Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 873
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте любими мои момичета, не Ви познавам, но усещането е все есно сме приятелки от детството.
Мислех си, че съдбата се подиграва с мен, но като чета какво сте преживели и преживявате се чувствам някак си не ловко.
Аз съм на 42 години с две прекрасни деца момче на 12 и момиче на 9. Момичето ми се роди с проблем, недоразвот очен нерв. Пари.... какво са парите, като няма здраве, да необходими са, но не всичко се лекува с пари.
При малкото ми момиче е нелечимо.
Днес не отидох на ЛЛ, обмислям да отида в Турция.... Наистина не знам какво да правя и не защото се страхува за моя живот, а защото трябва да съм добре, заради децата си. При мен рака е хванат в началото, отидох на поредния профилактичен преглед, който отложих с 2 месеца, защото почина баща ми/Човека на който дължа всичко/, сигурна съм, че рака при мен е от стреса и болстта му  /той е болен от 2013г./
С две думи не съм толкова зле:)

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 20:52 от sil01rumi

# 331
  • В царството на игрите:)
Днес не отидох на ЛЛ, обмислям да отида в Турция.... Наистина не знам какво да правя и не защото се страхува за моя живот, а защото трябва да съм добре, заради децата си. При мен рака е хванат в началото, .....
Ти сериозно ли? Какво очакваш да получиш в Турция? И защо смяташ, че в Турция никой не умира от рак...? При хванат в началото карцином защо просто не си направиш лъчето, не си пиеш хормоните /ако се налага/ и не си живееш живота, за да се радваш на децата си? Защо не отидеш в Турция ,където явно е панацеята, след лъчето, за да видиш дали нещо биха добавили към лечението? И защо, по дяволите, в Турция, след като живеем в Европа?
Извинявай, но наистина не разбирам....ThinkingThinkingThinking

# 332
sil01rumi Аааа... какво говорихме вчера, какво направи ти днес?! Как можа да не отидеш?Не се заблуждавай, че в Турция е нещо по-различно!Имам позната която стартира лечението си там . Не стига , че и взеха луди пари за една седмица, ами и без малко да я уморят. Направи там някакви алергии. Сега се лекува тук и всичко е ок. Стягай се и отивай. Не губи време!

# 333
Добро утро, момичета мили,
Руми, и аз подкрепям горните два поста, пък макар и резки да ти звучат. Грешка. Сигурно се скъсваш да четеш в интернет философствания как не трябва да се прави химия и лъче и подобни неподплътени с нищо теории. Тази липса на цензура в пространството ще побърка хората. Тези умни глави дето разпространяват такива статии, искам да ти кажа, че ако рака стигне до дяхното дупЕ, ще са първите на опашката за стандартни процедури, защото колкото и да е гадно, друго лечение на тоя етап няма.( Ако питаш мен може и да има, но по ред причини не се рови в тази насока) Аз съм привърженичка на алтернативната медицина. Децата ми са на класическа хомеопатия от 15 г. (съжалявам, че за себе си я включих късно) Но дойде ли тази диагноза, единственото доказано лечение е стандартното и тук шега те бива! Тук, щеш не щеш се предаваш в ръцете на онколозите, впрягаш целия си жизнен  потенциал, зарязваш сантименталности, оставяш самосъжалението за по-късно и се втурваш с рогата напред! Имаш късмета да не правиш химия, а само лъче и отлагаш, не виждам защо. Руми, нали казваш, че мислиш за децата си? Искаш те да имат майка, а отлагаш лечение, което намалява риска от връщане на болестта. Сигурно си разбрала, че сега е гадничко, но не е страшно. Разбрала си кога става страшно - когато се върне и не може да се оперира. Имаш шанса да си направиш терапиите без да промениш качеството на живот, няма да я усетиш въобще тази лъчетерапия. За мен в Турция се ходи, ако тук нещата се объркат, като се налага по-специфична операция, като не предлагат тук лечение. Има и такива случаи, но това е далече от твоето положение. Само ще изтръшкаш едни много пари за нещо, което тук ще е безплатно. В Турция лекуват по същите утвърдени международни стандарти като и в България. Там предимството е, че имат добра организация в мощни онкологични болници с концентрация и взаимодействие между хирурзи, химио и лъчетерапевти (което при нас е слаб момент) Там не пестят образни диагностики, че и правят в повече като си плащаш и плюса е, че всичко е добре организирано и се действа бързо. Именно това взаимодействие между отделните звена е голяма слабост при нас, на на теб това не ти трябва сега. Отлагайки процедурите - само се бавиш и то само заради единия страх! Дано направиш най-добрия избор за теб, но паниката не е добър съветник!  🍀❤🍀
Марита, май излизам от не до там хубав в емоц.отношение период. Отивам на пилатес и после на семинар.
Всички ❤

