Майски бръмбарчета 2020 - Тема 3

• 39 052
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Сара,всичко ще бъде наред!
Сега трябва да си спокойна и да си почиваш!
Стискам палци всичко да отмине бързо и да се приберете у дома!

# 121
  • Страната на чудесата
Сара, бързо оздравяване! Важното е да се чувстваш добре и бебчето ти също, а и така ще те наблюдават докторите и ще ти е по-спокойно!

# 122
  • Бургас
Сара, не е приятно лежането по болници, но пък е понякога се налага. Дано скоро те изпишат и да не влизаш повече до раждането!
Charming_11, с нетърпение те чакам да се включиш след прегледа днес! Simple Smile

# 123
Здравейте! Връщам се от прегледа и съм много щастлива. Според доктора всичко е супер с бебенцето. 100% госпожичка. Според мъжа ми прилича на мен Grinning
442 грама е вече, 26 см. Сега гледам диска, а тя ритка Simple Smile
Той също, както и моя доктор каза, че стяганията ми не са контракции, защото щяло да си проличи на шийката,  а тя е супер. Simple Smile

# 124
  • Бургас
Ехаааа, Charming_11, много се радвам! Simple Smile
Хубаво ли се вижда лицето на бебето? Доволна ли си от доктора?
Че малко се притеснявах да не останеш разочарована, пък аз ти го препоръчах.

# 125
Да, много съм доволна. Личи си, че е много добър. Единствено е по-обран откъм емоции, но това не е важно.
За личицето, да в профил много хубаво се вижда физиономийката му на бебето. Брадичка, устичка, носленце, очички

# 126
  • Бургас
Много се радвам! Вече нямам търпение и аз да отида утре. Blush
За Троянчев - да обран е, не се усмихва и не любезничи, но и за мен това не е проблем. Важно ми беше, че ни показваше и обясняваше всичко.

# 127
За Троянчев някои казват, че плашел излишно. Според мен просто казва реално всичко, което вижда и хубаво и не толкова хубаво, без да спести нищо. Слава богу нищо притеснително не видя и чухме само хубави неща. Чакам с нетърпение утре и ти да се похвалиш с хубави новини. Simple Smile)

# 128
  • Бургас
Ехо, как сте момичета? Голямо затишие в темата.
Мина моя преглед днес. Много е вълнуващо. Госпожицата расте и вече 330 гр и цели 22 см. 😀 Върви си все така седмица напред. Плацентата ми е предна и за това толкова късно започнах да я усещам и то съвсем слабо все още. Всичко е в норми, развива се чудесно. Видяхме личицето, но не можем да определим все още на кого прилича. Май на извънземно! 😁 Следващата ми ФМ ще е в 32 седмица, март месец.
Единственото, което не ми хареса е, че лекаря ми препоръча секцио заради дисковите хернии. Проблемите ми започнаха веднага след второто раждане и беше доста зле положението. Сега се закрепих и много се надявах пак да си родя нормално. Троянчев ми каза, че сама си преценям, защото усложнията може да са големи за мен. Иначе бебето ще се роди, но аз дали ще се изправя на крака след  това... Мъжа ми категочно е за операция и да не рискуваме. Физиотерапевта също ми препоръча секцио. Аз ще си помисля и ще направя още една консултация и с моя лекар. Някак не мога да се примиря с това. Имам достатъчно време де, може и да свикна с мисълта.

# 129
Мария, супер. Влязох специално да проверя дали то е минал прегледа.
Относно секциото- вярно операция е,но си помисли и щом толкова лекари ти го предлагам.
Аз също ще съм секции, поради лазерни корекции на очите и си го знам още от както правих корекциите и не го мисля много, много. Съпругът ми ще си вземе бащинство и поне в началото няма да вдигам друго освен бебето. Аз съм в петък на преглед, не ФМ и вече нямам търпение, а след прегледа и Коледен банкет и почивка чак до 7 януари /6ти си го пуснах заради ФМ/ и поне ще си почина и ходим на гостита. Simple Smile Забавна събота ви пожелавам.
Днес ходих до Кауфланд имаха много хубави боденца с дълъг ръкав с далматинци 100 % памук в синичко и розово. Взех по едно комплетче от двата цвята.

# 130
  • Бургас
Благодаря, Мишле! 😊
И ние ходихме днес до Кауфланд и ги видях бебшките неща, но мъжа ме спря този път. Имаме вече много дрехи за бебето и ще купя само нещо за изписването. Но пък взехме на госпожицата едно шише на Нук от Хиполенд, та не е без подарък. 😁

Мъжа ми ще си вземе цял месец отпуска за раждането, помощ ще имам и аз. Но ме е страх от самата операция. Няма да мога да съм със спинална упойка, само пълна за мен и това също ме притеснява. Абе ще се наглася сигурно с времето, но днес ми стана криво. Имах леки и бързи нормални раждания и пак ми се искаше такова..

# 131
Мария, много се радвам, че с малката всичко е наред. Simple Smile)) Относно секциото според мен не го изживявай така тежко. Винаги съм казвала, че най-важното е майката и бебето да са добре. Понякога след естествено раждане възстановяването е много по-тежко, отколкото при секцио. Аз изобщо даже и не мисля как ще раждам, защото знам, че нищо не зависи от мен. Може и да се навивам 9 месеца за естествено и накрая да се наложи секцио.

# 132
Хей, момичета как сте?
На мен рязко ми прилича коремчето, видимо май не толкова, но панталон с който бях миналата сряда, днес не можех да закопчея на корема / тоест ще мога, но не искам да натиска/ и го оставих за след раждането. Близките, на работа и част от приятелите знаят,други сигурно мислят, че съм напълняла в коремната област.
Майка ми ще дойде с мен на преглед тази седмица, аз на шега и казах, тя пък взе че се развълнува и понеже е единствената о възможност таткото си отстъпи мястото Simple Smile
Приятна предколедна седмица!

# 133
  • Варна
mis.hle, и на мен сякаш повече ми личи от миналата седмица Smile А след Коледните празници не знам какво ще е. Smile

Мария, аз не съм раждала, но и аз като теб изобщо не искам секцио и силно се надявам да не се наложи... Разбирам те напълно. Hug Радвам се, че бебка е наред!

Ние дрехи на бебо още не сме купували, но този уикенд си взех възглавница за бременни и кърмене от промоциите на И за мама. Уикенда имах ниско кръвно и кръста ме болеше. Днес съм пушка. Тези болежки иди ги разбери - един ден съм парцал, друг ден се чувствам перфектно.

# 134
  • Бургас
И на мен ми личи. С килограмите този път съм трагедия.
kaSsisS и аз съм така - има дни в които все едно не съм бремнна и други когато всичко ме боли, уморено ми е. Нормално е за бременността.
mis.hle, вълнуващо е и за майките ни. Моята също идва веднъж с мен през първата бременност.

Тези дни много слаба активност в темата. Бързо влизайте да драснете някой друг ред! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт