ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 890
  • 261
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Аз се върнах от морето. Simple Smile Хубаво си е там  Rolling Eyes Само дето не се престраших да се окъпя. Мокрих си краката и се поливах...малко ме е яд сега, но реших, че е по-добре да не рискувам.
Много ви завиждам за това училище. Ако научите нещо интересно, моля споделайте  Embarassed Blush
По повод усещането на бебчо...мислех си, че си въобразявам, но снощи май го усетих  newsm78 Нещо като куркане на черва. Знам ли, дали е бил бебчо?!
Утре съм на консултация и вече нямам търпение.
Много положителни емоции желая на всички ви и се пазете!   bouquet

# 76
  • София
Момичета, сърдечно ви благодаря за милите думи и подкрепата!   bouquet Благодарна съм, че го има този форум и има с кого да споделям терзанията си!  smile3525 Благодаря ви наистина!

# 77
  • София; Дружбето
Леле какъв хубав дъжд се изваля, просто не мога да се нарадвам Simple Smile

# 78
Върнах се от прегледа. Беше страхотно.  newsm44 newsm68 newsm44 Докторката каза, че няма да го гледаме на ехографа, следващия път, но аз бях настоятелна, а и мъжо за какво го бях взела. Накрая се разбрахме, че здравната каса не поемала толкова ехографи и мъжо й каза да не се притеснява, че ще си платим. Голяма гледане от наша страна падна. smile3556 А от негова голямо ритане  newsm30, първо беше седнало по турски и само се виждаше как диша, цялото му коремче се наддигаше, но после се размърда и го огледахме отвсякъде. Има си всичко, само за пола нищо не видяхме, но било рано, ама май има някаква точица между краката. Ох, пак ви казвам, беше много вълнуващо, аз малко се просълзих от радост.  smile3518 10 см е, а само главата е 3.14 см, на мен ми се струваше по-голямо като му гледах краката и ръцете. Видяхме му и пръстчетата. Добре, че д-р Венкова е много любезна и не ме претупа, а му обърна много внимание.

За утре за курса незнам дали ще дойда, защото ще давам кръв и незнам дали няма да ми прилошее. Ако съм добре съм на линия, все пак ми пазете място. Нека някой носи фотоапарат, за да има снимки. Лека вечер!!!

# 79
Здравейте момичета  Simple Smile При мен всичко е наред, всичко е в рамките на нормалното, така че притесненията ми са били напразни  Peace
Искам да се похваля - незнам дали е много за хвалене, ама се вълнувам - тази вечер сготвих, за първи път  Simple Smile Не че е нещо особено - пиле с картофи на фурна - но за първи опит се получи доста добре    chef Най-важното е, че половинката остана доволна, ама отсега нататък горко му - само пиле с картофи ще яде  Laughing Laughing Laughing
Лека вечер момичета  Hug Simple Smile

# 80
Ним, не се разстройвай за глупости. Naughty И мен моята майка ме беше изнервила един ден, но й се скарах й и казах че в този момент не искам да ме разстройва и ядосва и от тогава да видиш как се държи. А по отношение на суеверията не им обръщай внимание. Поне аз в тази насока нямам разминаване, даже свеки вече е започнала да купува разни неща, дори тя самата казва, че трябва да си напазаруваме всичко предварително, за да е по-удобно. Макар, че който иска нека си чака бебо, хубавото сега е че като отидеш в един голям магазин можеш да си напазаруваш всичко наведнъж стига да разполагаш с достатъчно средства. Още веднъж ти казвам не се изнервяй, а се наслаждавай на бременността.  pregnant Утре като видиш бебо  newsm32 няма да знаеш къде се намираш от щастие (като мен). Утре ти пишем извинено отсъствие, но за вторник те чакаме. Да разказваш как е минал прегледа!  newsm03

# 81
Здравейте,
galina_dimova и аз вчера бях на преглед при Венкова, но отидох към 17.45. Гледахме бебо подробно и аз я питах за феталната морфология. Тя ми каза че в момента точно това правим т.е тя му гледа всичко на бебето- гръбнак, мозък, вътрешни органи, ръце и абсолютно всичко. Каза че фетална се налага ако те случайно видят нещо нередно и тогава само насочвали мамите при специалисти. Успокоих се, защото тя миказа че бебо е много добре и..... май видяхме пакет newsm44. Това е, много съм щастлива.
Ейййй как ви завиждам за това училище, и да ни правите съпричастни с разкази и снимки Simple Smile

# 82
Момичета няма да ви занимавам тук с концерти и дивотии, пуснала съм тема в Клюкарника.

Неутешима! newsm45 newsm61 newsm45 newsm45

# 83
Не плачиии! Както е тръгнало, догодина концертите ще са по-яки и живот и здраве няма да ги пропуснем   motor  yesyes  sohappy

# 84
Здравейте, момичета!
И аз днес ходих на преглед и гледахме бебо  Party Laughing Много се върти това детенце, не се спря на едно място. Mr. GreenИма си всичко - ръчички, краченца, голяма главичка. Видяхме му сърчицето как тупа, стомахчето, лицето... Много е вълнуващо!!! Напълняла съм с 2 килограма от началото на бременността. Док каза, че било нормално на месец да качваш по около 1 кг., та до края на бременността да си качил около 12 кг. до 15 кг. Не било хубаво много да дебелееш. Не можахме да видим какъв пол е, защото пъпната връв му беше точно между чатала и не се видя. Не се показва диването  Mr. Green Трябвало да започна да го усещам до 18 август. И аз май вечер ще лежа с ръка на корема и ще се вслушвам.
Вече мога да започна заредена с положителна енергия деня си!
Всичко най-хубаво желая на всички ви!!!  bouquet

# 85
Догодина с бебе в кенгуру  sling  и в Каварна на концееерт.  superuu

vvenkova, чудесни новини. И аз чакам с нетърпение деня за видеозона.
Снощи ми се стори, че усещам бебо. На мен ми е втора бременност, така че може и по-рано да се усетят движенията.

Весел ден от мен на всички мами    bouquet

# 86
Ох, забравих да ви кажа че ми определиха друг термин newsm78, казаха ми че ще е на 11-ти, а не на 9-ти!

# 87
На мен пък доктора ми каза, че съм в 18 г.с., а не в 17 г.с. както ми излиза тук на лентичката  newsm78 Голяма обърквация Crazy

# 88
  • София
Привет, дами! Днес се чувствам страхотно; запознах се с някои от Вас и понаучих интересни/ценни неща от училището... А Авент направо ме зарибиха! Прекрасен ден и   bouquet Joy

# 89
  • София/Варна
Ох, забравих да ви кажа че ми определиха друг термин newsm78, казаха ми че ще е на 11-ти, а не на 9-ти!
ех, жалко - тъкмо се бях зарадвала, че ще си имам астрално близначе (аз съм родена на 9.01 Wink)

Общи условия

Активация на акаунт