Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 871
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Маритка
Еее, айде ся, заедно си приказваме, башка се разбираме. Поне 2 кръглости си имаш, макар че аз съвсем трето имах предвид.

# 346
Маритка
Еее, айде ся, заедно си приказваме, башка се разбираме. Поне 2 кръглости си имаш, макар че аз съвсем трето имах предвид.
Е аде де. Бъзикам си се аз🤗

Бела, грацие миле аморе! 😘 Виждаш ли, гаджето от преди пак дойде с нас. Лелеее разчекнахме се по дансинга. Никак даже не съм фригидна, но няма да правя нищо с него. Не случайно не сме заедно. И той е смахнат, но като човек и приятел е чудесен. Та така....

Тони, да не повтарям и аз като папагал, но ето, че става така както ти предрекохме. Хайде давай все в същия дух. Борец си и ти🤗

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 22:24 от marittaa

# 347
Ама как ще си фригидна, от стимула зависи ти казвам 😛
И ако някой смята, че тази сентенция не е по темата - греши. Баш по темата си е какво е качеството на живота след тези атаки от операции, химии и бум на хормони.
Скрит текст:
Някой ще ми каже ли защо продължава депресията при мен? Защо толкова свирепо ме е страх от предстоящия магн. резонанс..та чак нямам желание да ставам от леглото. Не, не мога да си позволя да не е перфектен резултата. Малкото ми стрелче е рожденик днес. Гледа ме с такова доверие и надежда, с такава любов, а аз извръщам поглед с чувство на вина, че може нещо да не е наред с изследването ми и да не оправдая очакванията му за здрава и усмихната майка. Може ли да съм толкова сдухана! От година не беше ме обсебвало това идиотско чувство на самосъжаление. Сигурно защото свикнах да съм в прекрасна форма и не искам, не трябва това да се променя. Размрънках се прекрасно.Сега ще се надигна ще да дам най-доброто от мен да се чувства детето ми щастливо на рождения си ден. [\spoiler]

# 348
  • София
Unabella, 🤗 Купи си Алора- билкови са, но са много добри. Всичко ще е ОК.
Имаме много дупки по пътя си..., но и с това се свиква.
Да ти е живо и здраво детенце! Да има най- хубавия си рожден ден днес!  Kissing Heart

# 349
Здравейте мили момичета.Рядко се включвам, но редовно ви чета.Радвам се на успехите и тъгувам за неволите ви.Искам да споделя нещо с вас и ако някой има такъв проблем и начин за неговото преодоляване да каже.Пия фемара от 4.5 години, винаги съм имала обилно изпотяване, но когато малко нещо се поразбърка здравословно, нещата излизат извън контрол.Имам пиелонефрит и в момента е възпален, пия антибиотик, но изпотяването е нещо страшно, хем главата и гърба мокри, хем треска, а на всичкото отгоре ходилата ледени вечно и много болки от колената нагоре.Едно че изпитвам адско неудобство, второ и здравословно не ми е никак добре.Мисля си че може да се дължи и на фемара, преди няма и месец бях на диспансерни прегледи, уж всичко е наред. Моля ако някой има такъв проблем и е намерил облекчение ще бъда много благодарна.

# 350
  • София
.... Вчера дръпнах веднъж тревичка..не е за мен това. Явно параноите от нея са ми по силни от параноите от химията Grinning Ако стане много тежко на там може да пробвам онея капки канабиола..май се казваха. Някой пробвал ли е имате ли инфо някакво дали има смисъл да си купувам?
Още не ми пада косата..което е супер. Всеки ден с нея ми е бонус Blush

Тони, аз купих CBD масло, честно казано, не виждам някаква промяна от него, може би не се будя чак толкова, защото напоследък не мога да спя добре. Но пък аз като бях на химия си спях прекрасно, не знам как си ти от нея със спането и дали имаш смисъл да купуваш маслото. Между другото, на мен първата химия ми беше най-гадна, втората ми се стори доста по-приемлива /на червената бях/.
Аз взех решение какво да правя, само трябва и с Байчев да го изговоря, но не вярвам да не се съгласи, все пак това е моето тяло - правя биопсия само /отворена, на операционна маса/, изчаквам дългата хистология, не гефрир, и вече като видя резултатите ще решавам - дали да махам всичко и да слагам в същия момент ексапндери.
Не съм готова да легна на масата и да не знам как ще се събудя - това ми е вътрешното усещане.

