ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 882
  • 261
  •   1
Отговори
# 210
  • София; Дружбето
Добро утро от мен  Hug
Вече съм работна мама Crazy и с нетърпение чакам шефа да се довлече  Whistling
Гале леглото е много готино, ще ти крада идеята и ще дам  на моя човек да гледа да измайстори нещо от сорта  Party
Ох добре че тука има климатик

# 211
Гали, и аз се влюбих в подобно легло. Гледах го тук в Русе, само, че частта за малкото бебе беше като люлка, после се махат люлката и скрина и се получава легло, с дължина 1,7м.

# 212
  • Варна
 Аз също не съм убедена, че ще успея да изляза от работа по-рано, но ще се опитам. Много ми се иска да посетя курса.

Лека седмица на всички работещи от мен, и ползотворна почивка на останалите мами.

Има интересни предложения в сайта, който е пуснала galina_dimova, въпреки че все още не съм мислила за обзавеждане. При нас на дневен ред е нашата спалнята  и не съм решила дали ще е по-добре да поръчаме легълцето на същото място или да си купим от специализираните магазини  Thinking

# 213
  • София
Галина, много е симпатично това легло. На мен са ми обещали, така че ще пропуснем.

KayRenn,   newsm10 ! Това е една добра покупка!  smile3521

Цвети, шефът ти ще го сюрпризираш ли или вече знае?

Аз утре съм на линия! Темата е "Нормално физиологично раждане" с лектор Емилия Казълова - акушерка.
А що се отнася до покупките с татито сме решили на пук на всички баби да си напазаруваме всичко предварително.  Crossing Arms Първта покупка ни беше 2 комплекта хавлийки и кърпи от Метро, както и комплект лигавници - бяха на промоция!  Mr. Green Аз малко се дърпах, ама татито рече и отсече! Освен това се карахме 15 минути пред щанда и накрая взехме една жълта и една розова хавлия - не ми разреши да взема синя и само повтаряше - "Момиче ще е , ще видиш!" Това беше преди да видим пола!  Mr. Green

Хайде успешна седмица на всички, а работещите мами да се пазят! Тази седмица чакам само хубави новини от всичките предстоящи прегледи!  smile3521

# 214
Аз мислех да не бързам с покупките, но така се случи, че сестра ми имаше магазин за детски дрешки и го затвори онзи ден. Доста неща остават на склад при нашите, така, че като му дойде времето ще имам почти всичко... По-лошото е, че заминават за Испания в Петък заедно с племенника ми за неопределено време и на мен ми е страшно мъчно  smile3518

# 215
  • София; Дружбето
Шефа знае нямаше как. Е сега ми дигна кръвното, удържа ми някакви пари заради болничния, пък разчитах на тях. #2gunfire
Аз още нищо не съм си харесала за бебо, ма то е защото не съм ходила по такива магазини. Мисля да си купя първо помпата за гърди тая седмица, пък дрешки по-натам, като си принтна списъка от първа страница  Crazy Много ме е яд, че няма да мога да идвам на училището  Cry дано по-натам да успея да се измъкна поне веднъж

# 216
  • София
Сори, че се намесвам, но по време на болничен за неприсъствените дни се плаща по 80% от дневната заработка.

# 217
  • София; Дружбето
разбрах, ама уговорката ни е на ръка да се дава определена сума, а той удържа и от нея.  Минало свършено

# 218
  • София
Цвете, не копувай помапата още, да не и тръгва гаранцията от сега.  Peace

# 219
Здравейте на всички Hug
Може ли и аз,да се включа в януарските мами newsm03. Термина ми е на 16 януари.
  Леко бременеене на всички preggo

Може. Добре дошла при нас! Hug Вече си в списъка.

Цвета, не се ядосвай! Щом така ти е казал явно е така, нищо не можеш да промениш. Няма никаква подкрепа за бъдещи и настоящи майки в нашата страна. За съжаление. За помпата не бързай, защото има 6 месеца гаранция и ако я купиш сега ще изтече до преди да си я ползвала. И аз мислих с нея да започна, дори вчера бях на косъм да я купя, но се сетих за гаранцията и питах Клеми за да се убедя.

Междувременно давайте идей за заглавие на новата тема, защото скоро тази ще я заключат. За това заглавие има заслуга Анджелина, очаквам идей и от останалите!!!

# 220
разбрах, ама уговорката ни е на ръка да се дава определена сума, а той удържа и от нея.  Минало свършено

И при мен е така, днес си взех заплатата и за дните на болничния имам удръжки, още повече, че са сметнати върху осигурителния доход, а не върху споразумяното.
Но нека сме живи и здрави!

За заглавие щеси мълча Simple Smile

Привет, jinajina!

# 221
Ехееееее, ама колко много сте писали, супер  Grinning Ще има какво да си чета до обедната почивка  Simple Smile Относно покупките - нашият татко е ужасно суеверен, честно казано не бях очаквала, но... Нищо не сме купили, а като минем покрай детски магазин на мен ми трепери отвътре да вляза и да си взема нещо, но той - не, има време, рано е още - мъжка му работа  Simple Smile Поне относно мебелировката сме доста облагодетелствани - с моята дърводелска фамилия, проблемите с мебелите се решават със скоростта на светлината  Grinning
Остават ми още 10 дни до заветната отпуска и след това излизам в мечтания болничен, дано моят шеф да е коректен, уж е, ама ще го видим сега как ще се представи   Simple Smile
Лек и много  Grinning Grinning Grinning ден  Hug

# 222
  • София

За съжаление и аз получавах една голяма част от заплатата си така. Сега, когато съм постоянно болничен, получавам само "официалната" си заплата, която всъщност даже не се изплаща от работодателя, а от НОИ мисля. Да е жив и здрав татито дето работи и за мен!  Embarassed

За заглавието - Януари бавно наближава, тогава бебе ще се гушка в мама!   Rolling Eyes

# 223
  • София; Дружбето
И нашия татко прави мебели, ама както е тръгнало само се гласи  Joy. Кухнята я чертае от месец и още до никъде не е, та за креватчето ще натискам след два три месеца вече. Обче като ви чета и изпитвам все по-голяом желание да се натреса в детски магазин и да взема някаква малка дрешка, ей тъй, да си имам  newsm03
 Като гледам шефовете са коректни, докато не стане дума за пари. No comment

# 224
  • София

И при мен е така, днес си взех заплатата и за дните на болничния имам удръжки, още повече, че са сметнати върху осигурителния доход, а не върху споразумяното.

Сметнати са върху осигуритения доход, защото болничния се изплаща от НОИ, а не от работодателя, а НОИ ще преведе на работодателя сума отговаряща на осигурителния доход деклариран от него. Но момичета, надявам се за напред да нямате много такива неприятни изненади.

Общи условия

Активация на акаунт