# 334
  • София
Руми, абсолютно подкрепям горните мнения!! Вземи се в ръце и почвай, не отлагай!

Момичета, някой пие ли кефир? Вчера ми дадоха малко гъбки и се зачетох колко е полезен. Далеч съм от мисълта, че лекува рак, по-скоро за общото състояние на организма. Та някой ако пие, да сподели мнение Simple Smile

# 335
Добре момичета, почвам в понеделник Simple Smile в Сити Клиник

# 336
Руми, подкрепям горните мнения. И аз мислех за Турция, защото исках да избегна химиото както всички знаят. Само че имам позната която се лекува там и ми направи услугата да покаже документите ми на нейния онколог, който потвърди назначеното ми лечение.. Смятах че там е по различно, но не е. Единственото което ще ти е различно е че ще си в друга държава, далече от всичко познато ще изръсиш голяма сума пари и това е яко стрес, който мисля че е излишен. Ще ме извините всички, ама нашия квартирант е най-клиширания и лечението за него е ясно. В Турция или др държава се ходи ако тук не знаят какво ти е или пък ако не могат да ти помогнат. Мога да те уверя, че качеството на лечение тук е същото! Аз се уверих, имах същите съмнения наитсина, но вече не.
Аз все още съм си добре, само езика ми е като прогорен. Вчера дръпнах веднъж тревичка..не е за мен това. Явно параноите от нея са ми по силни от параноите от химията Grinning Ако стане много тежко на там може да пробвам онея капки канабиола..май се казваха. Някой пробвал ли е имате ли инфо някакво дали има смисъл да си купувам?
Още не ми пада косата..което е супер. Всеки ден с нея ми е бонус Blush

Добре момичета, почвам в понеделник Simple Smile в Сити Клиник
А така!

# 337
  • Варна
Руми, съвсем нормално е да изпитваш страх, в главата ти да е пълен хаос и да не можеш да вземеш категорично решение, блъскайки се от полюс в полюс. Близките ти какво смятат? Изразяват ли мнение?

Според мен в процеса на лечение водещи да два фактора - да намериш добър специалист, който работи с добра техника. Така рисковете, които те ужасяват и притесняват, ще са сведени до определен минимум. Ако почнеш в Сити, ще има ли прекъсване около празниците? Колко "нагревки" са ти определили?

Хубави почивни дни на всички! 🎄✨

# 338
  • Варна
Руми,браво за взетото правилно решение! Аз съм на вливка в Сити на 17-ти вторник,ако искаш може да се запознаем!

# 339
Браво Руми, отивай в понеделник! Аз съм в Швейцария и подтвърждавам, че лечението тук е същото като в България. Бела е написала правилно какви са разликите само. Самото лечение е идентично👍🏻

Аз имах незабравима нощ! Буквално до зори танцувах в българска дискотека с българска музика. Беше пълно с народ. Яко заредих духовното оцеляване😜😁 И не, мисля, че не съм толкова фригидна🤣

# 340
Маритка, от ден на ден все повече хубавееш! HeartHug
А за духа да не говорим! Все по-силна и целеустремена да си! Heart
Руми, почвай в Сити и не го мисли! Там и в Токуда лъчето е най-добро и щадящо! Забрави Турция, там се ходи за кибер нож и други подобни, които още няма в България!
Много здраве и прегръдки на всички! HeartHug

# 341
  • София
Хехеее, Тонито SmileySmiley Аз казах ли ти, че ще дойде време и ти да ръсиш акъл като останалите Smirk

Маритка, ти си един голям кръгъл пухкав рошав беличък сладур. И да, има си хас с тия цици-мици да си фригидна.

Извън майтапите, пподкрепям всичко казано дотук относно ЛЛ в Турция.

# 342
Детелинке, предпочитам да не съм чак толко кръгъл и пухкав сладур, ама туй-то🤣
Хора, зарязах си колата снощи пред заведението и се прибрахме с такси. Сега ще ходя с влака да си я взема, а главата ми се мота, но ми е едно мнооого щастливо. Определено харесвам, че останах жива😊
Поздрав
https://m.youtube.com/watch?v=fNFzfwLM72c

# 343
Марита, сей белиссима, много добре.  И физически изглед и ментален - блестяща!
Тони, нашата гордост  си ти. Кога пак си на черешата?

# 344
Благодаря ви момичета, вие имате сериозна роля в това да се справям добре до момента, надявам се и на там да задържа този дух през повечето време. На 27.12 съм на 2 рата вливка. Още не й треперя има време Grinning

Общи условия

Активация на акаунт