ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 883
  • 261
  •   1
Отговори
# 60
искрено ти съчуствам desi_cover  newsm45 и аз няма да видя нито концерт нито дявол нито Ковърдейл smile3511

# 61
27. 06. 2006 г. – 09.30 ч. в пицария “Мис Каприз” (София, ул. Кракра 2А)
Елена Василева и Надя Желева, акушерки от Училище за бъдещи майки “МА-МА” ще представят темата “Обезболяване и обезчувствяване в акушерството.”

Курсът се организира от списание “9 месеца”
За допълнителни въпроси – 02/946 13 69

Момичета, това е темата за курса утре. Ако се чувствате свободна и имате желание заповядайте!
Аз по-късно съм на преглед и след това ще докладвам как е бебо. Малко съм притеснена.  Rolling Eyes

# 62
  • София; Дружбето
Аз ще заповяда, ама не съм физиономист:) ако ме познае някой да свирка  Joy

# 63
  • София
Аз ще дойда, пак без малката съм. Цвети, пиши пине с какво ще си облечена!

# 64
  • София; Дружбето
Ами с бял панталон 3/4, бяла блуза на сини цветя и бели чехли Simple Smile Мисля да съм там към девет, за да не ловя жегите поне в едната посока. Klemy теб мисля, че ще те позная, както и galina_dimova. Преди малко звъннах да се запиша за по-голям стимул  Party

# 65
  • София
Аз пак ще съм към 9:30, така че моля да запазите място за другарчето! Praynig Praynig Praynig

# 66
  • София; Дружбето
Ами до довечера ако се разбере колко точно сме, първия да пази места  Simple Smile

# 67
  • София
Аз няма да дойда утре! Днес не ми е ден и цял ден ми е супер криво! Който го интересува - пуснала съм тема в Дом и семейство. Ма по-добре да не се разстройвате и вие с мойте глупости.
Иначе аз утре съм на ехограф най-накрая! Галина, стискам палци всичко да е наред. Утре и аз ще докладвам, като мина прегледа. Не съм го виждала бебо от месец и нямам търпение вече! Дано всичко да е наред.

# 68
Аз ще съм на линия утре към 9.00. Ще се оглеждам за вас.
Галя всичко ще е наред с прегледа няма да се притесняваш, вече чакам да ни кажеш как са нещата с бебо  newsm10
Ним що се разстройваш. сега ще отида да видя какви теми пускаш  Simple Smile
Днес се обадих да си запиша час при Марков за фетална и те веднага ми предложиха за понеделник или петък другата седмица, а пък аз си мислех че има часове чак септември. Но понеже сега ми е рано чак средата на август ще звъня пак.
Айде лек ден и умната не се преуморявайте Simple Smile

# 69
  • София
Август на мене ми казаха , че само на 4ти ще работи. Обаче септември мисля че ще излязат от отпуска всички и за септември няма да има проблем.
Галя да се връща да ни разказва за бебето! Hug

# 70
Ним, моля те успокой се. Прочетох темата ти, разбирам те прекрасно. Аз като че ли надживях това, макар че продължавам да се доказвам на моята майка и да чакам нейното одобрение.
Но това е животът, а хората трудно се променят.
Гледай напред и се радвай на бременността и прекрасните мигове, свързани с нея. А една от положителните емоции е именно подготовката на бебешките неща, независимо от суеверията.

bouquet

# 71
  • София/Варна
Ним-че, и аз ти четох за тревогите - знам как е.. и аз получавам вместо подкрепа и окуражаване само упреци и странни питанки, от което и страховете ми се умножават... След като кръвнах, вместо да ме успокои, взе да ми мърмори, защо не са ме приели в болница и не съм била на инжекции.  #Crazy

# 72
  • Willebroek, Belgium
ох Ним4е разбирам те 4удесно Hugс мойта майка сме в същото положение.постоянно се караме и спорим за нещо ама аз маи ве4е съм и свикнала.пък и гледам да не и обръщам много внимание.сега се иска спокойствие и не мисля да си пълня главата само с тревоги.така 4е мила се успокой и не се задълбо4авай толкова.нещата ще се оправят с времето  bouquet

# 73
  • София; Дружбето
С мойто маме много се обичаме, но по телефона. На живо повече от час в една стая не изтрайваме, почваме се дракаме за глупости. Хиляди пъти си е тръгвала сърдита , но на другия ден и минава. И се сърди, точно когато и кажа, че вече не може да ми нарежда какво да правя и какво не, че животът вече си е мой и мога да си го живея както искам. Не го е приела изцяло, но пък и аз не и се връзвам и не си го слагам при сърце. Всеки има право на мнение, нейното е едно, моето е друго. Ним, живей си живота според мен и не позволявай на никой, дори и на майка ти, да ти съсипва най-красивите мигове от него.  smile3502

# 74
  • София
Здравейте, мамчета! И аз ще дойда утре в 9. Аз съм: синеока с кестенява, високо прибрана коса и малко бременна!  Joy Жълтеникава блузка и бял панталон.  bowuu Ще търся групата с малките (все още) коремчета....

Общи условия

Активация на акаунт