - привиква ли се към него?

# 553
Първо колко килограма сте и за шизофрения ли го пиете?! Става въпрос за тиоридазина.

# 554
В момента е към 20кг. Ами и аз незнам за какво го пие- няма диагноза като шизофрения, с други проблеми е - хиперактивно поведение, аном. на носоглътка, намален слух и забавено развитие в говора. Понеже като пие ризатарун става много раздразнителен/намалява се прага на дразнене/ и затова му исписаха тиоридазин за общо "успокоение" и на фона на него  да пие разните му стимулант. А иначе мелатонина- за да спи по леко . Има ли привикване към тези лекарства?

Общи условия

Активация на акаунт