# 351
Бела честит празник да ти е живо и здраво момченцето.
Стягай се, празнувайте днес после дните ще се извъртят и ще имаш прекрасни резултати. ✊
За лъчето моя съвет е да правите гимнастиката по-често. Аз пиех всеки ден по една чаша сок от моркови и нямах проблеми с кожата, а очаквах големи поразии,защото и слънцето ми се отразява доста зле.
И аз ще ходя на диспансерен преглед тая седмица (Ейнджъл надявам се да успея за 18 ,но детето е болно и още незнам как ще се комбинираме).
Успех на Зори и Тинтири ( и на майчето ти) при манипулациите тази седмица.✊
Тони звучиш добре, готова да ги изтърпиш тия вливки.
Тото как си? Дано са минали страничните ефекти от последната вливка.
Олив дано да са сраствания при теб.
На всички успешна седмица и перфектни резултати.Hug

# 352
Бела, живо и здрава до ти е детенцето! И ти и всички покрай него! За депресията, ако приемаш съвет, освен нещо леко успокоително, бих ти препоръчала да си поставяш цели- дали просто си поставяш срок в който трябва да си здрава( аз например си бях поставила срок, да ги видя абитуриенти моите момчета, обаче сега дигнах целта на " да ги оженя"). Може и по- близки цели да залагаш- например да си платиш почивка, екскурзия ....да си вземеш билети за някое събитие и да се стремиш, до неговите дати да си във възможно най- добрата си форма( и това го правя и самата мисъл, че ми предстои нещо хубаво, ме кара да съм в най- добрата си форма).
 Mitrag, добре разписала се! За Фемара-та, още не мога да кажа нищо, че я пия от вчера и още не съм забелязала странични ефекти, но ще ми е интересно ако и още някой сподели.....да съм подготвена.

# 353
  • София
Аз пак ще се оплаквам. Черната серия няма край при мен 😭 Майка ми припаднала снощи в банята. Това е притеснително, защото на нея не й се случва. Примерно сестра ми често припада, защото й пада кръвното. Но друго е по-притеснителното. Явно се е ударила отзад яко, защото я боли опашката и кърви. Приеха я в Пирогов и ще правят колоноскопия. Дано не е нещо сериозно. Просто нямам думи

# 354
Тинтири, прегръщам те силно! От сърце ви желая и при теб и при майчето ти всичко да се нареди! Като те прочетох и... Всякакво оплакване ми се изпари. Как съм живяла досега да се ядосвам за глупости, да си хабя нервите, да не се радвам на живота, а да си прекарвам времето, опитвайки се да огрея навсякъде...

# 355
Леле Тинтири наистина какво става при вас, що за черна серия е пък това. Дано да няма последици от удара.

Преди повече от 10 години свако ми беше поднал в банята и си беше ударил челото .  Изникна му цицина като от анимационните филми поне 10 сантиметра стърчеше и ходи така няколко месеца.

# 356
Тинти, гуш  ooooh! Пожелавам ти много кураж и сила, за да преминеш и през това. И бъди сигурна, няма да е все така- скоро ще започнат и хубави неща да ти се случват! От цялото си сърце и душа ти го пожелавам!

# 357
Тинтири, и от мен подкрепа и силна прегръдка.
Благодаря ви.
Люба, много е ценно това дето казваш и го правя принципно.

# 358
  • София
Бела,да ти е живо и здраво детенцето ,а ти да му се радваш още дълги години!

Тинтири,дано няма нищо притеснително и падането са е от кръвно,подхлъзване или нещо безобидно.Защо пък колоноскопия,по-скоро ЯМР на глава.

И мен нещо ми е криво тия дни.Днес трябваше да ходя на един РД,които отдавна чаках,а ми е зле цял ден и не отидох.Нещо май се разболявам,защото всичко ме боли. Главата ми тежи,ушите ми глъхнат,все едно съм високо в планината,а вчера ми се схващаше и челюста .Сега ако пропусна и хистероскопията във вторник ,нямам думи.
 Януари и аз май ще ходя за една колоноскопия,болката ниско в ляво не спира от месец вече.
 По принцип съм толкова позитивно настроена към всичко,не мислех изобщо за лоши неща,не съм си представяла метастази и т.н.,но напоследък все нещо изниква и е трудно да остане човек хладнокръвен.То не е глава,очи,черво,полипи, камъни.Не знам как да уцеля златната среда ,така че хем да не  се поддавам на паниката и да ходя на всевъзможни изследвания,хем да не неглижирам прекалено нещата и да изпусна нещо .

# 359
  • София /Абсурдистан
Бела, живо и здраво да ти е детето, в нашата зодия лоши хора няма Simple Smile
Относно Фемара- та- аз щях да умра от болки в ставите и костите и я спрях. То не се траеше, направо мозъка ми ще щеше да се пръсне от болки.
Тинти, стискам палци всичко да е наред!
За депресиите - лек антидепресант върши работа, психичното състояние също е много важно. Може да го назначи невролог или психиатър. Ако ползвате продуктите на Аквасорс, Афа на капсули има и антидеперсивен ефект, пие се по една капсулка сутрин и вечер.

Общи условия

Активация на акаунт