Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 500
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Чудесно,Бела!Нека всички чуваме само добри новини!

# 481
  • София
Бела, и аз много се радвам, че се успокои и ще имаш едни спокойно празници!
А на мен гаджето (вече мисля, че мога да го наричам бивше) ми влезе в къщата днес😭
Значи на мъжете ще ти върви следващата години Simple Smile

# 482
Бела, и аз много се радвам, че се успокои и ще имаш едни спокойно празници!
А на мен гаджето (вече мисля, че мога да го наричам бивше) ми влезе в къщата днес😭
Значи на мъжете ще ти върви следващата години Simple Smile
Ама на нервиращи ме и тормозещи ме мъже😭

# 483
  • София
Не пишете, нещо! Надявам се всички да сте добре и да ви е завъртяла предпразничната треска Simple Smile

Аз съм се заела да чистя основно баните и кухнята. Голяма гадост! Sad

# 484
Скучая вкъщи и прерових форума. Същата работа като теб, Тинти, но не баните, а килерите 😣с досада оправям.
Как сте, момичета?
Тони, мила, пиши чат пат на къде те вее вятъра. Още периоди на сдухване ще има, но ти показа, че можеш да се измъкваш перфектно. Прегръщам те.

# 485
Здравейте и от мен. Аз съм добре(имам предвид с дъските на главата😆).
Мислех днес да украсим с детето елхата,но през нощта ме сюрпризира с повръщане и вече съм супер неадекватна. Та евентуално утре ще е. И други планове се провалиха покрай това. За сметка на това баща му си изкара коледното парти цял уикенд.
Да се оплача че нямам и подарък за детето. Тази година нещо не можа и той да измисли . А откакто мисля какво да му вземем осъзнах, че най-неизползваните и боклучави неща са точно коледните ни подаръци без значение дали са били наша хрумка или негово желание. Той е на 6 ако някой може да даде идея ще съм много благодарна.

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 14:57 от REN!

# 486
Здравейте. Добре съм, вчера изтрещях взех ножицата и се офъках до кожа почти..сложих си шапка поревах метейки косата си и ми мина. Даже като се къпах оцених как усещам водата, много е яко! Кога друг път ще бъда с гола глава Grinning ще се насладя. Майната му коса расте! Приличам на детенце толко ми е малка главата Grinning Нямам коледно настроение и вече ме друса напрежението за втората вливка.. Не искам пак да ми е гадно, ама тва е. Надявам се да е така както беше първата, че не беше па чак толко страшно.
Весели празници момичета!

# 487
Тони, само така.......смело и оптимистично! Като я няма косата, ще оцениш какви хубави и изразителни очи имаш. А и както ти писах- с хубав шал или тюрбан, можеш да си много елегантна и забелязваща се. Аз си бях накупила и големи обици и така се кипрех.....и обирах овациите, та определено по- леко понесох липсата на коса. Иначе и  сега, като тръгна да расте, все повече оценявам преимуществата на късата, такава- одеве се боядисах сама и то с 1/3-та от боята......а по- рано- две опаковки, пък фризьор или помощник и докато я изплакна банята ставаше цялата в боя....а сега- бързо, лесно, чисто....Е, само дето всеки път резултата е различен- тоя път трябваше да е металическо лилаво, то стана някакво бургундско......ама се надявам, че ще изсветлее...
Аз, вчера се бях разчистила, ама като гледам, вече не личи много, много.....и останалата част от фемилито се е отдала на активна почивка, па си рекох: "аз ли съм най- голямата балама?!?"....па си полегнах с лаптопа.....Утре, съм на работа, ама във вторник ще ги строявам да оправим кочинката дружно( или аз ще готвя, те ще чистят, ама трябва да има равноправие  Mr. Green)

# 488
  • София /Абсурдистан
Аз реших да мързелувам. Избрах си сама коледния подарък - неприлично голямо количество книжки и сега си лежа и  чета. Имам за доста време напред.Като ми омръзне, ще взема гоблена. И гоблени много нови комплектовки ми подариха.  Утре помощницата ми ще идва да изчисти цялото жилище. Даже няма и да готвя- ще взема готово меню от хубав ресторант. То не че съм дръпнала нещо де, ама спряха инжекциите и изпаднах в криза - болката в гръбнака е нетърпима и спира само когато съм в определена позиция на дивана, подпряна на нам си колко възглавници. Та така, затова се мърдосвам, да не помислите, че съм ударила някой джакпот Simple Smile А дано де, ама...

# 489
Лейди, от сърце ти пожелавам и джакпот-а да удариш и  болките да си заминават...Иначе, после пак ти пожелавам да си лежиш с книжка, ама да е за удоволствие, не по принуда  Praynig

# 490
Здравейте! За съжаление и за огромен мой ужас се присъединявам към Вас! Казвам се Мария, наскоро навърших 32, имам прекрасна дъщеричка на почти 4 години и съм диагностицирана с рак на гърдата. За огромно мое съжаление - преди 6 месеца едно медицинско "светило" в Стара Загора ме заблуди, че съм здрава и сега вече явно съм в напреднал стадий, щом в Онкото в София искат да мина предоперативна химиотерапия и едва тогава операция. За сега знам само, че е инвазивен дуктален карцином, който за съжаление не е само един, а цяло огнище и че имам засегнат един лимфен възел, хормоно отрицателен, хер позитивен. Не мога да погледна детето си без да избухна в плач, ужасно е.. Сега предстои да избера в коя болница да провеждам химиотерапията и да се моля на Бог да ми помогне...

# 491
  • София /Абсурдистан
Лейди, от сърце ти пожелавам и джакпот-а да удариш и  болките да си заминават...Иначе, после пак ти пожелавам да си лежиш с книжка, ама да е за удоволствие, не по принуда  Praynig
От твоите уста, в Божиите уши, както се казва!
Здравей Мария! Не се шашкай, аз съм със същата диагноза. Предоперативна химия се прави, за да се свие всичко максимално и да не те режат много. При мен предоперативната химия изчисти всичко и не се наложи следоперативна такава. Така че - дишай! Ще се оправиш, споко. Тук всички сме така.

# 492
  • assenovgrad
Здравей, Maри87! Не казвам добре дошла, защото никой не идва тук от добро! Но тук ще намериш дружки по съдба, които ще ти дадат много сили, кураж, на чието рамо можеш да поплачеш, ако имаш нужда или да се повеселиш! За съжаление, често някои “светила” пропускат да видят очевидното. Поплачи си, когато ти се плаче, но сега е време да почетеш за рака на гърдата, да научиш какъв е пътят, който ти предстои, за да не позволиш на страха да те обземе. Прегръщам те силно! ❤❤❤🍀🍀🍀

# 493
Мария, здравей и от мен,
Съжалявам, че си тук. Рака на гърдата добре се повлиява от химията, стопява се буквално. Защо не почетеш темата назад, докато ти просветне да видиш, че не е чаак толкова страшно...Докато си събереш мислите (това няма да стане скоро) и се ориентираш. Сега е най-трудно и шокиращо, но скоро ще видиш светлинката. Питай каквото те интересува конкретно! Много кураж ти желая!

# 494
Мария, ако имаш нужда от подкрепа и разбиране- на правилното място си. Аз( а и Голямата Питанка) сме правили химиотерапия в Пловдив( на различни места), та ако решиш- питай, ще помагаме.Аз, също кто теб- при редовно ходене на лекар, се оказах с доста голям рак и се наложи и предоперативна химия....,но ето- година по-късно съм жива и здрава. Кураж моми че! И това ще мине!

Общи условия

Активация на акаунт