Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 526
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Днес имам годишнина. Точно преди година на 1ви януари започна моята одисея с квартиранта. Мамка му, дано не се връща никога повече при никой!

# 631
  • София
Честита нова година ,мили мои!Да сте живи и здрави !Поздравявам ви с думите на едно 11 годишно дете :  "Не е важно само да оцеляваме, мамо. Защото не е важно само да знаем, че сме живи.  Важното е да се чувстваме живи през цялото време."
 Защото животът все ни поднася кофти, много кофти моменти понякога. Трябва да  избираме да се чувстваме живи, да усещаме живота през цялото време, не като даденост за векове, а като много кратко и безценно преживяване, каквото и да е то.
 За много години!Живейте,мечтайте, наслаждавайте се !

# 632
Зори прекрасно го е казала - Нека 2020 г. донесе на всички Здраве, а ние ценим даденато ни и влагаме живот във всичко изживяно!
И Любов в сърцата ще добавя, светът е друг, поглеждан с Любов.

# 633
Честита Нова година Simple Smile да сме здрави и живи и щастливи и да посрещнем още много много нови години!

А, мен Фемара-та ме събори на легло. Не можех да ставам сама и не можех да ходя, такива болки. Спрях я и сега нищо.
Лейди, ти си моята гордост Simple Smile много се измъчи, но победи рака.
Като пишеш такива неща за опита ти с лекарства е важно да напишеш и, че ти си специален случай, че си алергична към повечето лекарства, че твоя рак е възпалителен и че имаш и други тежки проблеми. Може някой да се откаже да взима лекарствата, които са му предписани, като те чете. Страничните ефекти не са страшни и нетърпими обикновено. Най-сериозният ни проблем е менопаузата със всичките ѝ хубавини Grinning
За болките "в костите"... Взимайте витамин Д, колаген, движете се. Аз като изстина или се преуморя 3-4 пъти годишно и ме заболи кръста или ставите пия една седмица мовалис и един месец Милгама. Минава ми. Остеопения ми намериха преди 6+ години и още си е остеопения, не е остеопороза, не е толкова страшно, колкото ни плашат лекарите. То всички над 40 години имаме остеопения и страховитите "дегенеративни промени".... това да ни е проблема....

# 634
Честита да е Новата ни година, момичета! Пожелавам си да имаме здраве и време за всичко, което ни прави щастливи! Много ми се иска през тази година да бъда по-мъдра, по-спокойна, по-радваща се, че съм тук и сега.      По-даваща и по-малко вглеждаща се в дреболиите. По-спонтанна и не толкова организирана за ежедневните неща.

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 11:02 от Анонимен

# 635
  • София /Абсурдистан
Честита нова година, момичета! Здрави да сме, останалото ще купим.
Аз новогодишно съм пак на инжекции Дексаметазон. Та добре започва годината Simple Smile
Не знам защо така ми се размножи поста. Моля модераторите да изтрият излишното.

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 11:27 от The Iron Lady

# 636
  • София
Честита Нова Година! Пожелавам ви да сте здрави, всичко друго е постижимо!

# 637
За много години! Нека 2020 да е много здрава, щастлива и щедра на позитивни преживявания!💋❤

# 638
  • Варна
Нова Година - Нов Късмет! Gift Heart

Изтървах ви дискусията милички, с други дела бях заета, но успях да понаваксам и ви изчетох. Съжалявам много за поредните нови попълнения в редиците ни, съжалявам за непредвидени усложнения при по-"опитните" в тая тема.... няма как Sad колкото и да държим главата горе и в светлите идващи дни да вярваме в такава тема всичко да е аромат на рози и зюмбюл... химера е... Grinning И все пак възхищавам ви се, момичета. Наистина борбени сте, за съжаление все по-младички и младички постъпления в редиците виждам... стегна ме за гърлото едва ли не встъпващия пост на Мария, която освен за рачо-осмокрачо е ДЛЪЖНА да се погрижи и за една 4-годишна дъщеричка, което е нейното щастие... нейното бъдеще. Дръж юздете, дръж фронта, посестримо! Ще го преборим тоя ми ти рачец! Нито сме малко като численост, нито сме слаби като отделни единички Stuck Out Tongue

А аз между другото се отплеснах и съвсееееееем забравих защо в темата реших да пиша след такова едно дъъъъълго отсъствие.... ами причините да се намърдам в темичката и с незнам си колко редове да ви досадя са доста - да ви се изфукам... ей така едно хубаво да ви накарам да ми завиждате, да мечтаете, да споделяте силните си моменти, също и слабите такива, но не пораженчески приети... Мечтая и желая също така постоянно да споделям с вас, мили дами мигове като вчерашния - най, най-малкото парченце от баницата с късмети си пожелах.... (рекох си: Нека има за малките шомпулчета баница да ядат, аз и с един залък ще се заситя Grinning ) и познайте какво ми се падна....?! ЗДРАВЕ!!! Скоро не бях пускала сълзички, идиотка съм си аз от класа, цигански плесник може да ми завъртиш, така че сопола да ми се замърти около врата, ръка да ми извиеш, коса да оскубеш и купища още болезнени неща, но не гъквам, не хленча, не плача, само стискам зъби и търпя. От Новогодишната Баница обаче като видях, че чи се падна ЗДРАВЕ не издържах емоционално и наистина се разревах като малко келешче. Желая да го споделя с вас този късмет, мили мои приятелки. Ето на! Най-мъничкото парченце си нарочих, а най-голямото богатство се е криело там - Здравето.

# 639
  • София
И на мен се падна здравето! Дано, дано! За всички ни това е най-важното, нищо друго няма значение.

# 640
  • София /Абсурдистан
Като стана дума за коледни късмети - падна ми се, че неприятностите вече са зад мен и през годината ще имам късмет във всичко Simple Smile Сега остава и да се случи и супер!  Така де, и на Марко Тотев му се полага малко късметец пък! Simple Smile

# 641
  • Plovdiv, Bulgaria
Успешна да е личната Нова година на всички виртуални приятелки тук, пълна със здраве, пътешествия и вдъхновение!  Heart Decoration

# 642
На мен пък ми се падна бебе. Но аз си го тълкувам, че нещо пак ще роди главата ми, нещо ново 😁Може и глупост някоя, стига да не прави никой недоволен.
Успяхте ли да се забавлявате? При нас се получи купона, още в 21.30 се почна, танци, песни и смях. Доволна съм.
Но пак спя лошо напоследък, цялата отпуска съм така - малко и накъсан сън и пак се появиха малко топли вълни, рядко, но ги има, което ме навежда на мисълта за хормонално включване пак. И вече усещам натрупана умора от малкото сън, а в петък се връщам в ежедневието.

# 643
  • София
Ние направихме 12-часов маратон. Пиене, ядене и танци до 7.30 сутринта. Силно се надявам на дребното да му се приспи по-рано тая вечер 😆

# 644
  • Варна
Да е здрава и добра за всички 2020 година!
Аз тръпна в очакване на 3-ти. Тогава влизам за първото в живота ми доброзорно тровене на тялото ми. Не спирам да мисля за ефектите от него - "лечебни", очаквани и неочаквани. Тресе ме страх пред неизвестните. Казах, че перука няма да си сложа на главата. И си накупих шапки.  
Имам насрочен скенер за 3-ти, на тазова област. За целта, утре вечер, трябва да изпия половин ампула квобешетам в 1 литър вода. Дано не ми се догади още с таз ампула... че то само от мисълта за нея и ми се подвига. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт