Какво значи "Истински мъж"?

• 15 171
  • 557
  •   1
Отговори
# 105
Какво означава "Истинки мъж"... ами каквото и "Здравословна храна"...

# 106
Теresa , това е автора (пирон , жребец ).
Бърза трансформация на профила.
Усетих се аз, ама ей на, никога не е късно да се изложиш😳
Жребче, всичко е точно 👍

# 107
  • Пловдив
Скрит текст:
Какъв сладолед в тая зима, изобщо не е подходящо! Ще трябва после Братан да поднася чайче на участничките, че да ги стопли... Joy
Сладоледът подтиква възпротивителните сили на организма да се задействат и преборят настинката. Аз в най-големите студове бича сладолед и от казармата насам не съм боледувал. Не зная какво е това да се вземат хапчета. Понякога нарочно ходя и с малко по-тънки дрехи в студа, за да подсиля имунната си система. Когато човек набляга на чайове и в студено време ходи дебело опакован с шалове, шапки и прочее, става изключително податлив на разболяване, защото имунната му система не е свикнала да се бори със студа и вирусите. Навсякъде из улиците гледам кашлящи и смъркащи мъже и жени на всякакви възрасти, които не са наясно с това, че от прекомерно пазене всъщност стават уязвими.
 Най-голям ефект има при хапване на сладолед, последвано от попарващ душ. Целта е да се стресира тялото с ниски и високи температури, за да пусне всички възможни сили да пребори причините за настинката или грипа.

Този съвет за сладоледа навремето ми го даде вуйчо ми, който на младини пък в казармата е ял сняг, за да не се разболява или ако вече е бил болен. Оправял се е за отрицателно време. Само е внимавал снегът да не е жълт, защото... Smiley

В скандинавските държави, Русия, Китай и Япония неслучайно е обичай малките деца в детските градини да бъдат разхождани в снега по пелени. Във Финландия е нормална гледка някой да влезе да се понакисне до врата в ледена вода. Дядовците там плуват вечерта при минусови температури и са здрави като бикове.

https://edition.cnn.com/travel/article/ice-swimming-finland/index.html

Скрит текст:
Скрит текст:
Няма по-човешко качество в един мъж от способността му да се влюбва и да обича различни жени.

Това, което обявявявате за най-човешкото качество, означава просто емоционална незрялост. Бебенцето пищи за биберона си, защото му доставя удоволствие. Детето постоянно си иска играчките по същата причина. Порасналият физически, но не и емоционално мъж се държи като дете на панаир - лелее, колко много играчки, искам всичките да ги опитам!  Не сте вие виновни, начинът на живот в днешно време просто фабрикува негодни емоционално и социално личности, защото не се изискват усилия за оцеляването: не трябва да ходиш в гората, за да си осигуриш отоплението през зимата, не трябва да ореш, сееш, жънеш, вършееш, за да си осигуриш хляба за цялата година, и така нататък. Оцеляването днес е сведено до намирането на работа и редовното ходене, а препитанието е готово в магазините, само пари да имаш. И така, нищо не принуждава мъжа, както и жената, да съзряват като личности. Но когато се родят деца, жената ще - не ще, съзрява, и си отглежда децата, със или без мъж, на който да разчита, тоест започва да се държи като социално отговорен човек, докато нерядко мъжът не успява да премине през подобен процес, не успява да стане личност, на която може да се разчита, и продължава да си осигурява удоволствие чрез пишката, както бебето чрез биберона. Е, поне докато простатата не почне да алармира.
Едно голямо Браво за това мнение.
 И аз съм забелязвал немалко мъже, които си остават безотговорни дори и след раждането на децата им.
 Има и майки, които след това оставят бебетата/децата си на своите родители и те продължават да си осещават дискотеките и баровете. Някои често сменят и мъжете. И от двата пола има отговорни и зрели, както и безотговорни и мислещи предимно за себе си. Важното е да ние самите да не допускаме до себе си от тези вторите.
Да бе, затуй ли си го тутила тоя банан, оголен, да покажеш, колко си скромна и как си падаш по отговорни мъже ?
Под профилната картинка ясно съм обозначил, че съм мъж. Също и пиша мненията си в мъжки род. Картинката под профилното име "Здравословна храна" показва жена във видимо добро здраве, държаща здравословна храна - банан. Аз се храня с банани почти всеки ден и освежават, също са и полезни.

Обобщената народопсихология на българският мъж:

Много го е страх да не настине и да не се мине!
Там ти е проблемът - че бързаш да обобщаваш и да вкарваш всички под един знаменател.
 Аз често с удоволствие се движа с разкопчано яке посред зима, не използвам ръкавици, шапки и шалове (напук на почти нула номер прическата ми), а докато други треперят навън от студ, аз хапвам сладолед и си подсилвам имунната система. Живял съм във Финландия години наред и българската зима ми се струва детска игра в сравнение с -30 градуса там и страшните им виелици.
 Парички харча през пръсти и въобще не се замислям кое ми е скъпо или не. Simple Smile Дори напротив - една умерено разсъждаваща жена по-скоро ще ме накара да съм пестелив. Предимството да съм живял в скъпа държава е, че тук дори и надутите цени ми се струват ниски.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 21:39 от Здравословна храна

# 108
Eвала, пич!

# 109

Ще го мотивираш сега жребчо, който преди беше здравословна храна, да се преименува на истински мъж, че да започнат да валят поканите за излизане.

# 110
Мъжът до мен покрива даже и изисквания, които нямам. Simple Smile
Топ три качества - може би: да притежава мъдрост, доброта (съпричастност), физическа сила.

# 111
  • Пловдив
Къде е логиката ти истинският мъж да бъде каквото жена, държаща банан? 😇

# 112
Изключително елементарно!
Каква е здравословната храна за един веган например?  Дали и за всички останали е това?
*Постоянните ти опити за вкараш банана в дискусията са меко казано жалки.

# 113
  • Пловдив
Скрит текст:
Каква е здравословната храна за един веган например?  Дали и за всички останали е това?
Защо задаваш въпроса си тук? Simple Smile Направи си тема и питай в нея коя е здравословната храна на различните вегани.
 Горе ти обясних какво съдържа профилната ми снимка, тъй като ти лично реши да намесваш профилното ми име "Здравословна храна" и се наложи да ти помогна за разбирането на смисъла на картинката. Ако ти влагаш различен смисъл, това си зависи от теб. Simple Smile

# 114
Давам под наем моя мъж....за мен той е истинския. За теб Незнам . Ти ще кажеш.

# 115
Скрит текст:
Защо задаваш въпроса си тук? Simple Smile Направи си тема и питай в нея коя е здравословната храна на различните вегани.
 Горе ти обясних какво съдържа профилната ми снимка, тъй като ти лично реши да намесваш профилното ми име "Здравословна храна" и се наложи да ти помогна за разбирането на смисъла на картинката. Ако ти влагаш различен смисъл, това си зависи от теб. Simple Smile
Пич, опитам се да ти насоча мисълта, за да разбереш аналогията между никнейма ти и темата. Явно не се получава.
Мисли в насока възраст-> натрупан житейски опит-> семеен модел в детството-> социален статус -> интелектуално ниво -> културни различия -> религия и прочие.
Хората са/сме различни, вижданията им е различни периоди от живота им също. Обобщени отговори ои подобни теми често са плоски, клиширани и скучни. Точно като теб 😉. Неистински за много потребителки.

# 116
Добре де, зает ли беше ника Бананчо? Thinking

# 117
чудя се тази тема всъщност чии липси попълва и дали.

# 118
Темите спича и банани обича. Що е то? Animal Hear No Evil

# 119
Темите спича и банани обича. Що е то? Animal Hear No Evil
Истинският мъж.

Общи условия

Активация на акаунт