Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява заключването на теми във форум?
Как се чувства бебето по време на бременност?
Какво представлява белият течение по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява заключването на теми във форум?
-
Как се чувства бебето по време на бременност?
Усещането на бебето по време на бременност може да варира при различните жени. Някои описват усещането като гъделичкане или докосване отвътре, докато други го сравняват с гъделичкане. С напредването на бременността усещането може да стане по-силно и по-често. Важно е обаче да се отбележи, че индивидуалните характеристики на майката и развитието на бебето могат да повлияят на усещането.
-
Какво представлява белият течение по време на бременност?
-
Какво е Зимафлуор и кога се препоръчва да се приема?
-
Каква беше дискусията на училището за бъдещи майки?
Хубаво си е там 
Нещо като куркане на черва. Знам ли, дали е бил бебчо?!
Благодаря ви наистина!
А от негова голямо ритане
, първо беше седнало по турски и само се виждаше как диша, цялото му коремче се наддигаше, но после се размърда и го огледахме отвсякъде. Има си всичко, само за пола нищо не видяхме, но било рано, ама май има някаква точица между краката. Ох, пак ви казвам, беше много вълнуващо, аз малко се просълзих от радост.
10 см е, а само главата е 3.14 см, на мен ми се струваше по-голямо като му гледах краката и ръцете. Видяхме му и пръстчетата. Добре, че д-р Венкова е много любезна и не ме претупа, а му обърна много внимание. 
Най-важното е, че половинката остана доволна, ама отсега нататък горко му - само пиле с картофи ще яде
И мен моята майка ме беше изнервила един ден, но й се скарах й и казах че в този момент не искам да ме разстройва и ядосва и от тогава да видиш как се държи. А по отношение на суеверията не им обръщай внимание. Поне аз в тази насока нямам разминаване, даже свеки вече е започнала да купува разни неща, дори тя самата казва, че трябва да си напазаруваме всичко предварително, за да е по-удобно. Макар, че който иска нека си чака бебо, хубавото сега е че като отидеш в един голям магазин можеш да си напазаруваш всичко наведнъж стига да разполагаш с достатъчно средства. Още веднъж ти казвам не се изнервяй, а се наслаждавай на бременността.
Утре като видиш бебо
няма да знаеш къде се намираш от щастие (като мен). Утре ти пишем извинено отсъствие, но за вторник те чакаме. Да разказваш как е минал прегледа!
и в Каварна на концееерт. 
)